Aynı şehirde olupda aynı duyguları paylaştığım birileri varsa tanışmak isterim :)
Slm
Ben 9 haftalık hamileyim ve Jimer e Recep Bey'e başlamış bulundum başka randevu alamadığım için.Şimdi çok iyi görünüyor güzel anlatıyor herşeyi.Ama karar veremiyorum aynı yerde kalıp kalmama konusunda.Sen baştan beri oraya mı gidiyosun?Ne kadar fiyat çıkardılar bilgi verirsen çok sevinirim.Karar verme aşamasındayım zor işmiş
teşekkür ederim canım ilgin için... peki hiç selim akgün'ü duydunmu? bugün kan vermek için rentıpa gittim de çok güzel bir hastane... fiyatlarıda uygun.. oranın doktoru selim bey.. biraz araştırayım bakayım...
selam canım hayırlı olsun önce ne güzel bursalıymışsın bende bursadayım ve hangi doktora gidiceğime kararsız kaldım bahar diye düşünüyorum ama sen ne düşünüyorsun?ne güzel bi paylaşım olmuş bu çok sevdim (= ben de bursadayım.. ama ben daha yolun başındayım sizler sona doğru gelmişsiniz ne güzel.. darısı başımıza (=
selam canım hayırlı olsun önce ne güzel bursalıymışsın bende bursadayım ve hangi doktora gidiceğime kararsız kaldım bahar diye düşünüyorum ama sen ne düşünüyorsun?
ben medikabile gitmeye başladım.. ama cmt günü idrar yolları şikayetinden dolayı selim beye gittim kendi doktorum çok yoğundu.. ilgili gibi ama bende karasız kaldım.. ama hastane çok güzel.. kalabalık olmayışıda güzel...bende gecen hafta selim akgüne gittim.internette pek yorum bulamadım kendisi hakkında ama yakın diye tercih ettim.ne iyii ne kötü bir doktor.kararsız kaldım ahmet yılmazada gidicem bugün bakalım.
ben medikabilde nihat beye gidiyorum.. çok memnunum.. ama kalabalık bir hastane...selam bursalı hamısler
ben aranıza yenı katıldım allahın ıznıyle.
Daha haftaya duyaacagız kalp atıslarımızı ıns
Doktor arastırmasındayım aslında suan gıttıgım cok ıyı bı prof var
ancak ılerıkı asamalarda bıraz tuzlu olacagını dusunuyorum
o nedenle ıyı bı hastane bı ıyı bı hekım araysım var alternatıf olması acısından
medıcabıl nıhat beyı duyuyorum gıden yada bılen varmı?
Ben bu hastaneye hıc gıtmedm daha once nasıl bılmıyorum
ben medikabile gitmeye başladım.. ama cmt günü idrar yolları şikayetinden dolayı selim beye gittim kendi doktorum çok yoğundu.. ilgili gibi ama bende karasız kaldım.. ama hastane çok güzel.. kalabalık olmayışıda güzel...
ben medikabilde nihat beye gidiyorum.. çok memnunum.. ama kalabalık bir hastane...
kalabalık bir hastane evet.. son anda randevu alamıyorsun.. doktorum çok ilgili.. cepten anında ulaşabiliyorsun.. ben mesela cumartesi idrar yolu enfeksiyonumdan ötürü 5 kere aradım.. bıkmadan açıp sorularımı cevapladıoncelıkle allah hepımıze saglıkla bebegımı kucagımıza almayı nasıp etsın canım.
Demek nıhat beyden memnunsun
bende acıkcası gıdıp bı denemek ıstıyorum bı arkadasm gıdıyor oda cok memnun
pekı acaba cepten acıl bı durumda ulasabılıyomuyuz ıstedıgmz zaman
bunlar onemlı seyler tabıı.
Bıde hastane kalabalık demıssın medıcabıl yanı.o tabı dezavantaj ama artk heryer oyle sanırım.
Kalabalık bı hastane degıl dedıgın hangıısı acaba canım merak ettım?
teşekkür ederim cnm.. bende nihat beye gitmeye başladım.. kısmetse 2. kontrolüme bu hafta gideceğim.. dr un ilgisi hoşuma gitti.. inşallah doğru tercih yapmışımdır..
fakat beni düşündüren tek kuvöz oluşu.. haftanın önde olmasına dayanarak soruyorum cnm hiç bu konu hakkında konuştunuzmu acaba?
selam bursalı hamısler
ben aranıza yenı katıldım allahın ıznıyle.
Daha haftaya duyaacagız kalp atıslarımızı ıns
Doktor arastırmasındayım aslında suan gıttıgım cok ıyı bı prof var
ancak ılerıkı asamalarda bıraz tuzlu olacagını dusunuyorum
o nedenle ıyı bı hastane bı ıyı bı hekım araysım var alternatıf olması acısından
medıcabıl nıhat beyı duyuyorum gıden yada bılen varmı?
Ben bu hastaneye hıc gıtmedm daha once nasıl bılmıyorum
kızlarr cok tesekkurler yardımınız ıcın
bende bgn randevu alarak gıttım nıhat beye
benım bol sorularıma katlando sagolsun yanıtladı guzelce
sakın bırı ama ıyı bı dr benzıyo gercekten
dedıgınız gıbı uzun yıllar devlet hastanesı tecrubesı var
cok fazla farklı vaka gormustur dıye dusunuyorum.
Benım pıhtılasma vb gıbı ozel durumlarım oldugu ıcın baya temkınlı yaklastı sagolsun.
Bakalım bı daha 10 ekımde zıyaret edecegız kendısını.
Hepımıze hayırlı gebelıkler ve hayırlı dogumlar olsun ıns
sahı dogum ucretlerı nasıl hastanenın kızlar
sımdıden sorarsam bana delı dıyebılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?