mrb bende mıthat bursalıya gıdıyorum aylık kontrollerımı o yapıyor. fakat gecen gece rahatsızlandım bas agrım oldu aradık acıle gıdın dedı yanı o kadar daha sonra donmedı bıle bıze gerı esım çok sinir oldu benımde artık doktora karsı guvenım kalmadı gıbı bısey.
nuray hanım sızın yazdıklarınızı okudum bahsettıgınız doktor dan sanırım cok memnunsunuz bende mı ona gecıs yapsam dıye dusunuyorum.. banada yardımcı olursanız sevınırım.
mrb bende mıthat bursalıya gıdıyorum aylık kontrollerımı o yapıyor. fakat gecen gece rahatsızlandım bas agrım oldu aradık acıle gıdın dedı yanı o kadar daha sonra donmedı bıle bıze gerı esım çok sinir oldu benımde artık doktora karsı guvenım kalmadı gıbı bısey.
nuray hanım sızın yazdıklarınızı okudum bahsettıgınız doktor dan sanırım cok memnunsunuz bende mı ona gecıs yapsam dıye dusunuyorum.. banada yardımcı olursanız sevınırım.
teşekkürler arkadaşlar peki muayene ücreti nedir, bide tahliller fılan ne kadara mal oluyor?
çünkü ben 15 haftalık hamıleyım 4 tarama testlerım yapılacak?
merhaba eslmeslm, Allah analı babalı,sağlıklı uzun ömürlü büyütmeyi nasib etsin bebeğini.burayı yeni buldum,bende medikabilde doğum yapmış birinin yorumunu arıyordum.bende demet hnma gidiyorum.:80:bu hafta bahar hast.dende fiyat aldım medikabille aynı gibi,acaba mı soruları dönmeye başlamıştı kafamda.benimde 1 oğlum var 8 yaşında,birde kızım olucak inşallah.bu hafta küçük hareketlerini hissetmeye başladım,artık içimde bir bebek olduğuna gerçekten inanıyorumanlatılmaz bi duygu,çok şükür Rab'bime.bu arada medikabilde test fiyatlarını sormuş bi arkadaş,ben 2'li test yaptırdım 25 tl. 3'lü yaptırmadım ama sormuştum,35 tl miş.nuray,sen benden bayağı öndesin,inşallah doğumundan sonrada yazmaya devam edersin,sendende yorum bekliyorum
merhaba eslmeslm, Allah analı babalı,sağlıklı uzun ömürlü büyütmeyi nasib etsin bebeğini.burayı yeni buldum,bende medikabilde doğum yapmış birinin yorumunu arıyordum.bende demet hnma gidiyorum.:80:bu hafta bahar hast.dende fiyat aldım medikabille aynı gibi,acaba mı soruları dönmeye başlamıştı kafamda.benimde 1 oğlum var 8 yaşında,birde kızım olucak inşallah.bu hafta küçük hareketlerini hissetmeye başladım,artık içimde bir bebek olduğuna gerçekten inanıyorumanlatılmaz bi duygu,çok şükür Rab'bime.bu arada medikabilde test fiyatlarını sormuş bi arkadaş,ben 2'li test yaptırdım 25 tl. 3'lü yaptırmadım ama sormuştum,35 tl miş.nuray,sen benden bayağı öndesin,inşallah doğumundan sonrada yazmaya devam edersin,sendende yorum bekliyorum
(KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN!...)ben normal doğum asla düşünmedim,bence orda dikiş olcağına,yukarda olsuntabi canım yazmaya çalışırım mutlaka. kendimden biliyorum şuan insan tedirgin oluyo ve korkuyo benim ilk doğumum daha neler olacak çok bilmiyorum teorik olarak biliyorum amasen daha önce yaşadın eminim daha tedirginsindir genelde doğum yapanlar daha tedirgin oluyo ilkinde yaşadıklarını tekrar yaşamak istemiyo Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
senin ilkdoğum normal miydi sezeryan mı
arkadaşlar size güveniyorum randevumu aldım gıdecegım demet hanıma bakalım bende memnun kalıcakmıyım:)
evet gittim bügün çok şeker bir bayan, memnun kaldım teşekkürler arkadaşlar. burdan bende artık paylaşırım.. cinsiyetinide öğrendim oğlum olacakmış:)
bende orada doğum yaptım 2 ay önce.nuray hanım haklı temiz bir hastane dooktorlarımız nuray hanımla aynı değil ama bahar hanımda iyidir muhakkak.ama hastane konusunda tedirgin olma bence. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?