Bursa'da yaşayıp da hamile olanlar var mı :)

aaa burda bursalı hamiş arkadaşlar varmış görünce sevindim ben bursalı değilim ama mesleğimden dolayı mkp de yaşıyorum dr. olarak ziya çetine gidiyorum şuana kadar çok memnunum daha önce iki kayıp yaşadım şimdi rabbim yüzümü güldürdü oğlumun kıpırtılarıyla geçmişi unuttum artık dr.umuzla doğum konularını konuşmaya başladık hastane seçmem gerekiyor çekirge doruk diye düşünüyouz bu konuda yorum ve önerisi olanlar lütfen paylaşırmısınız

ahmet yılmaza arkadaşım gitti çok memnundu aynı zamanda komşum gidiyor hep güzel şeyler yazlıyor hakkında ama dr. kişiden kişiye de değişiyor herkesin dr.da aradığı kriter farklı oluyor rabbim güzel sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

amin canım rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...:) sana zahmet canım öğrenebilirmisin acaba ahmet bey için çok kalabalıkmı hastaları? en azından randevu saatinde girebiliyormu doktorun yanına? biz bu konuda acıbademde çok muzdarip olduk da... teşekkür ederim ilgin için..:)

valla cnm arkadaş aile dostları tarafından tanıyordu ulaşması zor olmuyordu o yüzden ama komşum ulaşıncaya kadar sıkıntı çekmiş kontrollere giderken bi sıkıntı yaşamıyor sanırım bahsetmedi yani ama ilk hastası olmak için hastane randevu sistemine almıyormuş özel telden ulaşarak kendilerini kabul ettirdiklerini söylemişti burdan da ahmet beyi tercih edenler fazla moonsun kasım annelerinden buraya da yazmış hatta ona bi sor istersen ama şunu söyleyim iyi dr.ların hepsinde yoğunluk oluyor ben ziya çetine gidiyorum bazen hiç beklemiyorum bazen de bi yarım saat bir saat beklediğim oldu ama telde istediğim zaman ulaşıyorum (buarada ahmet bey hem hastanede çalışıyor hem de özel muaynehanesi var)

teşekkür ederim canım... araştırayım biraz daha zaten bir süre daha acıbademe devam etmem gerekiyor...

teşekkür ederim canım ilgin için... peki hiç selim akgün'ü duydunmu? bugün kan vermek için rentıpa gittim de çok güzel bir hastane... fiyatlarıda uygun.. oranın doktoru selim bey.. biraz araştırayım bakayım...

Merhaba kızlar bende bursada oturuyorum Medicabill Nihat Gök e gidiyorum hastaneden de doktorumdan da çookkk memnunum.İlk gebeliğimde ahmet yılmaza gidiyordum hiç ama hiiiçççç memnun kalmadım.Konuşurken doğru dürüst yüzüne bile bakmaz insanın ben çok muzdarip oldum ona gitmekten ölümden döndüm ilk gebeliğimde.Sırf onun hatasından dolayı..ama kişiden kişiye göre değişir tabi.Belki de benim şansıma böyle bir durum oldu bilemem tabi.Memnun kalanlar var.

mrb cnm... bende doktor arayışındayım.. ilk ve tüp bebek olduğu için pinpirikleniyorum... ama 2 haftaya kadar bulmam lazım arayıştayım... medikabil hakkında biraz bilgi verirmisin cnm... şartları ücreti vs. jimer düşünmüştüm ama 5 bine yakın doğum... gereksiz gördüm... bakalım...

canim merhaba bende çekirge dorukta melike yildirima gidiyor çok memnunum doktorumdan güleryüzlü ilgili bir bayan, hastaneye gelince iyi yorumlar aldim hep tam donanimli bir hastane yeni doğan yoğun bakım da var.. dogum nasil gecicek bakalim :)

ben pembe mavi ismail küçükerdoğana gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum. doğum ücreti 3000 civarı doktorumu ve hastane tevsiye ediyorum tüp bebek yaptıran arkadaşım orası da tüp bebek merkezi senin için uygun olacaktır hepinize sağlıklı doğumlar

tşk ederim bilgi için.. ama ben oranın doğum ücretlerini daha fazla biliyorum...

tşk ederim bilgi için.. ama ben oranın ücretlerini daha fazla duymuştum...

sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı... hastanenin ücretleri,temizliği,odaları hakkında bilgi verirmisin cnm...:44::44::44:

kızlar bu medicaldeki doğum fiyatları sigortalı sigortasız falan diye değişiyomu mesela bn sigortalıyım

merhaba arkadaslar

ben de bursadanım ve hamişim Rabbim nasip ederse bir kızımız olacak inşaAllah

ben bahar hastanesi gönül hanıma gidiyorum ve çok memnunum...

hamileliğiniz nasıl geçiyor ?

bende ahmet yılmaza gidiyorum medicale işyerime yakın diye o hastaneyi seçtim 13 haftalık oldu bebişim.ahmet beyin muaynehaneside varmış orayada gitmek gerekiyomu siz gittinizmi 3 haftada bir medicale çağırdı beni muayenehanesinden falan bahsetmedi telefonunu falanda kendisimi veriyo sizmi istiyosunuz.birde doğumlara giriyomu 9 ay medicale gidenlere.bide sezeryane bakışı nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…