canım merhaba sende kasım annesisin 2012 kasım anneleri topiğindeyiz hepimiz senide bekleriz
kızlar merhaba nasılsınız bende bursada oturuyorummm
20 + 1 günlük olduk teyzeleri
ben medical park ahmet yılmaza gidiyorum yarın detaylı ultrasonumuz var
nerdesin sen bakimmm hiç topiğe uğramaz hatırımızı sormaz ooldunnn
kızlar ayrıntılı ultrosonu herkes yaptırıyo mu gerekli olursa mı öneriyor doktor? bi de bu ayrıntılı ultroson renkli olan mı? ayrıca ücret mi ödeniyor?
canım ayrıntılı ultrasonun renkli olması şart değil ama renkli olanlarıda varmı bılmıyorum. ben mesela ayrıntılı ultrasona girmicektim kararımı vermiştim ama doktorum muhakkak girmelisin 2'li 3'lü testleri yaptırmak şart değil ama ayrıntılı ultrason şart dedi. bazı durumlarda ona gore müdahale edebiliyoruz dogum sırasında ona gore davranıyoruz dedi bende girdim ve tabiki ücretli. hastaneden hastaneye değişiyor ücreti. ben medicabilde girdim sanırım 25 lira falandı
gittim bugun doktora medical park ahmet yılmaz ... kesenin 4+1 olduğunu fakat etrafında kanama olduğunu düşük riskinin çok olduğunu söyledi progestan verdi ilişkiyi yasakladı yatıcaksın dedi ...çok moralim bozuldu ztn ilk gebeliğim boş gebelikti şimdide bu ... canıum çok sıkıldı kanamam yok ama içte varmış off
gittim bugun doktora medical park ahmet yılmaz ... kesenin 4+1 olduğunu fakat etrafında kanama olduğunu düşük riskinin çok olduğunu söyledi progestan verdi ilişkiyi yasakladı yatıcaksın dedi ...çok moralim bozuldu ztn ilk gebeliğim boş gebelikti şimdide bu ... canıum çok sıkıldı kanamam yok ama içte varmış off
merhaba kızlar bende bursada yaşıyorum ama henüz hamiş değilim bu ay son korunmyı bırakıyorum bakalım aranıza ne zman katılacagım
en kısa zamanda sende bu mutluluğu yaşarsın inşallah arkadaşım...
İçini ferah tut canım. bende ahmet yılmaza gidiyorum. benim de başta herşey normaldi. 7. haftadan sonra kesenin etrafında kanama olduğunu söyledi. progestan verdi. kullandım. 2 hafta önce kesebilirsin ilacı herşey yolunda dedi. kanamada yoktu artık. ilişkiye gelince ilk gittiğimizde 3 ay ilişki önermiyoruz demişti. içini ferah tutu tatlım bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak inşallah.
bu arada arkadaşlar ben de bursadayım. ve ahmet yılmaz'ın muayenehanesine gidiyorum.
kızlar bugun gene gittim kese 5 +2 olmuş güzel gelişimi dedi şekli falan ama kan hala orda ve keseden büyük nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?