Bursa'da yaşayıp da hamile olanlar var mı :)

kızlar ayrıntılı ultrosonu herkes yaptırıyo mu gerekli olursa mı öneriyor doktor? bi de bu ayrıntılı ultroson renkli olan mı? ayrıca ücret mi ödeniyor?

nasılsın canım benim.ne zamandır girmiyorum.izin dönemi olduğu için işler yoğun.bu konuyuda tesadüfen gördüm geçenlerde girdim bir kaç bişi yazdım ama kimse cevap vermedi o günden sonra giremedim zaten ama bu hafta tatile gidicez ondan sonra dönüşte aranızdayım inşallah.

Kizlar ben 9unda test yaptirdim 170.12 cikti beta pzrtesi gidicem yani16 snda cunku geriliyorum beta arttimi falan diye ilk hamileligim bos gebelikti kurtaj oldum medicalde ahmet yilmaza gidicem tavsiye uzerine bakalim pzrtrsiyi bkliyorum acaba kese vs gorunurmu

korkma içini ferah tut herşey yolundadır. ben 4+4 te kese gözükmüyo dediğinde çok korkmuştum 3 gün sora başka doktora gittik ve gözüktü. şimdi oğlumu sabırsızlıkla bekliyorum. Allahım sana da yaşatıcak bu mutluluğu...

kızlar ayrıntılı ultrosonu herkes yaptırıyo mu gerekli olursa mı öneriyor doktor? bi de bu ayrıntılı ultroson renkli olan mı? ayrıca ücret mi ödeniyor?

canım ayrıntılı ultrasonun renkli olması şart değil ama renkli olanlarıda varmı bılmıyorum. ben mesela ayrıntılı ultrasona girmicektim kararımı vermiştim ama doktorum muhakkak girmelisin 2'li 3'lü testleri yaptırmak şart değil ama ayrıntılı ultrason şart dedi. bazı durumlarda ona gore müdahale edebiliyoruz dogum sırasında ona gore davranıyoruz dedi bende girdim ve tabiki ücretli. hastaneden hastaneye değişiyor ücreti. ben medicabilde girdim sanırım 25 lira falandı

sağol canım anlattığın için teşekkür ederim sağlıklı doğumlar...

merhaba kızlar bende bursa
da yaşıyorum kısmetse kasım da kızımıza kavuşacağız.
doruk tıp merkezinde melike hanıma gidiyorum 22+1 günlük hamileyim

gittim bugun doktora medical park ahmet yılmaz ... kesenin 4+1 olduğunu fakat etrafında kanama olduğunu düşük riskinin çok olduğunu söyledi progestan verdi ilişkiyi yasakladı yatıcaksın dedi ...çok moralim bozuldu ztn ilk gebeliğim boş gebelikti şimdide bu ... canıum çok sıkıldı kanamam yok ama içte varmış off

korkma yakın bi arkadaşım bu dönemi yatarak atlattı. 3 dakikadan fazla ayakta kalma. progestan işe yarıyor içini ferah tut bebeğin sana tutunacak inşallah

İçini ferah tut canım. bende ahmet yılmaza gidiyorum. benim de başta herşey normaldi. 7. haftadan sonra kesenin etrafında kanama olduğunu söyledi. progestan verdi. kullandım. 2 hafta önce kesebilirsin ilacı herşey yolunda dedi. kanamada yoktu artık. ilişkiye gelince ilk gittiğimizde 3 ay ilişki önermiyoruz demişti. içini ferah tutu tatlım bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak inşallah.

bu arada arkadaşlar ben de bursadayım. ve ahmet yılmaz'ın muayenehanesine gidiyorum.

merhaba kızlar bende bursada yaşıyorum ama henüz hamiş değilim bu ay son korunmyı bırakıyorum bakalım aranıza ne zman katılacagım

inşallah herşey düzgün gider ... bu arada ahmet yılmazın muayenehanesi mi varbirde nerde ve ücretler ne kadar acaba

kızlar bugun gene gittim kese 5 +2 olmuş güzel gelişimi dedi şekli falan ama kan hala orda ve keseden büyük nerdeyse

merhaba arkadaşlar... aranıza yeni katıldım.. bu güzel duyguyu bizlere yaşattığı için rabbime şükürler olsun.. inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız :) bu arada tüp bebek olduğu için 12. haftaya kadar acıbademe gideceğim. daha sonra ahmet yılmazı düşünüyorum. önerilerinizi bekliyorum mutlaka kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…