Bursada hangi bayan doktoru tercih edersiniz?

canım sanırım bana sormuşsun hanım diyince acaba ben miyim dedim evet doktorumdan da hastaneden de memnunum medikabile bahar hanıma gidiyorum fiyatlarda gayet iyi normal 800 sezeryan 1200 paket fiyat sezeryanda bir kaç gün kalman gerekirse yada cocuk küvezde kalırsa ek ücret yok hastane çok yeni çok temiz sanal turu için linke tıkla bi bak

Medikabil

bende orada doğum yaptım 2 ay önce.nuray hanım haklı temiz bir hastane dooktorlarımız nuray hanımla aynı değil ama bahar hanımda iyidir muhakkak.ama hastane konusunda tedirgin olma bence. :)

teşekkürler arkadaşlar peki muayene ücreti nedir, bide tahliller fılan ne kadara mal oluyor?
çünkü ben 15 haftalık hamıleyım 4 tarama testlerım yapılacak?

teşekkürler arkadaşlar peki muayene ücreti nedir, bide tahliller fılan ne kadara mal oluyor?
çünkü ben 15 haftalık hamıleyım 4 tarama testlerım yapılacak?

muayene ücreti şu an için sadece sgk katkı payını alıyorlar 12 lira taramaları ben esentepede yaptırmıştım doktorum oradan medikabile geçmişti orda ücret ödemedim diye hatırlıyorum tahlillerden de alıyorlarsa cüzi birmiktar alıyorlardır sgk yada diğerleriyle anlaşmalı o yüzden gayet uygun bir hastane

merhaba eslmeslm, Allah analı babalı,sağlıklı uzun ömürlü büyütmeyi nasib etsin bebeğini.burayı yeni buldum,bende medikabilde doğum yapmış birinin yorumunu arıyordum.bende demet hnma gidiyorum.:80:bu hafta bahar hast.dende fiyat aldım medikabille aynı gibi,acaba mı soruları dönmeye başlamıştı kafamda.benimde 1 oğlum var 8 yaşında,birde kızım olucak inşallah.bu hafta küçük hareketlerini hissetmeye başladım,artık içimde bir bebek olduğuna gerçekten inanıyorumanlatılmaz bi duygu,çok şükür Rab'bime.bu arada medikabilde test fiyatlarını sormuş bi arkadaş,ben 2'li test yaptırdım 25 tl. 3'lü yaptırmadım ama sormuştum,35 tl miş.nuray,sen benden bayağı öndesin,inşallah doğumundan sonrada yazmaya devam edersin,sendende yorum bekliyorum

tabi canım yazmaya çalışırım mutlaka. kendimden biliyorum şuan insan tedirgin oluyo ve korkuyo benim ilk doğumum daha neler olacak çok bilmiyorum teorik olarak biliyorum amasen daha önce yaşadın eminim daha tedirginsindir genelde doğum yapanlar daha tedirgin oluyo ilkinde yaşadıklarını tekrar yaşamak istemiyo Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
senin ilkdoğum normal miydi sezeryan mı

teşekkürr ederim nurr iyi dileklerin için darısı sana inşallah.demet hanım çokşeker bir doktor çokk memnun kaldım ondan bir kez daha doğum yapsam yine ona giderim inan çok şanslısın.9 ay boyunca ona devam etmiştim iyikide devam etmişim.hastanede temiz odalarda öyle diğer hastanelerdende fiyat yönünden fark yok iyi bir seçimyapmışsın.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

(KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN!...)ben normal doğum asla düşünmedim,bence orda dikiş olcağına,yukarda olsun,benim 8 yıldır en ufak bir şikayetim olmadı,ilk doğumumda,şevket yılmaz hastanesinde epidural sezeryan olmuştum.öyle kötü bir doğum hikayem yok çok şükür.doktoruma hep özelden gitmemin bunda payı çok.birde özel anestezi uzmanı tutmuştuk doğum için.o dr.doğum sırasındaki konuşmalarıyla beni çok rahatlattı bilgilendirdi.yinede özel hastaneyle kıyaslanamaz.o zamanlar biz ssk lılar,özeli bırak,devlet hastanesine,hatta zübeydeye,doğum hastanesine bile gidemiyorduk.şimdi çok şükür ssk nın yolunu unuttuk.sezeryanda doktor tecrübesi çok önemli bence,inşallah demet hnm iyidir bu konuda,aynı şey anestezi uzmanı içinde geçerli.Allah hepimizi sağ sağlim kurtarsın:80:

evet gittim bügün çok şeker bir bayan, memnun kaldım teşekkürler arkadaşlar. burdan bende artık paylaşırım.. cinsiyetinide öğrendim oğlum olacakmış:)

Hamile kaldığımı öğrendiğimde Bursa'daki en donanımlı hastane olduğuna inandığım için Acıbadem'i tercih ettim. Gittiğimde front deskten beni bir bayan doğum uzmanına yönlendirmelerini istedim. Jale Gürlüer ve Cemile Alçay isimlerini verdiler. İkisini de duymamıştım ve kendilerinin yönlendirmesini istedim. Cemile Alçay o günden beri doktorum. Hamileliğimin 30. haftasındayım ve kendimi hiç rahat hessetmiyorum. Doktorumdan hoşlanmıyorum. Bir defa acilden gittim ve NST'de sancım olduğu ortaya çıktı. Doktorum hastanedeydi. Acilde serum bağladılar. Tahlil sonuçlarının bir saat sonra çıkacağı söylendi. Tahlil sonuçlarından dolayı çok tedirgindim. Acilde kaldığım süre zarfında doktorumdan tahlil sonuçlarını öğrenmek istedim. Telefonla bağlanamadım. Yanıma geleceğini söylediler, uğramadı. Geçenlerde yine tahlil sonuçlarımla ilgili kendisini aramamı söylediği için aradım. 3. aramamda ve 3 saat sonra ulaşabildim.İki defa telefon numarası bıraktığım halde geri dönüş yapma gereği duymadı. Kadın ne zaman kafeteryaya insem orada sigara tüttürüyor. Saatli randevulara da muazzam geç geliyor. Başka bir hastaneye gitmek istemiyorum. Hem çocuk yoğun bakım ünitesi olduğu için, hem de başka ameliyatlarla ilgili hastanenin başarısına şahit olduğum için Acıbadem Hastanesinde ısrarlıyım. Çalışanları genellikle son derece suratsız. Yine de en güvendiğim hastane burası. Neticede Bursa'da başka alternatifi yok.
Jale Gürlüer'le ilgili duyduklarım daha vahim. Burada Aylin Karahasan'ı öneren hanımlar olmuş. Ondan randevu isteyeceğim. Hamileliğimin 30. haftası doktorumu değiştirmem iyi değil biliyorum ama Cemile Alçay'a doğuma geleceği konusunda bile güvenemiyorum.
Bir de hanım doktorların senli benli, karşılarında çocuk varmış gibi konuşmaları son derece can sıkıcı. Konuyla ilgili şikayetimi hastaneye bildirdiğim halde doktorun hitap şeklinde bir değişme olmadı. Hastane yönetiminin yaptığı açıklama '' arzu edilen bir durum olmadığı halde, doğum doktorlarının siz diye hitap etmekten genellikle imtina ettikleri '' yönündeydi. Hiç kimse kusura bakmasın, ben bunu samimiyet ibaresi olarak algılayamıyorum. Normal doğum ücretinin yaklaşık 10 katını ödeyeceğim bir hastaneye gidiyorum ve hiç tanımadığım adını sanını duymadığım, kendisini değil çalıştığı hastaneyi tercih ettiğim doktor hitap şekliyle de olsa canımı sıkıyor. Samimi bir doktor gibi davranmak hasta siz diye hitap ederken, sen diye konuşmak değil; en azından telefonuna geri dönüş yapmaya tenezzül buyurmaktır diye düşünüyorum.
Umarım aynı sorunları Aylin Hanımla yaşamam. Pek arzu etmediğim halde erkek doktorlardan birine gitmek durumunda kalacağım ki, tecrübe eden herkes erkek doktorların kadın doktorlardan çok daha duyarlı olduğunu söylüyor.
Aylin Karahasan'la ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar? Çok zor bir doğum süreci yaşadım, eşimle ayrıldım hamilelik sürecimde, bipolarım ilaçlarımı kulanamıyorum hamilelik dolayısıyla ve bunların üzerine bir de doktor stresi yaşamak istemiyorum.

Son düzenleme:
bende orada doğum yaptım 2 ay önce.nuray hanım haklı temiz bir hastane dooktorlarımız nuray hanımla aynı değil ama bahar hanımda iyidir muhakkak.ama hastane konusunda tedirgin olma bence. :)

bu bahar hanımın soyadı yokmu arkadaşlar ben medicabile baktım bahar hanım adında bir doktor yok...nuray hanım bebeğinizi elinize almışsınız çok şükür... Doğumunuz nasıl geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…