- 29 Ocak 2015
- 3
- 0
- 1
- 42
- Konu Sahibi YORGUN CAZI
-
İlkay bey güzel saç boyuyor :) ama altıparmakta hairworld içinde iyi diyorlar
Saç açma ve boya konusunda özellikle iyi mi?ben heykelin hemen ara sokağındaki Salon Nuray'dan iyisini tanımıyorum. Çok özenli yapıyor işini.
Saç açma ve boya konusunda özellikle iyi mi?
Orayı da tecrübe etmek lazım açma boyama ne kadar aldılar omuzlarımdan biraz aşagıda saçımı kesme açma boyama 120 tl aldılar show kuafördeşöyle anlatayım benim belime kadar gelen kızıl saç üzerine boyadığım siyah boyayı aradan 1-2 ay geçmesine rağmen 4-5 saatte özenle ve yakmadan sarıya kadar açtı, ve gayet iyi bir fiyata, çok dikkatliler ve ne istediğini anlıyorlar. nazik ve güler yüzlüler, caddeye bakan ufak bi balkonları var süreni beklerken oturup sigara ve kahve içebiliyorsun:)
burda da o civarlarda alırlar tahmini ben 1,5 yıl önce belimdekine 150 vermiştimOrayı da tecrübe etmek lazım açma boyama ne kadar aldılar omuzlarımdan biraz aşagıda saçımı kesme açma boyama 120 tl aldılar show kuaförde
Saç boyuna göre bayağı uygun geldi bana fiyatburda da o civarlarda alırlar tahmini ben 1,5 yıl önce belimdekine 150 vermiştim
Simdi nedir ne degildir pek bilmiyorum boyatmadim uzun zamandir ama kesim kas falan 20 tl bi tek onlar icin gidiyorumSaç boyuna göre ldi bana fiyat
Merhaba ben de saçıma ombre yaptırıcam açma ve boyama işlemi olacak nalbantoğlunda bir kuaföre gittim 250 tl fiyat çıkardı ama korkuyorum açıkçası o parayı verip ağlayarak ordan çıkmakla.Bu dediğiniz kuaförün fiyat aralıkları,ilgi ve alakaları nasıl?merhabalar , ben uzunca bir zaman iyi bir kuaför arıyor bir türlü de cesaret edemiyordum fakat hafta sonu Enes Aslan kuaföre gittim.Saç boyası röfle, topuz, saç örgüsü vs müthiş bir kuaför.Fiyatları da gayet normal.Zaten ilk gittiğinizde öncelikle saçınız analiz ediliyor.Çok profesyonel bir şekilde renk seçimi yapılıyor cilt tonuna göre filan yani ,ben bayıldım.Artı çok sıcak ,içten ve güler yüzlü bir hizmet veriliyor.Herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.Kükürtlü cadde üzeri..
merhaba sorunuzu yeni gördüm.fiyatları bence gayet makul.kullandıkları malzemeler kaliteli.isterseniz telefonunu verebilirim.fiyat sorabilirsiniz.internetten tavsiye aldım derseniz serap hanımdan.Ama emin olun her halde çok ilgili ve çok nazikler.Enis Aslan tel:0224 233 0015Merhaba ben de saçıma ombre yaptırıcam açma ve boyama işlemi olacak nalbantoğlunda bir kuaföre gittim 250 tl fiyat çıkardı ama korkuyorum açıkçası o parayı verip ağlayarak ordan çıkmakla.Bu dediğiniz kuaförün fiyat aralıkları,ilgi ve alakaları nasıl?
Çok teşekkür ederim ama artık çok geç başka bir kuaföre gittim ombre istedim bana ışıltı yaptı ve utanmadan çok güzel oldu dedi dalga geçer gibi parama mı yanayım saçımın olmamasına mı yanayım bilemedim,evde kendim yaptım...merhaba sorunuzu yeni gördüm.fiyatları bence gayet makul.kullandıkları malzemeler kaliteli.isterseniz telefonunu verebilirim.fiyat sorabilirsiniz.internetten tavsiye aldım derseniz serap hanımdan.Ama emin olun her halde çok ilgili ve çok nazikler.Enis Aslan tel:0224 233 0015
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?