Bursa'da Prof.Gürkan Uncu yada Yalçın Kimya hakkında bilgisi olan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım benim zaten ben burdaki doktorumdan çok çok memnunum onu bırakmam zaten.bir görsen çok ilgili bir doktor biz akraba gibi olduk..ama diyorum yaa başka bi doktorada ihtiyacım var..bende 2 doktorla götürcem işi bu sefer..
inşallah canım bu sefer mutlu sonla biter bu maceramız..

inşallah arkadaşım
gittiğinde gürkan hocaya beni de bilgilendir nolur

inşallah arkadaşım

tamam canım mutlaka haber vericem..ilk önce bi gideyim bakalım ne zaman olur..ben mayıs yada haziran gibi gitmek istiyorum..ama bu zamanda sizde başka bilgiler edinirseniz doktorlarla ilgili yada hastanelerle ilgili benimle paylaşın lütfen..çünkü rotasız gemi gibiyim şuan..

DİKKATTTT
gürkan uncu diyenle aman diyeyim uzak durun.
bir yakınım normal yollarla bebek sahibi olamadıkları için gürkan uncuya tüp bebek için gittiler. 250 lira herbir muayeneleri 5000-6000 lira kadar tüp bebek için verdiler (makbuzsuz) kadın 5 ayı yatakta sorunlu gebelikle geçirdi. gürkan bey gayet ters alaaksız. en son 5.ay artık hareketli cinsiyetini bile öğrendikleri bebeklerini beklerken kanaması oldu .gürkan uncuyu aradılar artarsa ara dedi defalarca aradılar, önemli değil dedi en son düşük başladı fakülteye gittiler aradılar ee başladıysa zaten düşer ben her hastama koşsam poliklinik niye açayım dedi. bebek düştü. kadıncağız bebek büyük diye doğuma alındı sun sancı ve doğumla bebek alındı, arkasından bebeğin eşi içinde doğum gibi yapıldı son olarak kürtaj 3 operasyon hiç birinde doktoru yoktu şimdi davalıklar. aman diyeyim bulaşmayın bu adam doktorluğu bırak insanlıktan nasibini almamış

yalçın kimya riskli gebelikler uzmanı bu konuda 1 numara diyebilirim ücreti biraz pahalı 600 tl.. bilgisine ve tecrübesine çok güveniyorumm..

hadiiiiiii yaaaaa vah vah vah demek böyle yapmış hiç sızlamadı mı acaba vicdanı nasıl rahat uyuyorlar anlamıyorum?? ee ben şimdi ne yapıcam..bana böyle yaparsa varya ben davalık olmam daha ileri giderim yanii..en iyisi bu adama hiç gitmemek..offfffff kime gideceğimi şaşırdım ya

gürkan uncu için ben öyle düşünmüyorum benim hayatımı kurtardı ben de yalçın kimyayla kanlı bıçaklı oldum nerdeyse ama gürkan uncuya ulaşamadığım zaman 10 dk sonra beni kendisi aradı her şeyimle birebir kendisi ilgilendi ve her gittiğimdede 250 tl almadı 1 inde alıyo ikincisi bedava oluyo muhayenesi
ve çok pozitif bir insan manevi olarakta çok destek oluyo

ben birebir ne yaşamışsa kadın anlattım tabi tercih sizlerin. ben sadece bunuda bilin istedim . sonuçta hepimiz için önemli dönem gebelik, doğum. yoksa ben tanımam etmem garezimde yok adam ama ben hayatta gitmem ona

ben birebir ne yaşamışsa kadın anlattım tabi tercih sizlerin. ben sadece bunuda bilin istedim . sonuçta hepimiz için önemli dönem gebelik, doğum. yoksa ben tanımam etmem garezimde yok adam ama ben hayatta gitmem ona

walla şimdi ne yapacağımı şaşırdım ortada 2 tane yaşanmışlık var..acaba gitsem mi gitmesem mi?? benim durumum daha kötü yaa..ben doğurduğum çocuğumu kaybettim kucağıma alamadan.şimdi aynı şeyleri yaşamayayım diye bi doktor arıyorum..başka bildiğiniz riskli gebelikler uzmanı biliyor musunuz acaba?? gerçekten işinde uzman ve yardımsever bi uzmana çok ihtiyacım var arkadaşlar..

bunu anlatırken amacım seni arada bırakmak değildi ama gideceksende bilerek git belki sadee tek bir örnek bu ama yinede ciddi bir örnek diye düşünüyorum başka hiçmi doktor yok başka birini dene bence

öylede kim var bilmiyorum ki oyüzden ben burda sizden birilerini tavsiye etmenizi istedim..evet dediğinde haklısın..1 tanede olsa ciddi bir örnek bencede...bakalım ya aslında şans işi bu..umarım hayırlısına denk gideriz ne diyeyim..kavun değilki koklayıp anlasak..

gürkan uncu için cok iyi diyolar ama ben hiç gitmedim....
eşimin aile doktoru sayılır genelde hep ona gidiyor akrabaları...
memnunlar....

canım benim arkadaşım gitti Gürkan Uncu'ya çok memnun kaldı. Ücretleri biraz fazla sanırım ama durumun müsaitse sorun değil tabi. İyi doktor der hep..

cnm eminmisin benden hamileyken 200 almıştı?

ben yalçın hocaya gidiyorum 250 muaynesi ve tek kelimeyle süper ilk doğumumuda o yaptırmıştı kesinlikle tavsiye ederim ....

inşallah arkadaşım

yalçın kimya riskli gebelikler uzmanı bu konuda 1 numara diyebilirim ücreti biraz pahalı 600 tl.. bilgisine ve tecrübesine çok güveniyorumm..

Arkadaşlar bende şuanda bursada iyi bir perintaloji uzmanı arıyorum..
aradan yıllar geçmiş yukarıdaki doktorlar hakkında son fikirlerniz ve tecrübeleriniz neler acaba ??

Arkadaşlar bende şuanda bursada iyi bir perintaloji uzmanı arıyorum..
aradan yıllar geçmiş yukarıdaki doktorlar hakkında son fikirlerniz ve tecrübeleriniz neler acaba ??

merhaba canım
ben kesinlikle gürkan uncu diyorum onun sayesinde bebeğimi kucağıma aldım
senin problemin ne bende kan pıhtılaşması tansiyon falan var onun için kendisini seçtim ve tavsiye ederim

merhaba canım
ben kesinlikle gürkan uncu diyorum onun sayesinde bebeğimi kucağıma aldım
senin problemin ne bende kan pıhtılaşması tansiyon falan var onun için kendisini seçtim ve tavsiye ederim
Kan pıhtılaşması hangi genlerde var canım. Bendede pıhtılaşma cıktı 677 ve 1298 olanları heterozigot çıktı. 2 tane kaybım var ama pıhtılaşma ile alakası yok.

Kan pıhtılaşması hangi genlerde var canım. Bendede pıhtılaşma cıktı 677 ve 1298 olanları heterozigot çıktı. 2 tane kaybım var ama pıhtılaşma ile alakası yok.

geçmiş olsun canım
benimde 677 ve 1298 heterozigot bende bebeğin kordonu tamamen tıkanmıştı kan akımı yoktu ve tansiyonda olunca preklemsi olmuştum peki senin kayıplarında sebep ne

Bursada en iyi kadın doğum uzmanını bulabilmek için,tüm tanınmış doktorlar hakkında hastaların yazdıklarını hiç üşenmeden okudum.Çıkardığım sonuç şu: YALÇIN KİMYA:Sorunlu hamileliklerin doktoru ve moral bozabilen bir doktor.Alanında çok iyi ama zaman problemi var.Sonuç olarak mükemmel diyen de var kanlı bıçaklı ayrıldık diyen de.GÜRKAN UNCU:Güleryüzlü,bilgili ama kendisine ulaşılamıyor çok hastası olduğu için.Çok mükemmel diyen de var ihmalkar olduğunu hatta bu yüzden bebeğini kaybedenlerde.ZİYA ÇETİN: Hamile kalınmasında başarılı ama takipte iyi değil ve paragöz değil ifadeleri kullanılıyor.Kimisi mükemmel olduğunu söylüyor kimisi de aman ha sakın gitmeyin diyor.ŞAHİN ZETEROĞLU:Tüp bebekte başarılı,ekip ve kurum açısından güvenilir ama hamilelik takibinde ciddiyetini koruyamıyor ihmalkarlık yapıyor diyenler var.EVRİM HANIM:çok iyi diyenler de var çok bilgisiz diyenler de.JİNEMED MURAT BEY:Tüp bebekte bilgili ve başarılı çok güleryüzlü ve ilgili ama ekibi iyi değil işleyişte sorunlar var ve test sonuçlarında sizi arayacağız demelerine rağmen asla aramıyorlar diyenler de var.DEMET HANIM:Çok güleryüzlü,ilgili fakat esentepe hastanesinde çalışıyor hastanenin berbat olduğunu söyleyenler var.BAHAR HAST.NAGİHAN HANIM: iyi bir doktor hatta kordon keserken dua okuyan ilgili fakat hastane çok kalabalık ve ulaşılmaz diyenler var.
Şimdi arkadaşlar kafam allak bullak oldu 5 haftalık hamileyim.Tansiyonum var.Tüp bebekle hamile kaldım ama tüp bebek yaptırdığım kişiye karşı güven kırıklıklarım olduğu için dr.değiştirmeye kesin olarak karar verdim.Tüp bebek doktorumun adını söylemek istemiyorum.şimdi anladım ki bu doktorların hepsi kimisi için mükemmel kimisi için berbat.Burada sanırım biraz şans devreye giriyor.Sizin hamileliğinizin riskli durum olup olmamasına göre değişiyor.doğru doktor herkese doğru değil maalesef.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Acıbademde sezaryen doğum 15.000 civarı bir para ediyor.Dorukta 3000 tlll.gibi bir rakam sözkonusu.Arada dağlar kadar fark var.Ben kesin olarak emin olmamakla birlikte Ziya çetin'e sıcak bakıyor gibiyim.Muayene ücreti :100 tl.Dorukta sezaryan yaparsa 3000 tl.Yalçın kimya muayene ücreti çok emin değilim ama ya 500 tl ya da 600 tl.Bu rakam anormal yüksek.Şahin bey muayene ücreti :250 tl.sezaryan 15.000. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Yazdiklarini okudum bende doktor ariyorum sanirim jimerde hatice hanim var tüp bebek uzmani veya nuray hanim ikisinden birine gitmeyi planiyorum bende şahin beyin hastasiyim kendisinden memnunum ama cok fazla yogunlugu oldugu icin cok fazla bekliyorum bu durum hosuma gitmedigi icin baska bi doktor ariyorum

Pembe mavi de Orhan Orhan'ı da düşünebilirsin.Çevremde O'nun hakkında iyi şeyler duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…