Bursa'dan 2011 ocak annesi olacaklar, hangi doktora gidiyorsunuz?

canım ben gülin okan a gidiyorum çok da memnunumm opuyorumnanaktan hatta şimdi geldimm çok ilgili ve bilgili bi doktorr. özel muaynanesi var testler için sigortaya gidiyorum. doğumumu Allah nasip ederse çekirge sigortada yapıcamm ama özel hastanelerin biçoğuyla anlaşması var zemuszemus

bebeğin nasımış?opuyorumnanaktan
kilosu boyu kaç
biz senle aynı gidiyoz?kaydirigubbakcemile3

fıkır fıkırr kaydirigubbakcemile3 çok hareketli dedi doktor. ama bi poz vermedi hep öndü durdu
251 gr dedi ama boyunu söylemedi. gelişimi çok güsel hatta önden bile gidiyosunuz dedii opuyorumnanaktan gamyoncuiremsu
senin kontrol ne zamann ay artık hareketlerini çok rahat hissediyorum Allah ıma şükürlerr olsunn darısı herkesin başına opuyorumnanaktan

sağol canım..ben geçen cumartesi gittim 187 g idi...boyu 14 cm idi...pek güzel görünt vermedi...elleriyle başını kapamış oğlum....ama genel durumu iyi dedi....ben hissetmiyorum yaaaaaaaaaaaa.....arada karnımda bişeyler oluyo o kadar...o kadar istiyorum ki beni tekmelesin....ama bu ara karnım ağırlaştı...

canım bende bugün başladım hissetmeye
çok güzel bişey çok değişik elimle de hissediyorum göbişimden opuyorumnanaktan :CüvCüv: inşş en kısa zamanda sende hissedersin zemuszemus maşşallah senin ki de iyi Allah ım nazarlardan korusunn bebişlerimizii

kaydirigubbakcemile3 naniknanik sempatiksalakcinni kimseler yok yaaa

bursa dan kızlar var ama burda yoklar yoksa muhabbet güsel yani aklinialirimsmile
sen çalışıomusun cnm ??
yoksa sende benim gibi tek başına ewde misin benneyaptımki

Mrb bende Bursa'ya yeni taşındım Ocak annesiyim ama daha ne doğru düzgün hastane nede doktor bulabildim sezeryanla dogum yapcam siz hangi hastahaneyi tavsiye edersiniz

hunny ben çalışıyom ama şimdi tatildeyim canım
caldion benim klasik kokumdur bu çok severim....
bursada gideceğin yer seçimi maddiyata bakıyo
orta halli misin yoksa para mühim değil içime sinen mi olsun diyon

Mrb bende Bursa'ya yeni taşındım Ocak annesiyim ama daha ne doğru düzgün hastane nede doktor bulabildim sezeryanla dogum yapcam siz hangi hastahaneyi tavsiye edersiniz

öncelikle hoşgeldin canımm
ben özel doktora gidiyorum doktorum gülin okan tavsiye ederim çok ilgili bi doktor.
testler için filan çekirge devlet hastanesine gönderiyo hiç bi ücret ödemiyoruz. bazı özel hastanelerle anlaşması var doğum için gidiyomuş tabi istersen yine hiç bi ücret ödemeden çekirge devlet hastanesinde de doğum yapabilirsin. sana kalmış yerimseniben.
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş. :CüvCüv:
tabi ücret sorun değil dersen ve özel sigortan varsa acıbadem, pembe mavi filan bunlarda olabilirr yerimseniben.
tekrardan aramıza hoşgeldin cnm görüşmek üzere

Kızlar aslında para mühim deill ama ben gecen Kasım'da dogum yaptım o yuzzden özel veya devlet hastanesi gibi deilde hastasiyla iyi ilgilenen bı doktor arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…