- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
Yalçın Hoca çok iyi bir doktordur canım bence git derim
ay cevap verdiğin için saol canım, yarın gidicez bakalım. birde ona muayene olmak istiyorum. uludağ üniversitesindemi? yoksa bulvarda diye duymuştum ordamı duruyor? sen hiç gittinmi? nasıl bir dr?
benimde arkadaşım dün akşam bebişini doğurdu epidural anestezi vatan hastanesi doktoru yalçın bey idi ve çookk memnun akşam bende gördüm ikisi de çok iyiydi darısı isteyen tüm kadınlara
Merhaba arkadaslar ben 4 haftalık hamileyım.dorukta dr. gizem yıldırıma gitmek istıyorum .eğer memnun kalan veya kalmayan varsa yazsın...
Merhaba Bende Cenk Beye gitmeye yeni basladım . Bursa ART'de ve şeket yılmaz da heralde.bende dorukta fatma hanıma gidiyordum ama memnun değilim hakkındada iyi şeyler duymadım o yüzden doktor arayışındayım şuan cenk aşkallinin hastası olan varmı aranızda hangi hastanede olduğunu merak ediyorum...
bende dorukta fatma hanıma gidiyordum ama memnun değilim hakkındada iyi şeyler duymadım o yüzden doktor arayışındayım şuan cenk aşkallinin hastası olan varmı aranızda hangi hastanede olduğunu merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?