bugün 13+1 dr 13+3 dedi bebişi cinsiyetine baktı yüzde 80 90 kız gibi pipi gözükmüyo dedi inşallah 10 gün sonraki kontroldede değişmez çok mutluyum okadar çok dua ettimki kızım olsun die
hamilelik çok güzel gidiyor çok şükür dün 3 boyutlu ultrasona girdik poz poz fotoları var bebişimizin bana da eşimede benziyor bi türlü karar veremedik kime benziycek bu oğlan? hepinize sağlıklı mtlu hamilelikler kızlar...
çok sevındım guzel gittiğine ikinizede benzıyor olabilir :)))
evet karışık bişey çıkıck ortaya sağlıklı hayırlı olsun da farketmez senin ki kız mi erkek mi doktorun kim?
bende ahmet yılmaza gidiyorum medicale işyerime yakın diye o hastaneyi seçtim 13 haftalık oldu bebişim.ahmet beyin muaynehaneside varmış orayada gitmek gerekiyomu siz gittinizmi 3 haftada bir medicale çağırdı beni muayenehanesinden falan bahsetmedi telefonunu falanda kendisimi veriyo sizmi istiyosunuz.birde doğumlara giriyomu 9 ay medicale gidenlere.bide sezeryane bakışı nasıl.
bnde bugun 11+2 yim ahmet yılmaza gidiyorum evet muayenehanesi varmış banada hiç söylemedi doğuma giriyormusunuz diye sordum tabiki hastalarımın doğumunu ben yapıyorum dedi ama daha normal sezaryan konusulmadığı için bilmiyorum
sağol cnm doğuma giriyorum diyomuş herkese sevindim valla.sezeryan hakkındada bi 5 6 aylık olsun gidişata göre sorarız artık.muayenehanesinede forumda giden yok sanırım herkes medicale gidiyo biz bi ara düşündük ama kendi demeyincede rutin kontrollere gidiyoruz işte 3 haftada 1
şişliğini hissediyorum cnm kasığımda sertlik var ama daha küçük 1 ay sonra dahada hissetcem inşallah
Merhaba bende Bursa'da cenk beye gidiyorum hamilelik haftamızda Ayni hayirlisiyla kucağımıza alırız ins
mrb cnm... bende doktor arayışındayım.. ilk ve tüp bebek olduğu için pinpirikleniyorum... ama 2 haftaya kadar bulmam lazım arayıştayım... medikabil hakkında biraz bilgi verirmisin cnm... şartları ücreti vs. jimer düşünmüştüm ama 5 bine yakın doğum... gereksiz gördüm... bakalım...
teşekkür ederim cnm.. bende nihat beye gitmeye başladım.. kısmetse 2. kontrolüme bu hafta gideceğim.. dr un ilgisi hoşuma gitti.. inşallah doğru tercih yapmışımdır..cnm kusura bakma uzun zamandır foruma giremedim geç oldu ama yine de soruna cvp vereyim medicabil 2 senelik bir hastane çok temiz çalışanlar güleryüzlü heryer pırıl pırıl.Doğum ücretlerine gelince normal doğum 1 250 sezeryan 1 500 umarım yardımcı olabilmişimdir.Muayene ücretleri ise 42 tl...
Merhaba Hanımlar...
Bende Bursa da oturuyorum ve artık gebeliğin son zamanlarını yaşıyorum
Jimer Hastanesine gidiyorum.. Recep Doğanlar 'ın hastasıyım çok memnunum hastaneden ve doktorumdan...
Hepimize hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?