Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

Yalçın Hoca çok iyi bir doktordur canım bence git derim

ay cevap verdiğin için saol canım, yarın gidicez bakalım. birde ona muayene olmak istiyorum. uludağ üniversitesindemi? yoksa bulvarda diye duymuştum ordamı duruyor? sen hiç gittinmi? nasıl bir dr?

çekirge doruktan evrim aydının hastası varmı aranızda randevu aldım inşallah iyi bir doktordur

ay cevap verdiğin için saol canım, yarın gidicez bakalım. birde ona muayene olmak istiyorum. uludağ üniversitesindemi? yoksa bulvarda diye duymuştum ordamı duruyor? sen hiç gittinmi? nasıl bir dr?

yalçın beyin fsm deki bürosunun bulundugu sitede oturuyorum. ınanın gelen gıden sureklı kalabalık. sorunlu gebelıklerde 1 numara oldugunu duydum. arkadaşımın gebelıgı boyunce sureklı kanaması oldu ama şuan saglıklı bır bebegı var yalçın bey sayesınde. ben pembe mavı de nevın özsaraçın hastasıyım. çok memnunum her ıkı dr da tavsıye ederım arkadaşalr.

ben doğum için medical parkı düşünüyodum.hatta kontrollere oraya gidiyorum pınar erkana.am ne hastaneden ne de doktordan memnun kaldım.özel hastane diye gittim fakat devlet hastanelerinden farkı yok.allahtan doğuma 4 ay var..yeni bir hastane veya iyi doktor arıyorum.tavsiye edebileceğiniz doktor veya hastane varmı?

arkadaşlar ilk doğumumu bursada yapmıştım.dr bülent kayhan tavsiye ederim.10 yıl oldu dahada ünü artmış tanımayan yok.hepinize sağlık dolu günler.

ben de Necdet Kırker'e gidiyorum Zübeydehanım 'ın doktorlarından çok memnunum kendisinden çok sakin güleryüzlü ve konuşkan en azından oturup önce bir sohbet ediyor muayeneye başlamadan tavsiye ederim.. Muayenehanesi Altıparmakta

benimde arkadaşım dün akşam bebişini doğurdu epidural anestezi vatan hastanesi doktoru yalçın bey idi ve çookk memnun akşam bende gördüm ikisi de çok iyiydi darısı isteyen tüm kadınlara

Merhaba,arkadaşın epidural normal mi yoksa sezeryan mı olmuştu. Bende Vatan hastanesi Türkan hnm'a gidiyorum doğumu epidural düşünüyorum.ama Bir taraftan da çok gerginim.Tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var..Teşekkürler.

slm bende bursa'da jimer melike hanıma gidiorum ben memnun kaldım ama sezeryan fiyatları falan ne bilmiorum tuzlu olurmu acaba ?

arkadaşlar merhaba çekirge doruk hastanesine giden ve hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz :çok üzgünüm: cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaslar ben 4 haftalık hamileyım.dorukta dr. gizem yıldırıma gitmek istıyorum .eğer memnun kalan veya kalmayan varsa yazsın...

Merhaba arkadaslar ben 4 haftalık hamileyım.dorukta dr. gizem yıldırıma gitmek istıyorum .eğer memnun kalan veya kalmayan varsa yazsın...

slm.ben 15 gün önce doğum yaptım.doktorum gizem yıldırım dı.çok memnun kaldım.normal doğum düşünüyosan kesinlikle gizem hanımı tavsiye ederim.çok iyi bi doktor.

bende dorukta fatma hanıma gidiyordum ama memnun değilim hakkındada iyi şeyler duymadım o yüzden doktor arayışındayım şuan cenk aşkallinin hastası olan varmı aranızda hangi hastanede olduğunu merak ediyorum...

Merhaba Bende Cenk Beye gitmeye yeni basladım . Bursa ART'de ve şeket yılmaz da heralde.

görümcem gidiyodu cenk beye sorunlu bi hamilelik geçirdi bende çok istedim ama eşim işte erkek diye pek sıcak bakmadı şimdi bin pişmanım keşke zamanında gitseymişim cenk beye ama en az onun kadar iyi bi doktor yaptırdı doğumumu

cumartesiye aldım bende randevumu art ye gidicem inş. memnun kalırım netleştirmek istiyorum artık doktorumu

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve ilk olarak bitkici; fatma hn hakkındaki yorumuna gözüm takıldı,bende fatma hn hastasıyım 19 haftalık hamileyim.fatma hn hakkında duyduğun şeyleri çok merak ettim rica etsem paylaşırmısın bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…