Bursa'da yaşayıp da hamile olanlar var mı :)

selam anne adayı Bursalı hamişler. bende Bursa'da oturuyorum. 4,5 yaşında bir kızım, 1,5 yaşında ikizlerim var ve şimdide 13 haftalık hamileyim.
ben ilk doğumumdan itibaren hep Bahar Hastanesinde Nagihan Güler'e gittim. Hastaneden ve doktorumdan çok memnunum ama çok yoğun bir doktor kendisi malesef((
Hepiniz sağlıkla kavuşursunuz inşaallah bebeciklerinize

heeeyyy bursalı hamişlerr nasıl gidiyor hamileliğiniz inşallah herşey yolundadır... :)

bugün 13+1 dr 13+3 dedi bebişi cinsiyetine baktı yüzde 80 90 kız gibi pipi gözükmüyo dedi inşallah 10 gün sonraki kontroldede değişmez çok mutluyum okadar çok dua ettimki kızım olsun die

hamilelik çok güzel gidiyor çok şükür dün 3 boyutlu ultrasona girdik poz poz fotoları var bebişimizin bana da eşimede benziyor bi türlü karar veremedik kime benziycek bu oğlan? hepinize sağlıklı mtlu hamilelikler kızlar...

bugün 13+1 dr 13+3 dedi bebişi cinsiyetine baktı yüzde 80 90 kız gibi pipi gözükmüyo dedi inşallah 10 gün sonraki kontroldede değişmez çok mutluyum okadar çok dua ettimki kızım olsun die

inşallah oyledir canım Allah gonlune gore versin hayırlısı :)

çok sevındım guzel gittiğine ikinizede benzıyor olabilir :)))

Merhaba Hanımlar...

Bende Bursa da oturuyorum ve artık gebeliğin son zamanlarını yaşıyorum
Jimer Hastanesine gidiyorum.. Recep Doğanlar 'ın hastasıyım çok memnunum hastaneden ve doktorumdan...
Hepimize hayırlı doğumlar

bnde bugun 11+2 yim ahmet yılmaza gidiyorum evet muayenehanesi varmış banada hiç söylemedi doğuma giriyormusunuz diye sordum tabiki hastalarımın doğumunu ben yapıyorum dedi ama daha normal sezaryan konusulmadığı için bilmiyorum

sağol cnm doğuma giriyorum diyomuş herkese sevindim valla.sezeryan hakkındada bi 5 6 aylık olsun gidişata göre sorarız artık.muayenehanesinede forumda giden yok sanırım herkes medicale gidiyo biz bi ara düşündük ama kendi demeyincede rutin kontrollere gidiyoruz işte 3 haftada 1

aynen bizde :) bu arada bebeğini hissediyomusun dokununca yani hareketini değilde şişliğini falan

şişliğini hissediyorum cnm kasığımda sertlik var ama daha küçük 1 ay sonra dahada hissetcem inşallah

merhaba kızlar. ben de bursa'dayım. Ahmet Yılmaz'ın muayenehanesine gidiyorum. ilk gebeliğimde de Ahmet Bey'in hastasıydım. maalesef kaybettik ilkini Ahmet Bey'den çok memnunum bu arada. tavsiye ediyorum henüz doktoruna karar veremeyenler için.

Merhaba bende Bursa'da cenk beye gidiyorum hamilelik haftamızda Ayni hayirlisiyla kucağımıza alırız ins

bende cenk beyide düşündüm benim sigortam jimerlede anlaşmalı ama medical işyerime yakın ilk aydan beri hep kusmalar yaşadım bide ahmet beyide çok iyi duydum onla devam ediyorum kızım bi doğsa artık valla sabırsızlanıyorum senin cinsiyeti ne cnm.cenk beyden memnunmusun buarada benim bi akrabam onda sezeryan yaptı çok memnundu

merhaba canım. valla bizi de çağırmadı zaten biz kendimiz gitmeye karar verdik. muayenehanesine gitmek istediğimizi söyledik siz bilirsiniz dedi tlf verd iaradık öyle gittik. sanırım 13. haftaya kadar hastanetye gittik sonra özeline başladık. bizim daha önceki problemli olduğu için iki haftada bir gidiyoruz. ama 3 haftada bir giden de var. ücreti 100 lira ama bir gidişte veriyorsun diğerinde vermiyorsun. ücret verdiğin gidişlerde cd veriyor bir de durmadan izleyebiliyorun prensesimizi:) ayrıca ultrason aleti çok güzel çok daha ayrıntılı. bizden daha dediğin ayrıntılı ultrason istemedi ister mi bilmiyorum. 25. haftadayım bu arada. sezeryana bakışını tam bilmiyorum henüz konuşmadık ama iki tane çok yakın arkadaşım sezeryanla doğum yaptı sıkıntı yarattığını düşünmüyorum.

cnm kusura bakma uzun zamandır foruma giremedim geç oldu ama yine de soruna cvp vereyim medicabil 2 senelik bir hastane çok temiz çalışanlar güleryüzlü heryer pırıl pırıl.Doğum ücretlerine gelince normal doğum 1 250 sezeryan 1 500 umarım yardımcı olabilmişimdir.Muayene ücretleri ise 42 tl...

teşekkür ederim cnm.. bende nihat beye gitmeye başladım.. kısmetse 2. kontrolüme bu hafta gideceğim.. dr un ilgisi hoşuma gitti.. inşallah doğru tercih yapmışımdır..
fakat beni düşündüren tek kuvöz oluşu.. haftanın önde olmasına dayanarak soruyorum cnm hiç bu konu hakkında konuştunuzmu acaba?

Slm
Ben 9 haftalık hamileyim ve Jimer e Recep Bey'e başlamış bulundum başka randevu alamadığım için.Şimdi çok iyi görünüyor güzel anlatıyor herşeyi.Ama karar veremiyorum aynı yerde kalıp kalmama konusunda.Sen baştan beri oraya mı gidiyosun?Ne kadar fiyat çıkardılar bilgi verirsen çok sevinirim.Karar verme aşamasındayım zor işmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…