- 6 Mart 2007
- 2.549
- 116
- 323
jale hanım iyi bir doktor derken bu kanıya nasıl ve nerden varıyosun merak ettim
bence insan hayatını borçlu alduğu doktora bu iyi bir doktor diyebilir iyi doktorluk demek güleryüzlü olup hastalara herşeyi olumlu göstermek deyildir ne olursa iyisiyle kötüsüyle herşeyi hasta sormadan en ince ayrıntısına kadar anlatması gerekir çünkü biz önce allah sonra onlara hem kendi hem bebeyin canını emanet ediyoruz onların işinde ihmale yer yok herşeyi en ince ayrıntısına kadar incelemeleri gerekir olasılıkları birer birer hastalara anlatmaları gerekir babane gülüryüzlü sıcakkanlılığından arkadaş olmayacam ben onunla
jale hanımı bana anlatmanıza gerek yok nasıl bir tavırla hastalarına yaklaştığını biliyorum 29 hafta boyunca gittim kendisine siz memnun kalmışsınız ama benim bebeyimdeki 2 haftalık bi gerileme vardı bunu farkedemedi ki sizde diyosunuz işini iyi yapan bir doktor her zaman takipçi olup her olasılığı gözden geçirip hastasını her türlü şeye karşı bilgilendirmeli onlar bunun için para alıyolar
evet sen memnunsun çünkü tedavinden sonuç almışsın ama benim yaşadığım gerçeklerde var bunlarıda kabul edip evet hata yapmış demelisiniz bence neyse ben konuyu fazla uzatmak istemiyorum başka topictede aynı şeyleri yaşadık o yüzden bu topici açan arkadaş kime isterse ona gider bidaha bişey yazmayı düşünmüyorum herkes doktorundan memnunsa ne güzel ne ala
Bursadaki hiçbir doktor, KK da, Jale Hanım kadar sorun olmadı nedense::)
23 haftalık hamileyim ve doktorumda hamile. doğumuma giremicek heemn bi doktor bulmalıyım.özel hastane vebayan doktor istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim...
canım nerde oturuyorsun bilemiycem ama ben yakın olmamasına rağmen yıldırım doruk tıp merkezinde şeyma hanım agidiyorum.çok memnunum.ilk doğumumu 8.5 ay önce orda yaptım.sorunlu ve riskli bir gebeliği hiç sorunsuz geçirdik.ilgi ve güleryüz var.alaka var.ulaşabilme var.gerçekler tüm çıplaklığıyla var ama ümitsizlik yok.şu an erken bir gebelik daha yaşıyorum.ben çok tedirgin gittim şeyma hanıma.doğuramazsın der zannettim.ancak doğurursun ama riskler bunlar bunlar dedi.sık sık takip edicez eğer sorun olursa zaten söyleyeceğim dedi.ben kendimi emin ellerde hissediyorum.yaklaşık 3 yıldır tanıyorum kendisini.ben memnun kaldım herkes kalırmı bilmem ama tavsiye ederim.özel hastane olmasına rağmen uçuk rakamlar yok.ayrıca çekirge doruk tan daha ucuz.ama hertürlü inceleme yapılıyor.karar senin.
23 haftalık hamileyim ve doktorumda hamile. doğumuma giremicek heemn bi doktor bulmalıyım.özel hastane vebayan doktor istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim...
yeni doğum yaptım medicabil de nilüferde yeni açılan bir hastane doktorum oraya geçtiği için bende arkasından gitmiştim.çok memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan.sağolsun çok güzel ilgilendi. 9 saat sancı çektim geceydi, doktum her yarım saate bir aradı,benim için ayrıca o gece nöbeti olmayan ebe geldi, çığlıklarımla hastaneyi inlettim resmen kimsedende olumsuz birşey duymadım.doktorum demet haytoğlu herkese tavsiye ederim....
canım benim doktorum hamile diye bahsederken demet hanımdan bahsediyordum.seni bulduğuma okadar sevindimki anlatamam :) bende esetepeden geldim demet hanımı takip ettim yani ama sende biliyosundur ki oda hamile ve doğumlarımız aynı zamana geliyo diye giremicek.bana dediki arkadaşımı ikna ettim bu hastanede başlıcak senide giderken ona emanet edicem dedi. doktor geldi bahar çelen.ama demet hanım gitmeden ben doktoru denemek istedim 3ayım kaldı çünkü. ama hastane yeni olduğu için orda doğum yapanda duymadım merak ediyordum. birde esentepeden gelenlere aynı fiyat uygulucaktı demet hanım sana nekadara yaptı doğumu nasıl memnun kaldın mı biraz anlatır mısın. cvp için çok teşekkür ederim
canım benim doktorum hamile diye bahsederken demet hanımdan bahsediyordum.seni bulduğuma okadar sevindimki anlatamam :) bende esetepeden geldim demet hanımı takip ettim yani ama sende biliyosundur ki oda hamile ve doğumlarımız aynı zamana geliyo diye giremicek.bana dediki arkadaşımı ikna ettim bu hastanede başlıcak senide giderken ona emanet edicem dedi. doktor geldi bahar çelen.ama demet hanım gitmeden ben doktoru denemek istedim 3ayım kaldı çünkü. ama hastane yeni olduğu için orda doğum yapanda duymadım merak ediyordum. birde esentepeden gelenlere aynı fiyat uygulucaktı demet hanım sana nekadara yaptı doğumu nasıl memnun kaldın mı biraz anlatır mısın. cvp için çok teşekkür ederim
canım bide doktor kendisi gelmedi mi
merhaba canım evet bahar hanım yeni başlamıştı ben hamileyken. bende dğum yapalı 23 gün oldu ama inan çok memnun kaldım.bak anlatayım 9 saat boyunca sancı çektim normal doğum yaptım.gece 11 de başladı sancım her yarım saatte sabah 7 ye kadar demet hanım aradı hatta gece 5 te güvendiği bir ebesi var onu çağırttı bizim için özel olaarak geldi ebe hanım. çığlıklarımla resmen hastaneyi inlettim kimsede gelip en ufak olumsuz bişey demedi. gece 4 te epidural için anestezi uzmanı geldi. ıkınırken bağırsaklardaki çokkk afedersin şeyler çıktı sağolsun hemşire her seferinde belkide 50 kez alt temizledi her seferinde güler yüzle yaptı bu işi.sabah doktor gelince doğum anında hep sohbet ettiler benle hani bi çay eksikti yani.dikişlerim vardı 4 tane hiç birşey kalmadı çok şükür.iyi moral verdiler.doğumdan sonrada hastanede odada kalabalıktık hatta 5 kişiydik yine ses eden olmadı hastane çok temiz zaten odalarda öyle.aynı gün 5 tane doğum vardı sezeryanlı onlarda memnunlardı.hatta hala kontrole oraya devam ediyoruz.yani kısacası yine doğum yapsam yine demet hanıma ve o hastaneye giderim. :) :)içinçokk rahat olsun bende çok aramıştım hamileyken orada doğum yapan birini sen şanslısın.tereddüt etme bence.
canım çok mu soru sordum sıktım mı seni bilmiyorum ama merakımı seninle gideriyorum eminim anlıyosundur beni odada 5 kişiydik demişsin ona şaşırdım özel hastane sonuçta nasıl oluyo bu senin özel odan olması gerekmez miydi bide doğumu ne kadara yaptığını söylememişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?