Ilk tup olacak canim. Fakat rahim filmi ve histeroskopi cekilmistim temiz demistiler. Toplamda 3 kerede asilama oldumdaha once. Doktorlar anlayamamis nasil olduysa. Bursaya gelince Osman hoca ilk muayenede direk cikolata kisti tespit etti ve cok sasirdi bu kadar uzun sure hicbir doktirun fark edememesine.İlk tedavindi değil mi histereskopi yapılmadı ondan herhalde. Çikolata kisti de ancak gebe kalınca temizlenirmiş. Kandan besleniomuş 9 ay adet görmeyince bitecekmiş ilaç falan geçirmez dedi bana Dr.
Hep sebepsiz infertilite diyorlardi 3 farkli doktor 3 farkli nerkez anlayamamis. Histeriskopim üniversitesi hastanesinde oldu bide yardimci docentte gormemis. Saka gibiIlk tup olacak canim. Fakat rahim filmi ve histeroskopi cekilmistim temiz demistiler. Toplamda 3 kerede asilama oldumdaha once. Doktorlar anlayamamis nasil olduysa. Bursaya gelince Osman hoca ilk muayenede direk cikolata kisti tespit etti ve cok sasirdi bu kadar uzun sure hicbir doktirun fark edememesine.
En azından tespit edilmiş çok şükür canım ben hep onu diyorum 4 tedavim çöpe gitti emek , para ,yaşadıklarım. . . Bursa da anlaşıldı. hemde Zübeyde hanımda o kadar özellere para döktüm bişey anlamadılar devlet hastanesi buldu nedeniIlk tup olacak canim. Fakat rahim filmi ve histeroskopi cekilmistim temiz demistiler. Toplamda 3 kerede asilama oldumdaha once. Doktorlar anlayamamis nasil olduysa. Bursaya gelince Osman hoca ilk muayenede direk cikolata kisti tespit etti ve cok sasirdi bu kadar uzun sure hicbir doktirun fark edememesine.
Üniversite hastanesi Allah'a emanet zaten. Şubat Tandır tüp bebek için sıra beklioz rahim filmi çektiler Dr baktı murat hoca bu nasıl bi görüntü hiçbişey görünmüyor dedi.Hep sebepsiz infertilite diyorlardi 3 farkli doktor 3 farkli nerkez anlayamamis. Histeriskopim üniversitesi hastanesinde oldu bide yardimci docentte gormemis. Saka gibi
Aynen canim 32 ayim cope gitti. Ana sonunda sorun neymis bulundu fakat ameliyatla alibacak kadar buyuk olmadigi icin tup bebekten baska care yok dedi. Sag taraftaymis kistimEn azından tespit edilmiş çok şükür canım ben hep onu diyorum 4 tedavim çöpe gitti emek , para ,yaşadıklarım. . . Bursa da anlaşıldı. hemde Zübeyde hanımda o kadar özellere para döktüm bişey anlamadılar devlet hastanesi buldu nedeni
O zaman senin de sola yaparlar herhalde . Hadi inşallah bu kez olsun.Aynen canim 32 ayim cope gitti. Ana sonunda sorun neymis bulundu fakat ameliyatla alibacak kadar buyuk olmadigi icin tup bebekten baska care yok dedi. Sag taraftaymis kistim
Sorma canim basil profesör docent oluyorlar anlamiyorum. Bir seyi tespit edemediler boyle olacagini bilseydim direk bursaya gelirdim bekledikce psikolojim alt ust oldu. Ogretmenim okulda ben haric herkesin cocugu var,artik dayanamaz hale geldim tek muhabbet bebek muhabbeti. Bana da susup dayanmak ogretmen arkadaslarin bebeklerinin yaptiklarini dinlemek dusuyor. Her gun yeni birinin hamile oldugunu bagira bagira soylediklerinde yuregim yaniyorÜniversite hastanesi Allah'a emanet zaten. Şubat Tandır tüp bebek için sıra beklioz rahim filmi çektiler Dr baktı murat hoca bu nasıl bi görüntü hiçbişey görünmüyor dedi.
Insllh canim insllhO zaman senin de sola yaparlar herhalde . Hadi inşallah bu kez olsun.
Bursada değil misin canım ? Sınıf öğretmeni misin? Bende beden eğitimi mezunuyum ama atanamadım henüz ücretli öğretmenlik yapıyorum. Evet herkeslerin çocuğu var aynen benim çevremde de ya da herkes hamile. Darısı bize de inşallah. Ama çok takmıyorum ben dedim yaa nasip kısmet ötesi yok kafası bendeki.Sorma canim basil profesör docent oluyorlar anlamiyorum. Bir seyi tespit edemediler boyle olacagini bilseydim direk bursaya gelirdim bekledikce psikolojim alt ust oldu. Ogretmenim okulda ben haric herkesin cocugu var,artik dayanamaz hale geldim tek muhabbet bebek muhabbeti. Bana da susup dayanmak ogretmen arkadaslarin bebeklerinin yaptiklarini dinlemek dusuyor. Her gun yeni birinin hamile oldugunu bagira bagira soylediklerinde yuregim yaniyor
Sinif ogretmeniyim canim balikesirdeyim normalde ama tedavi icin gidip geliyorum bursaya. Burada tup yapilan bir merkez yok malesef. Insllh hem bebisin tutunur hem de onun nasibine atanirsin canim. Simdi seminer zamani canim butun bayan ogretmenler cocuklarini okula seminere getiriyor ben hep sap gibi kenardayim. Birde dalga gecer gibi ne guzel sen ragat rahat oturuyorsun bize bak perisaniz diyorlar. Keske benimde olaydida bende az uyuyaydim, bende be yedigi bile bilmeyeydim onunla vakit gecirirken ama nasip isteBursada değil misin canım ? Sınıf öğretmeni misin? Bende beden eğitimi mezunuyum ama atanamadım henüz ücretli öğretmenlik yapıyorum. Evet herkeslerin çocuğu var aynen benim çevremde de ya da herkes hamile. Darısı bize de inşallah. Ama çok takmıyorum ben dedim yaa nasip kısmet ötesi yok kafası bendeki.
Bence hiç üzülme gerçekten onlar sana özeniyor inan. Çünkü okulda 30 tane evde 2 tane senin ne yaşadığını bilmeleri imkansız. Onlara göre sen özgürsün. Hiçbiri bu yollardan geçmedi. İçinde kopanları bilmezler kimse bilmez bunun eğitimlisi cahili yok. Yaşanmışlığı var. Belki bunları yaşamasak biz de bilmezdik kimsenin halinden anlamazdık. Bence tadını çıkar bak 10 aya kadar ciyak ciyak ağlayan seni uykusuz bırakan bebişinle uğraşırken bunları okuyup güleceksin. Şu an belki de son kez şöyle yayılıp oturduğumuz, çay kahve keyfi yaptığımız. , eşimizle birbirimize zaman ayırdığımız son aylarımız belki de. Sen şuan çocuğu olanlara inat rahatına bak. Ayy ne rahatsın diyene aynen yaa de gül geç insanlar üzüldüğünü düşünmesi anlamasın. Bazen içinde yaşamak daha iyidir.Sinif ogretmeniyim canim balikesirdeyim normalde ama tedavi icin gidip geliyorum bursaya. Burada tup yapilan bir merkez yok malesef. Insllh hem bebisin tutunur hem de onun nasibine atanirsin canim. Simdi seminer zamani canim butun bayan ogretmenler cocuklarini okula seminere getiriyor ben hep sap gibi kenardayim. Birde dalga gecer gibi ne guzel sen ragat rahat oturuyorsun bize bak perisaniz diyorlar. Keske benimde olaydida bende az uyuyaydim, bende be yedigi bile bilmeyeydim onunla vakit gecirirken ama nasip iste
Cok dogru yazmissin canim. Haklisin bazen ferahlatiyorum icimi bazende bir bakiyorum bir bosluk icindeyim. Ne diyelim insllh bugunleri eskide birakip evladimizla mutlu yasadigimiz bolca yillarimiz olur insallah.Bence hiç üzülme gerçekten onlar sana özeniyor inan. Çünkü okulda 30 tane evde 2 tane senin ne yaşadığını bilmeleri imkansız. Onlara göre sen özgürsün. Hiçbiri bu yollardan geçmedi. İçinde kopanları bilmezler kimse bilmez bunun eğitimlisi cahili yok. Yaşanmışlığı var. Belki bunları yaşamasak biz de bilmezdik kimsenin halinden anlamazdık. Bence tadını çıkar bak 10 aya kadar ciyak ciyak ağlayan seni uykusuz bırakan bebişinle uğraşırken bunları okuyup güleceksin. Şu an belki de son kez şöyle yayılıp oturduğumuz, çay kahve keyfi yaptığımız. , eşimizle birbirimize zaman ayırdığımız son aylarımız belki de. Sen şuan çocuğu olanlara inat rahatına bak. Ayy ne rahatsın diyene aynen yaa de gül geç insanlar üzüldüğünü düşünmesi anlamasın. Bazen içinde yaşamak daha iyidir.
İnşallah canım. Ama boşluğa düşme nasip yaaa ya hiç olmazsa napcaz mutsuz mu olcaz ömür boyu. Her anı güzel yaşamak önemli her dakikayı. Hayat zaten kısa olursa ne güzel ama olmazsa senin zaten yüzlerce evladın var baksana. Daha güzeli ne olabilir ?Cok dogru yazmissin canim. Haklisin bazen ferahlatiyorum icimi bazende bir bakiyorum bir bosluk icindeyim. Ne diyelim insllh bugunleri eskide birakip evladimizla mutlu yasadigimiz bolca yillarimiz olur insallah.
Ayy canim benim sen ne kadar umut dolusun ya. Sagolasin inan icimi ferahlatiyosun. Allah razi olsun valla senden. Tez zamanda insllh Rabbim ikimizide guldursunİnşallah canım. Ama boşluğa düşme nasip yaaa ya hiç olmazsa napcaz mutsuz mu olcaz ömür boyu. Her anı güzel yaşamak önemli her dakikayı. Hayat zaten kısa olursa ne güzel ama olmazsa senin zaten yüzlerce evladın var baksana. Daha güzeli ne olabilir ?
Allah senden de razı olsun canım gruptan tanıyanlar bilir beni hayat felsefem bu benim mutsuzluğa pek yer yok. Mutsuz olmasın kimse. İnşallah sen ben bizim gibi isteyen herkes evlat sahibi olsun tez zamanda. Rabbim bu mutluluğu bizlere de yaşatsınAyy canim benim sen ne kadar umut dolusun ya. Sagolasin inan icimi ferahlatiyosun. Allah razi olsun valla senden. Tez zamanda insllh Rabbim ikimizide guldursun
Aminnn aminnn canimAllah senden de razı olsun canım gruptan tanıyanlar bilir beni hayat felsefem bu benim mutsuzluğa pek yer yok. Mutsuz olmasın kimse. İnşallah sen ben bizim gibi isteyen herkes evlat sahibi olsun tez zamanda. Rabbim bu mutluluğu bizlere de yaşatsın
Aminnn aminnn canim
Grsrz canim yine burdan
Görüşürüz canım ismim esra bu arada anlaşılıo gerçi nickimdenGrsrz canim yine burdan
Benimde zahide canim. Cok memnun oldumGörüşürüz canım ismim esra bu arada anlaşılıo gerçi nickimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?