merhaba arkadaşlar... aranıza yeni katıldım.. bu güzel duyguyu bizlere yaşattığı için rabbime şükürler olsun.. inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız :) bu arada tüp bebek olduğu için 12. haftaya kadar acıbademe gideceğim. daha sonra ahmet yılmazı düşünüyorum. önerilerinizi bekliyorum mutlaka kızlar :)
ahmet yılmaza arkadaşım gitti çok memnundu aynı zamanda komşum gidiyor hep güzel şeyler yazlıyor hakkında ama dr. kişiden kişiye de değişiyor herkesin dr.da aradığı kriter farklı oluyor rabbim güzel sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
amin canım rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...:) sana zahmet canım öğrenebilirmisin acaba ahmet bey için çok kalabalıkmı hastaları? en azından randevu saatinde girebiliyormu doktorun yanına? biz bu konuda acıbademde çok muzdarip olduk da... teşekkür ederim ilgin için..:)
valla cnm arkadaş aile dostları tarafından tanıyordu ulaşması zor olmuyordu o yüzden ama komşum ulaşıncaya kadar sıkıntı çekmiş kontrollere giderken bi sıkıntı yaşamıyor sanırım bahsetmedi yani ama ilk hastası olmak için hastane randevu sistemine almıyormuş özel telden ulaşarak kendilerini kabul ettirdiklerini söylemişti burdan da ahmet beyi tercih edenler fazla moonsun kasım annelerinden buraya da yazmış hatta ona bi sor istersen ama şunu söyleyim iyi dr.ların hepsinde yoğunluk oluyor ben ziya çetine gidiyorum bazen hiç beklemiyorum bazen de bi yarım saat bir saat beklediğim oldu ama telde istediğim zaman ulaşıyorum (buarada ahmet bey hem hastanede çalışıyor hem de özel muaynehanesi var)
valla cnm arkadaş aile dostları tarafından tanıyordu ulaşması zor olmuyordu o yüzden ama komşum ulaşıncaya kadar sıkıntı çekmiş kontrollere giderken bi sıkıntı yaşamıyor sanırım bahsetmedi yani ama ilk hastası olmak için hastane randevu sistemine almıyormuş özel telden ulaşarak kendilerini kabul ettirdiklerini söylemişti burdan da ahmet beyi tercih edenler fazla moonsun kasım annelerinden buraya da yazmış hatta ona bi sor istersen ama şunu söyleyim iyi dr.ların hepsinde yoğunluk oluyor ben ziya çetine gidiyorum bazen hiç beklemiyorum bazen de bi yarım saat bir saat beklediğim oldu ama telde istediğim zaman ulaşıyorum (buarada ahmet bey hem hastanede çalışıyor hem de özel muaynehanesi var)
mrb cnm... bende doktor arayışındayım.. ilk ve tüp bebek olduğu için pinpirikleniyorum... ama 2 haftaya kadar bulmam lazım arayıştayım... medikabil hakkında biraz bilgi verirmisin cnm... şartları ücreti vs. jimer düşünmüştüm ama 5 bine yakın doğum... gereksiz gördüm... bakalım...Merhaba kızlar bende bursada oturuyorum Medicabill Nihat Gök e gidiyorum hastaneden de doktorumdan da çookkk memnunum.İlk gebeliğimde ahmet yılmaza gidiyordum hiç ama hiiiçççç memnun kalmadım.Konuşurken doğru dürüst yüzüne bile bakmaz insanın ben çok muzdarip oldum ona gitmekten ölümden döndüm ilk gebeliğimde.Sırf onun hatasından dolayı..ama kişiden kişiye göre değişir tabi.Belki de benim şansıma böyle bir durum oldu bilemem tabi.Memnun kalanlar var.
(null)
(null)
1250-1750 diye biliyorum ama emin değilim... dooktorun kim peki?kızlar acaba medicalde ne kadar doğum
tşk ederim bilgi için.. ama ben oranın doğum ücretlerini daha fazla biliyorum...ben pembe mavi ismail küçükerdoğana gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum. doğum ücreti 3000 civarı doktorumu ve hastane tevsiye ediyorum tüp bebek yaptıran arkadaşım orası da tüp bebek merkezi senin için uygun olacaktır hepinize sağlıklı doğumlar
tşk ederim bilgi için.. ama ben oranın ücretlerini daha fazla duymuştum...ben pembe mavi ismail küçükerdoğana gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum. doğum ücreti 3000 civarı doktorumu ve hastane tevsiye ediyorum tüp bebek yaptıran arkadaşım orası da tüp bebek merkezi senin için uygun olacaktır hepinize sağlıklı doğumlar
sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı...canim merhaba bende çekirge dorukta melike yildirima gidiyor çok memnunum doktorumdan güleryüzlü ilgili bir bayan, hastaneye gelince iyi yorumlar aldim hep tam donanimli bir hastane yeni doğan yoğun bakım da var.. dogum nasil gecicek bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?