Bursada Oturan Arkadaslar Doktor Tavsiyesi Lütfen

Farketmez Güzelim Burdan Da Konuşabiliriz.duydum Sühendan Hanimi.ama Sağol Benim Doktorum Jale Gürlüler Ben Aşiri Derecede Memnunum Asla Değiştirmeyi Düşünmüyorum.çok Mükemmel Bir Doktorum Var.

Valla Ben Hiç Tanimiyorum Ki Güzelim Sadece Burda Yildiz Diye Bi Arkadaş Var O Gidiyormuş Canim Ben De Ondan Duydum.o Gayet Memnun Du Ama Bilemiyorum Hiç Gitmedim Görmedim Kendim Sadece O Yildiz Arkadaştan Duydum Adini Fiyati Da Uygun Dşye Sana Söyledim.istersen 1 Defa Git Muay.fiyati Uygun Tahlilleri De Hastahanede Yaptirir Hem ücretsiz.baktin Memnun Kalmazsan Bidaha Gitmezsin Olur Biter.

Sen Bence Git Kendin Karar Ver Bi Görüş Sonuçta 100 Ytl Değil Uygun Fiyati Bişey Kaybetmezsin Canim.
Herkez Farkli Bişey Söylüyo Mesela Ben Jale Hanimdan çok Memnunum Bana Göre 4/4 Lük Bi Doktor.ben çok Iyiyim Doktorumla.ama Memnun Olmayan Da Var Yani Bazi şeyler Kişiden Kişiye Değişiyor Canim.önemli Olan Memik Beye Gidersen Senin Memnun Olman Sen Memnun Kalda Isterse Kimse Memnun Kalmasin

canım şimdi aradım alım telefon numarasını ve orayıda aradım bana dediki gelceğiniz gün 10-11 gibi sabah arayın o gün için randevu veriririz dedi ultrasona falan da koyuyomuş söyledi hepsiini akşam eşimle konuşayım da bakalım müsait olduunda gödersin beni diye ne olcak hayırlısı çıktık bi yola ya bakalım ne olcak hayırlısı allahtan.... işallah kötü bişiy çıkmaz

merhaba bursalı hamişler
aranızda doktoru benim gibi jimerin doktoru olupta doruk tıp merkezinde doğum yapan varmı ?? bu arada benim doktorum gülin okan ve doğumumu ona yaptırmayı düşünüyorum.fakat çekirge ssk nın doktoru kendisi ve ben ssk da doğum yapmak istemiyorum.bu yüzden doktorumla birlikte doruk tıp merkezinde sezeryan olmaya karar verdik.yarın gidip görüşme yapıcaz hastaneyle ,ama belki aranızda benim gibi doğum yapan vardır diye sormak istiyorum hastaneden memnun kaldınızmı ve toplam ne kadar ödemeyle cıktınız doktor dahil??? bilgilendirirseniz cok sevinirim :) herkese iyiakşamlar

SELAM CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSİN.BİLİYORSUN BENDE JİMER DE JALE HANIMA GİDİYORUM.Bİ ARKADAŞIMDA JALE HANIMIN HASTASIYDI VE DORUKTA DOĞUM YAPTI SEZERYAN DOĞUM OLDU HASSTAHANEDEN ÇOK MEMNUN KALDI BU ARADA ÇEKİRGE DORUK...
6-7 AY ÖNCE 750 YTL VERMİŞTİ DOĞUM İÇİN ŞİMDİ NE OLUR DOKTORA AYRI PARA VERİLİYORMU ONU BİLMİYORUM AMA BENCE DOĞRU KARAR VERMİŞSİN EN İYİSİ DOKTORUNU DA AL DORUKTA YAP DOĞUMUNU.İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN SENİN İÇİN

jimer doktorlarının doruk tıp hastanesiyle antlaşmaları yok bu yüzden dışardan getirttiğin için ayrıca doktoruna para veriyorsun oda 1500 ytl cıvarı değişiyor.eğer dediğin gibi hastane 750 ytl ise sezeryan ,süper tabii 2 milyara falan cıkarız ozaman .sen jale hanıma gittiğinde bi sorsana ne kadar alıyormuş doruğa gittiğinde :)))) tabii benden sakın bahsetme biliyorsun gülin le odaları yanyana :)))

Evet Canim Arkadaşim Doğum Yaparken Jale Hanim Dorukta çalişiyordu O Yüzden Doktor ücreti ödemedi.ama Her Doktorun ücreti Farklidir Diye Tahmin Ediyorum.sen Sormadin Mi Doktoruna Ama Yinede Sorarim Bakalim Ne Kadarmiş

jale hanım dorukta mı calısıyordu 6-7 ay öncesine kadar??? ben onu şwvketin doktoru diye biliyordum ama neyse ya sen yine de sor.ben güline sordum sormam mı yarın randevumuz var jimerde konusucaz işte tüm ayrıntıları bakalım ne istiycek

Yaa şevket Yilmazdaydi Tabi Kaç Senedir Ordan Ayrildi 2 Ay Kadar Dorukta çalişti Arkadaşim O Arada Doğum Yapti Sonra Ordan Da Ayrilip Yurtdişina Gitti Eğitime

herkese selamlar

bende vatan hastanesi türkan yavuz hanıma gidiyorum. şu anda gayet iyi gidiyoruz memnunum yani.

oğlumun çocuk doktoruda o hastanede 2. bebeğiminde olacak inşallah.

herkese selamlar

bende vatan hastanesi türkan yavuz hanıma gidiyorum. şu anda gayet iyi gidiyoruz memnunum yani.

oğlumun çocuk doktoruda o hastanede 2. bebeğiminde olacak inşallah.

Selam enan

Bende doğum için Vatan hastanesini düşünüyorum ama yenidoğan servisi yok diye kafamı karıştırıyolar. Doğum ile ilgili hastaneden memnun kalmışmıydın.

Selam enan

Bende doğum için Vatan hastanesini düşünüyorum ama yenidoğan servisi yok diye kafamı karıştırıyolar. Doğum ile ilgili hastaneden memnun kalmışmıydın.

özel doruk çekirgeyi tavsiye ederim.doktorun kim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…