cemocan canım sen doktorunu bırakma herzaman yakınında bir doktorun olsun bende hamile kaldığımda başka bir doktor daha bulucam ikisiylede takip edicem ama bizim hamileliklerimiz riskli olduğu için gürkan hoca gibi birne gerçekten çok ihtiyacımız var.
yok canım benim zaten ben burdaki doktorumdan çok çok memnunum onu bırakmam zaten.bir görsen çok ilgili bir doktor biz akraba gibi olduk..ama diyorum yaa başka bi doktorada ihtiyacım var..bende 2 doktorla götürcem işi bu sefer..
inşallah canım bu sefer mutlu sonla biter bu maceramız..
inşallah arkadaşım
gittiğinde gürkan hocaya beni de bilgilendir nolur
DİKKATTTT
gürkan uncu diyenle aman diyeyim uzak durun.
bir yakınım normal yollarla bebek sahibi olamadıkları için gürkan uncuya tüp bebek için gittiler. 250 lira herbir muayeneleri 5000-6000 lira kadar tüp bebek için verdiler (makbuzsuz) kadın 5 ayı yatakta sorunlu gebelikle geçirdi. gürkan bey gayet ters alaaksız. en son 5.ay artık hareketli cinsiyetini bile öğrendikleri bebeklerini beklerken kanaması oldu .gürkan uncuyu aradılar artarsa ara dedi defalarca aradılar, önemli değil dedi en son düşük başladı fakülteye gittiler aradılar ee başladıysa zaten düşer ben her hastama koşsam poliklinik niye açayım dedi. bebek düştü. kadıncağız bebek büyük diye doğuma alındı sun sancı ve doğumla bebek alındı, arkasından bebeğin eşi içinde doğum gibi yapıldı son olarak kürtaj 3 operasyon hiç birinde doktoru yoktu şimdi davalıklar. aman diyeyim bulaşmayın bu adam doktorluğu bırak insanlıktan nasibini almamış
ben birebir ne yaşamışsa kadın anlattım tabi tercih sizlerin. ben sadece bunuda bilin istedim . sonuçta hepimiz için önemli dönem gebelik, doğum. yoksa ben tanımam etmem garezimde yok adam ama ben hayatta gitmem ona
bunu anlatırken amacım seni arada bırakmak değildi ama gideceksende bilerek git belki sadee tek bir örnek bu ama yinede ciddi bir örnek diye düşünüyorum başka hiçmi doktor yok başka birini dene bencewalla şimdi ne yapacağımı şaşırdım ortada 2 tane yaşanmışlık var..acaba gitsem mi gitmesem mi?? benim durumum daha kötü yaa..ben doğurduğum çocuğumu kaybettim kucağıma alamadan.şimdi aynı şeyleri yaşamayayım diye bi doktor arıyorum..başka bildiğiniz riskli gebelikler uzmanı biliyor musunuz acaba?? gerçekten işinde uzman ve yardımsever bi uzmana çok ihtiyacım var arkadaşlar..
Merhabalar
Ben 5 haftalık hamileğim ii bir doktora karar verip hamileliik bıyunca o doktorla devam etmek istiyorum.Tabi biraz endişelerim var, Prof.Gürkan Uncu yada Yalçın Kimya Hakkında bilgisi olana arkadaşlaran yardım rica ediyorum
gürkan uncu için cok iyi diyolar ama ben hiç gitmedim....
eşimin aile doktoru sayılır genelde hep ona gidiyor akrabaları...
memnunlar....
canım benim arkadaşım gitti Gürkan Uncu'ya çok memnun kaldı. Ücretleri biraz fazla sanırım ama durumun müsaitse sorun değil tabi. İyi doktor der hep..
canım ben yalçın kimyaya gitmiştim özeline çok iyi bir doktor ve mesleğinde çok başarılı olduğunu düşünüyorum.ama biraz pahalı hamilelerden 400 hamile olmayanlardan ise 200 tl alıyor.sadece özelde çalışıyor fakültede muayyene etmiyor.benim derdime derman oldu valla çok memnun kaldım.tavsiye ederim.
Merhaba,
Ben de gürkan hoca ile hamileliğimi takip ettim ve en büyük sıkıntım ona ulaşmanın çok zor olmasıydı. Son derece yoğun çalışıyor, bu nedenle kendisini aramaya bile çekiniyorsunuz. Aradığınızda da zaten nadiren kendisiyle görüşülebiliyorsunuz, yada kısacık bir cevap alıyorsunuz.
Fazla soru sorduğunuzda da genellikle kendisine güvenmediğinizi düşünüp size de bunu bir şekilde ifade ediyor.
En önemli diğer özelliği ise son derece rahat olması. Başta hamileliği çok doğal bir süreç olarak görüp sizi de rahatlatması keyfinizi yerine getiriyor. Diğer hamile arkadaşlarınız yasaklarla yaşarken siz hamileliğinizin keyfini çıkartıyorsunuz. Ama bir problemle karşılaştığınızda(ki ben 7. ayda bebeğimi kaybettim) keşke düzenli kontrollerim yapılsaydı diyorsunuz. Diğer doktorların hastalarını daha sık kontrol ettiklerini, kan ve idrar testlerini düzenli yaptırdıklarını duyuyorum. Gürkan hoca problem olmadıkça yapmıyor ve geç kalabiliyor.
Ancak, eğer yüz yüze gelebildiyseniz bir çeşit şeytan tüyü ile sizi yine ikna ediyor. Kendisine her gidişimde rahatlayıp, her problem yaşadığımda da ona ulaşamadığım için kendimi dağda yaşayan ve çaresiz bir hamile gibi hissettim.Sonuç olarak doğumumda yoktu...Doğum öncesi tüm sıkıntılarımda da zar zor kendisine ulaştım ve bebeğimi kaybettik....
Bir sonraki hamileliğim için başka bir doktor düşünüyorum.Benim gibi düşünen bir çok arkadaşım var.
Maddi durumunuz müsait ise Gürkan Hoca ile hamileliğini takip eden bazı arkadaşlarım hocanın zaman kısıtları nedeni ile 2 doktor ile süreci yürüttü. Sürekli ulaşabildikleri, yasakları olan ama testleri düzenli yapan bir Acıbadem doktoru ve asla ulaşılamayan ama insana /sebebli ya da sebepsiz) güven veren Gürkan Hoca...
Yalçın Kimya'ya da kuzenim gidiyor. Onun da zaman fakiri olduğunu söyledi. ılk hamileliğinde yaşadıkları problemlerden sonra şimdi 2. hamileliğinde biraz daha ilgiliymiş...
cnm eminmisin benden hamileyken 200 almıştı?
ben yalçın hocaya gidiyorum 250 muaynesi ve tek kelimeyle süper ilk doğumumuda o yaptırmıştı kesinlikle tavsiye ederim ....
yaaa şok oldum inan ki..oysa yalçın beyden çok ii bahsetmişlerdi ama tabiki sen her ikisinide görmüşsün yaşamışsın..sen bu durumda daha ii bilirsin..gürkan bey hala bursada mı peki..birde canım sen başından beri bi tedavi gördün mü hamileliğinde ve gördüysen bunu hangi doktor uyguladı?? ben doktorumdan memenunum ama başıma böle üzücü bi olay gelince ister istemez en iyi doktoru aramaya başladım..aynı şeyleri aynı durumu tekrar yaşamak istemiyorum..
gürkan beyi dışardan tanıyorum, kızının öğretmeni idim, doktorluğunu bilemiyorum ama enerjisi süper yüksek bir beyefendi ve konu ne olursa olsun güven telkin ediyor, bursada oturuyor olsaydım hala eminim onu tercih ederdim...
inşallah arkadaşım
gittiğinde gürkan hocaya beni de bilgilendir nolur
DİKKATTTT
gürkan uncu diyenle aman diyeyim uzak durun.
bir yakınım normal yollarla bebek sahibi olamadıkları için gürkan uncuya tüp bebek için gittiler. 250 lira herbir muayeneleri 5000-6000 lira kadar tüp bebek için verdiler (makbuzsuz) kadın 5 ayı yatakta sorunlu gebelikle geçirdi. gürkan bey gayet ters alaaksız. en son 5.ay artık hareketli cinsiyetini bile öğrendikleri bebeklerini beklerken kanaması oldu .gürkan uncuyu aradılar artarsa ara dedi defalarca aradılar, önemli değil dedi en son düşük başladı fakülteye gittiler aradılar ee başladıysa zaten düşer ben her hastama koşsam poliklinik niye açayım dedi. bebek düştü. kadıncağız bebek büyük diye doğuma alındı sun sancı ve doğumla bebek alındı, arkasından bebeğin eşi içinde doğum gibi yapıldı son olarak kürtaj 3 operasyon hiç birinde doktoru yoktu şimdi davalıklar. aman diyeyim bulaşmayın bu adam doktorluğu bırak insanlıktan nasibini almamış
yalçın kimya riskli gebelikler uzmanı bu konuda 1 numara diyebilirim ücreti biraz pahalı 600 tl.. bilgisine ve tecrübesine çok güveniyorumm..
öylede kim var bilmiyorum ki oyüzden ben burda sizden birilerini tavsiye etmenizi istedim..evet dediğinde haklısın..1 tanede olsa ciddi bir örnek bencede...bakalım ya aslında şans işi bu..umarım hayırlısına denk gideriz ne diyeyim..kavun değilki koklayıp anlasak..
Arkadaşlar bende şuanda bursada iyi bir perintaloji uzmanı arıyorum..
aradan yıllar geçmiş yukarıdaki doktorlar hakkında son fikirlerniz ve tecrübeleriniz neler acaba ??
Kan pıhtılaşması hangi genlerde var canım. Bendede pıhtılaşma cıktı 677 ve 1298 olanları heterozigot çıktı. 2 tane kaybım var ama pıhtılaşma ile alakası yok.merhaba canım
ben kesinlikle gürkan uncu diyorum onun sayesinde bebeğimi kucağıma aldım
senin problemin ne bende kan pıhtılaşması tansiyon falan var onun için kendisini seçtim ve tavsiye ederim
Kan pıhtılaşması hangi genlerde var canım. Bendede pıhtılaşma cıktı 677 ve 1298 olanları heterozigot çıktı. 2 tane kaybım var ama pıhtılaşma ile alakası yok.
Yazdiklarini okudum bende doktor ariyorum sanirim jimerde hatice hanim var tüp bebek uzmani veya nuray hanim ikisinden birine gitmeyi planiyorum bende şahin beyin hastasiyim kendisinden memnunum ama cok fazla yogunlugu oldugu icin cok fazla bekliyorum bu durum hosuma gitmedigi icin baska bi doktor ariyorumAcıbademde sezaryen doğum 15.000 civarı bir para ediyor.Dorukta 3000 tlll.gibi bir rakam sözkonusu.Arada dağlar kadar fark var.Ben kesin olarak emin olmamakla birlikte Ziya çetin'e sıcak bakıyor gibiyim.Muayene ücreti :100 tl.Dorukta sezaryan yaparsa 3000 tl.Yalçın kimya muayene ücreti çok emin değilim ama ya 500 tl ya da 600 tl.Bu rakam anormal yüksek.Şahin bey muayene ücreti :250 tl.sezaryan 15.000. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Pembe mavi de Orhan Orhan'ı da düşünebilirsin.Çevremde O'nun hakkında iyi şeyler duyuyorum.Yazdiklarini okudum bende doktor ariyorum sanirim jimerde hatice hanim var tüp bebek uzmani veya nuray hanim ikisinden birine gitmeyi planiyorum bende şahin beyin hastasiyim kendisinden memnunum ama cok fazla yogunlugu oldugu icin cok fazla bekliyorum bu durum hosuma gitmedigi icin baska bi doktor ariyorum
Bu arada hamilesin değil mi?Pembe mavi de Orhan Orhan'ı da düşünebilirsin.Çevremde O'nun hakkında iyi şeyler duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?