Bursada hangi bayan doktoru tercih edersiniz?

jale hanım iyi bir doktor derken bu kanıya nasıl ve nerden varıyosun merak ettim

hatasız yada bu anlattıkların gerçek dışı demiyorum. ayrıca şuda bir gerçek daha önceki yazılardan hatırladığım kadarıyla seninle hiç irtibata geçmemiş ne durumda olduğunu takip etmemişti ve bunu kesinlikle doğru bulmuyorum.gerçketende senin yaşadıkların hiçte öle yabana atılacak affedilir cinsten bir hata deil.bir önceki yazımda anlattıklarım tamamen sorduğun soruya bir yanıt.Ve demek istediğimde şu doktorlar birinde geri dönüşü olmayan hatalar yaparken başka bir hastada mucizelerde yaratabiliyorlar.

Son düzenleme:

canım kesinlikle haklısın ama insanlar yaşamadan bazı şeyleri anlayamaz. o yüzden sen ne desen boş, söylediklerin havada kalıyor.
Allah kimseye yaşatmasın bu tarz şeyler ama ancak yaşayanlar anlar senin derdinden

gerçekten çok büyük bir talihsizlik yaşamışsın, neyse ki kızın şu an kucağında ve sağlıklı. bunların hepsi bizler için acı da olsa birer tecrübe işte.
ben de sana katılıyorum iyi doktor demek güler yüzlü olan demek değildir.
benim problemlerimi çözecek, derdime derman olacak bir doktor iyi doktordur.
ha bu demek değildir ki surat asacak, kötü ve kaba davranacak. kimse kabul etmez böyle birşeyi. ama çok samimi olmasa da olur, yeter ki takiplerimi düzgün yapsın, hayati hatalar yapmasın.

haklısın canım, ama boşver uzatma. bazı kişiler çok memnun ve senin demenle de değiştirecek değiller. sen de zaten öyle bişey demiyorsun sadece yaşadıklarını paylaşıyorsun. herkes bir doktordan memnun olmak zorunda da değil ayrıca ve bazı şeyler nedense kabullenilmek istenmiyor. o yüzden sen de uzatma da geçenki gibi topik tartışmasına girilmesin.

Bursadaki hiçbir doktor, KK da, Jale Hanım kadar sorun olmadı nedense::)

al benden de o kadar. ben de anlamadım bu işi nedense.

çalıştığım yerde çay işlerine bakan bayan 3 aylık hamile..bursa özel anadolu hastanesinin doktoruna gidiyor ve onu öve öve bitiremiyordu bu cmts. gittiğinde öğreniyorki doktorun işine son verilmiş hastaneden kovulmuş...

Sağlık o kadar kötü bir çalışma sektörüdür ki insanı hiç bir şekilde memnun edemezsin çünkü verdiğin hizmetin somut bir tarafı yoktur.Bu lafım kimlere kimler alınır onu da vicdanlara bırakıyorum

Son düzenleme:
23 haftalık hamileyim ve doktorumda hamile. doğumuma giremicek heemn bi doktor bulmalıyım.özel hastane vebayan doktor istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim...

23 haftalık hamileyim ve doktorumda hamile. doğumuma giremicek heemn bi doktor bulmalıyım.özel hastane vebayan doktor istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim...

canım nerde oturuyorsun bilemiycem ama ben yakın olmamasına rağmen yıldırım doruk tıp merkezinde şeyma hanım agidiyorum.çok memnunum.ilk doğumumu 8.5 ay önce orda yaptım.sorunlu ve riskli bir gebeliği hiç sorunsuz geçirdik.ilgi ve güleryüz var.alaka var.ulaşabilme var.gerçekler tüm çıplaklığıyla var ama ümitsizlik yok.şu an erken bir gebelik daha yaşıyorum.ben çok tedirgin gittim şeyma hanıma.doğuramazsın der zannettim.ancak doğurursun ama riskler bunlar bunlar dedi.sık sık takip edicez eğer sorun olursa zaten söyleyeceğim dedi.ben kendimi emin ellerde hissediyorum.yaklaşık 3 yıldır tanıyorum kendisini.ben memnun kaldım herkes kalırmı bilmem ama tavsiye ederim.özel hastane olmasına rağmen uçuk rakamlar yok.ayrıca çekirge doruk tan daha ucuz.ama hertürlü inceleme yapılıyor.karar senin.

canım cevabın için çok teşekkür ediyorum.doğum ve muayene ücretleri hakkındada bilgi verirsen çok sevinirim

bayan doktor mu????
kadınlar bence bu konuda hiç iyi değil doktorlar güvenilir gelmiyorlar bana en iyisi erkek
kadınlar kasap gibi

Canım jimer hastanesi Dr TÜRKAN ATAKAN YAVUZ çok fena tavsiye ediyorum benimde doktorum çok memnunum.kesinlikle git diyorum.

dorukta gizem hanıma gitmiştim bence doruk idare eder ama randevu almak çok zor en erken 10 gün sonraya veriyorlar ayrıca hiçbir zaman randevu aldığın saatte seni almıyorlar 1 saat bekliyorsun randevu aldığın halde o yüzden ben orayı bıraktım yoksa diğer yönlerden iyi..onun dışında parası da makul ama hemen hemen aynı paraya daha rahat ve ferah bir yer olan jimere gitmeni tavsiye ederim orda da sanırım 3 tane fln kadın doktor var..ben acıbademe gidiyorum aylin karahasan a eğer maddi açıdan sorunun yoksa onu tek geçerim..zaten hastane olarak tartışılmaz ama doktor olarak cemile var orda kadın ben onu sevmedim bir de aylin hanım var işte o daha samimi geldi bence git hepsiyle tanış nerdeyse bütün hastanelerde bayan doktor var zaten dert etme..

bahar hastahanesi gönül doyras duran a gidiyorum çokta memnunum. muayene ücreti 35 tl. normal ve zorunlu sezeryan doğum 750 tl keyfi sezeryan 1500 tl tavsiye ederim

jimerden ayrılan gülin okan a gidiyorum.özel muayenehanesine gidiyorum.herhangi bir hastaneyle ilişkisi yok.ama doğumu sana uygun istediğin bir hastanede yaptırıyor.kan tahlillerin filan hep orda yapılıyor. çok rahat. muayene ücreti 100 tl.15 günde bir gidiyorum.2 gidişin de bir 100 tl veriyosun.her seferinde değil. ultrasonu 4 boyutlu.kendisine istediğim zaman ulaşabiliyorum.hatta kan tahlillerinin sonuçlarını kendi arayıp söylüyo.ben çok memnunum.tavsiye ederim

ben çekirge dorukta evrim aydın a gidiyorum ve çokta memnunum. tavsiye ederim. ama sizi yönlendiren yöneten bir dr istiyorsanız evrim hanım yanlış adres. kimi arkadaşların dr ları banyo şekline kadar karışıyormuş :)

yeni doğum yaptım medicabil de nilüferde yeni açılan bir hastane doktorum oraya geçtiği için bende arkasından gitmiştim.çok memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan.sağolsun çok güzel ilgilendi. 9 saat sancı çektim geceydi, doktum her yarım saate bir aradı,benim için ayrıca o gece nöbeti olmayan ebe geldi, çığlıklarımla hastaneyi inlettim resmen kimsedende olumsuz birşey duymadım.doktorum demet haytoğlu herkese tavsiye ederim....

canım benim doktorum hamile diye bahsederken demet hanımdan bahsediyordum.seni bulduğuma okadar sevindimki anlatamam :) bende esetepeden geldim demet hanımı takip ettim yani ama sende biliyosundur ki oda hamile ve doğumlarımız aynı zamana geliyo diye giremicek.bana dediki arkadaşımı ikna ettim bu hastanede başlıcak senide giderken ona emanet edicem dedi. doktor geldi bahar çelen.ama demet hanım gitmeden ben doktoru denemek istedim 3ayım kaldı çünkü. ama hastane yeni olduğu için orda doğum yapanda duymadım merak ediyordum. birde esentepeden gelenlere aynı fiyat uygulucaktı demet hanım sana nekadara yaptı doğumu nasıl memnun kaldın mı biraz anlatır mısın. cvp için çok teşekkür ederim

canım bide doktor kendisi gelmedi mi

merhaba canım evet bahar hanım yeni başlamıştı ben hamileyken. bende dğum yapalı 23 gün oldu ama inan çok memnun kaldım.bak anlatayım 9 saat boyunca sancı çektim normal doğum yaptım.gece 11 de başladı sancım her yarım saatte sabah 7 ye kadar demet hanım aradı hatta gece 5 te güvendiği bir ebesi var onu çağırttı bizim için özel olaarak geldi ebe hanım. çığlıklarımla resmen hastaneyi inlettim kimsede gelip en ufak olumsuz bişey demedi. gece 4 te epidural için anestezi uzmanı geldi. ıkınırken bağırsaklardaki çokkk afedersin şeyler çıktı sağolsun hemşire her seferinde belkide 50 kez alt temizledi her seferinde güler yüzle yaptı bu işi.sabah doktor gelince doğum anında hep sohbet ettiler benle hani bi çay eksikti yani.dikişlerim vardı 4 tane hiç birşey kalmadı çok şükür.iyi moral verdiler.doğumdan sonrada hastanede odada kalabalıktık hatta 5 kişiydik yine ses eden olmadı hastane çok temiz zaten odalarda öyle.aynı gün 5 tane doğum vardı sezeryanlı onlarda memnunlardı.hatta hala kontrole oraya devam ediyoruz.yani kısacası yine doğum yapsam yine demet hanıma ve o hastaneye giderim. :) :)içinçokk rahat olsun bende çok aramıştım hamileyken orada doğum yapan birini sen şanslısın.tereddüt etme bence.

canım çok mu soru sordum sıktım mı seni bilmiyorum ama merakımı seninle gideriyorum eminim anlıyosundur beni odada 5 kişiydik demişsin ona şaşırdım özel hastane sonuçta nasıl oluyo bu senin özel odan olması gerekmez miydi bide doğumu ne kadara yaptığını söylememişsin

istediğini sor canım anlıyorum dedim ya bende çok aramıştım hamileken orada doğum yapan birini. odada 5 kişiydikderken annem kayınvalidem eşşim görümcem ve ben :) böylece 5 kişiydik. hatta ilk başta küçük bir oda vermişlerdi sonra geniş bir odaya aldırdı demet hanım 210 hatta aklında olsun çift yataklı bir oda ama sadece ben vardım kalan. hatta ekstra tek kişilk bir koltukta koydular odaya(1 tane vardı) gebe katında oda çok. genelde kişiye özel odalar. bu arada odayıçok ta güzel süslüyorlar. bebek doğunca. :) ayrıca birde hastane çıkışı hediye etmişlerdi oğluşumuza. fita için esentepeden gelenlere oradaki fiyat uygulancaktı benim normal doğum oldu birde epidural fiyatı toplam 850 ödedik. 2 gece kaldım hastanede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…