canım memik bey için iyi şeyler okumadım ne diyosun bu konuda yagözünaydın canım allah kucağına almayı nasip etsin hangi doktora gidiyorsun
medikal park yeni bi hastane ama kayınpederime anjio uapıldı hiç memnun kalmadık
merhaba bursalı hamişler
aranızda doktoru benim gibi jimerin doktoru olupta doruk tıp merkezinde doğum yapan varmı ?? bu arada benim doktorum gülin okan ve doğumumu ona yaptırmayı düşünüyorum.fakat çekirge ssk nın doktoru kendisi ve ben ssk da doğum yapmak istemiyorum.bu yüzden doktorumla birlikte doruk tıp merkezinde sezeryan olmaya karar verdik.yarın gidip görüşme yapıcaz hastaneyle ,ama belki aranızda benim gibi doğum yapan vardır diye sormak istiyorum hastaneden memnun kaldınızmı ve toplam ne kadar ödemeyle cıktınız doktor dahil??? bilgilendirirseniz cok sevinirim :) herkese iyiakşamlar
Teşekkür ederim doktorum Gürkan Uncu
herkese selamlar
bende vatan hastanesi türkan yavuz hanıma gidiyorum. şu anda gayet iyi gidiyoruz memnunum yani.
oğlumun çocuk doktoruda o hastanede 2. bebeğiminde olacak inşallah.
Selam enan
Bende doğum için Vatan hastanesini düşünüyorum ama yenidoğan servisi yok diye kafamı karıştırıyolar. Doğum ile ilgili hastaneden memnun kalmışmıydın.
özel doruk çekirgeyi tavsiye ederim.doktorun kim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?