Bursa'da yaşayıp da hamile olanlar var mı :)

canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin

bence çok iyi etmişsin Recep Beye giderek...ben ilk 8 haftalıkken gittim ve onunla devam ettim çok memnunum....

doğumum epidural sezaryen olacak 3.500 fiyat...

iyi bir doktordur çok disiplinlidir gata çıkışlı emekli asker olmasından kaynaklanıyor sanırım,, ama ben çok memnunum bu durumdan, kontrollerde bebeği harika bir şekilde inceliyor..baş, karın ve uyluk kemiğini her kontrolde muhakkak ölçer çok önem verir...bebeğin gelişimini tam anlamıyla gösteren net ölçümlermiş bunlar o yüzden...yani kısacası her kontrolden tam anlamıyla rahat ve huzurlu dönmene ve aklında hiç soru işareti kalmasına izin vermeyen ender doktorlardan biridir...haa birde çok saygılıdır özellikle hasta mahremine çok ama çok önem verir..

Bunları duymak beni rahatlattı.Çok teşekkür ederim canım.Başta bilmeden gittiğim için kesin karar vermem gerekiyordu hangisine devam edeceğime.Senin de çok az kalmış.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

bende gecen hafta selim akgüne gittim.internette pek yorum bulamadım kendisi hakkında ama yakın diye tercih ettim.ne iyii ne kötü bir doktor.kararsız kaldım ahmet yılmazada gidicem bugün bakalım.

ne güzel bi paylaşım olmuş bu çok sevdim (= ben de bursadayım.. ama ben daha yolun başındayım sizler sona doğru gelmişsiniz ne güzel.. darısı başımıza (=

slm arkadaslar bende bursada yasıyorum 3bucuk yıllık evliyim bebeğim yok ama olsun diye uğrasıyorum bende ahmet beyin muayenhasine gidiyorum cok ii bi doktor az ve öz konusur ben memnunum daha önce hastaneyede gitmiştim 2yıl önce asla benim özelim de var dmeeyen bi doktor paracı değil bilgisine göre muayene ücreti de uygun hastane 60 lira muayenehane 100 lira ayda bi ücret veriyorum 2aydır bebek için uğrasıyoruz insallah allah kısmet eder medicalde 1ay önce ahmet beyde arkadasım doğum yaptı doğum ücreti 1400 lira diğer doktorların sezeryan 800 lira ahmet bein anlasması olmadığından daha yüksek bilginiz olsun dedim:) herkese sağlıklı ii doğumlar

kızlar ben enfeksiyonum nedeniyle zübeydede yattım bir hafta boyunca dün çıktım hastaneden ve zubeydeyı dusunenler için kesınlıkle sezaryanlar berbat haberiniz olsun kimse memnun değildi. ozellikle epidural sezaryan berbattı. iki gün once epidural normal doğumda başlamış bulunmakta, olan kişiler memnun kalmışlar.. ama tabiki süt sorunu oluyor. en guzeli normal doğum. ben hastaneden memnun kaldım. ayrıca gorduğum kadarıyla engin bey muthiş bir doktor acaip ilgili ve meslegini seviyor belli. insana psikolojikmende cok moral verıyor bunlar benım izlenimlerim. benım doktorum özlem çaylan canıtez o da iyi ondan da memnunum ama engin bey gerçekten çok iyi...

selam bursalı hamısler
ben aranıza yenı katıldım allahın ıznıyle.
Daha haftaya duyaacagız kalp atıslarımızı ıns

Doktor arastırmasındayım aslında suan gıttıgım cok ıyı bı prof var
ancak ılerıkı asamalarda bıraz tuzlu olacagını dusunuyorum
o nedenle ıyı bı hastane bı ıyı bı hekım araysım var alternatıf olması acısından

medıcabıl nıhat beyı duyuyorum gıden yada bılen varmı?
Ben bu hastaneye hıc gıtmedm daha once nasıl bılmıyorum

ne güzel bi paylaşım olmuş bu çok sevdim (= ben de bursadayım.. ama ben daha yolun başındayım sizler sona doğru gelmişsiniz ne güzel.. darısı başımıza (=
selam canım hayırlı olsun önce ne güzel bursalıymışsın bende bursadayım ve hangi doktora gidiceğime kararsız kaldım bahar diye düşünüyorum ama sen ne düşünüyorsun?

selam canım hayırlı olsun önce ne güzel bursalıymışsın bende bursadayım ve hangi doktora gidiceğime kararsız kaldım bahar diye düşünüyorum ama sen ne düşünüyorsun?

ya malesef benim kararsızlığım da devam ediyor.. bahar düşünmedim pek henüz ama oraya gidip memnun kalan arkadaşlarım var.. geçen çarş. eşimle çıktık hastane hastane fiyat araştırması yaptık fiyatlar feci durumda.. en uygun fiyat veren medicaldi o da diğerlerinin yanında o kadar ucuz olunca acaba neden diye düşünmeye başladık.. forumda medicabile iyi diyenleri de okudum bi gidip muayene olayım deneyeyim diye düşünüyorum.. ne zor iş ya bu =/ inşallah hepimiz en iyi kararı veririz ve güzel doğumlar yapıp evlatlarımızı kucağımıza alırız...

bende gecen hafta selim akgüne gittim.internette pek yorum bulamadım kendisi hakkında ama yakın diye tercih ettim.ne iyii ne kötü bir doktor.kararsız kaldım ahmet yılmazada gidicem bugün bakalım.
ben medikabile gitmeye başladım.. ama cmt günü idrar yolları şikayetinden dolayı selim beye gittim kendi doktorum çok yoğundu.. ilgili gibi ama bende karasız kaldım.. ama hastane çok güzel.. kalabalık olmayışıda güzel...

ben medikabilde nihat beye gidiyorum.. çok memnunum.. ama kalabalık bir hastane...

oncelıkle allah hepımıze saglıkla bebegımı kucagımıza almayı nasıp etsın canım.
Demek nıhat beyden memnunsun
bende acıkcası gıdıp bı denemek ıstıyorum bı arkadasm gıdıyor oda cok memnun
pekı acaba cepten acıl bı durumda ulasabılıyomuyuz ıstedıgmz zaman
bunlar onemlı seyler tabıı.
Bıde hastane kalabalık demıssın medıcabıl yanı.o tabı dezavantaj ama artk heryer oyle sanırım.

Kalabalık bı hastane degıl dedıgın hangıısı acaba canım merak ettım?

kalabalık bir hastane evet.. son anda randevu alamıyorsun.. doktorum çok ilgili.. cepten anında ulaşabiliyorsun.. ben mesela cumartesi idrar yolu enfeksiyonumdan ötürü 5 kere aradım.. bıkmadan açıp sorularımı cevapladı
bahsettiğim diğer hastane rentıp..
umarım yardımcı olmuşumdur..
rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Yok cnm konuşmadık doğum ile ilgili sorulara genellikle daha erken panik yapma diyor :)

tabi inşallah gerek kalmaz vaktinde gelir kuzucuklarımız.

Nihat bey den çok memnunum tavsiye ederim.Ecem de memnun kalmış.Eskiden devlet hastanesindeymiş tecrübeli ve güvenilir yani.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin kızlar.Benimkine 1-1.5 ay kadar kaldı çok heyecanlıyım :)

Selam kızlar, bu topiği unutmuşum ben :)
Nasıl gidiyo hamilelik?
Nerde oturuyorsunuz hangi hastanelere gidiyorsunuz?
Ben doğum ücretlerini araştırdım çok yğksek geldi. Etraftan da Zübeyde'den memnun olanlar var diye orda mı yapsam diyorum. Var ı orada doğum yapan yada yapmayı düşünen?

kızlarr cok tesekkurler yardımınız ıcın
bende bgn randevu alarak gıttım nıhat beye
benım bol sorularıma katlando sagolsun yanıtladı guzelce
sakın bırı ama ıyı bı dr benzıyo gercekten
dedıgınız gıbı uzun yıllar devlet hastanesı tecrubesı var
cok fazla farklı vaka gormustur dıye dusunuyorum.
Benım pıhtılasma vb gıbı ozel durumlarım oldugu ıcın baya temkınlı yaklastı sagolsun.
Bakalım bı daha 10 ekımde zıyaret edecegız kendısını.
Hepımıze hayırlı gebelıkler ve hayırlı dogumlar olsun ıns

sahı dogum ucretlerı nasıl hastanenın kızlar
sımdıden sorarsam bana delı dıyebılır

Rica ederim cnm doğum ücretlerine gelince normal doğum 1 250 sezeryan 1 500.Benim de hamileliğimin ilk başları sıkıntılıydı çok hassas davrandı ne olur ne olmaz diye herşeyi detaylı incelemişti.Çok şükür ki bugünlere geleildik. memnun kaldığına sevindim şimdiden hayırlı doğumlar dilerim.

Güzel anneler selam, bende henüz karar veremedim Jimer kafama yattı ama ne kadar çok fiyat istiyorlar, hoş bir tane de memnun kalmayan duymadım.Ben tam donanımlı hastane istiyorum ama hastaneden çıkarken de içimizde de paranın acısı kalsın istemiyoruz. Ey Allahım hastane bolluğu ülkemizde para bolluğu da olsa. Bu hastaneler kimlere hitap ediyor anlamadım gitti. Hakkımız da hayırlısı, hiç olmadı bir gün tek tek dolaşıp hastenelerden fiyat almak olacak işimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…