Bursa'dan 2011 ocak annesi olacaklar, hangi doktora gidiyorsunuz?

İlk hamilelikleriniZ mı bu arada benim ikinci iki yılda iki tane oF çok Zorlanacağım bu arada nese Allah hepimize kolaylıklar versin

İlk hamilelikleriniZ mı bu arada benim ikinci iki yılda iki tane oF çok Zorlanacağım bu arada nese Allah hepimize kolaylıklar versin

canım ben 2 kere düşük yaptım bu 3. Allah ım hayırlısıyla inş oğluşumu ve sizinkileride kucağımıza almayı nasip eder.
doktor konusuna gelince bende kendi doktorumu tavsiye edebilirimm. çok ilgili, konuşkan, herşeyi anlatıyo, cd verio ewde de izliyorus boshayallersmile ctesileride randevu verio eğer çalışıosan, biçok hastaneyle anşlaşmalı, testler içinde ben çekirge devlet hastanesine gidiyorum yani oraya gönderio ve hiç para ödemiyorumm.. ve doktorumu çok seviyorum ve bayan olması da önemliydi benim için
cnm düşünürsen bilgilerini gönderebilirim yerimseniben olumunekankayizsmile

merhaba bende ocakta anne olucam inşallah doktorum Serbülent ORHANER çok memnunum çok güveniyorum doktoruma kesinlikle tavsiye ederim

kızlar bayram geçti bi buluşma günü düzenlesek diyorum nasıl olurr

ewet canım ben onunla kavga ettim de......ama herkesin düşüncesi ayrıdır.....sen memnunsan sorun yokk...

kelebekçim belki biraz soğuk görünebilir ama kesinlikle çok iyi bir insan hekim olarak zaten tartışılmaz. Bende kendisiyle bi kez tartışmıştım tanıdıktan sonra utandım. Ben sağlık sektöründe çalışlıyorum kendisini bir kaç yıldır tanıyorum. Burda bahsedilen bi çok doktoruda tanıyorum Bursa bu yönden şanslı çoğu gerçekten çok iyi hekimler. herkese sağlıklı süreçler diliyorumm

acıbademde şahin bey var iyidir
zübeyde kadın doğumda bülent kayhan var o da iyidir...
dorrukta gülin hanım var iyidir....

teşekkür ederim hoşbulduk kelebek2011.
inşallah herşey güzel olur....anne olmak ne zormuş...

Son düzenleyen: Moderatör:
kaç kilo ile başladınız kaç kilo aldınız?normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz?ben azıcık korkmaya başladım sizde de varmı?

ben 53 kilo ile başladım 56 olmuşum çok mu?boyum 1.70
23+4 haftalık olduk kızım olucak inşallah......

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2011 ocak annesiyim inşallah.

hoşgeldin canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinn

kaç kilo ile başladınız kaç kilo aldınız?normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz?ben azıcık korkmaya başladım sizde de varmı?

ben 48 le başladım ilk aylar çok buşantım oldu bişii yiyemedim ve 44 e düştüm
5. ayda 4 kilo birden aldım son 2 hafta da 1600 gr almışım ve şimdi 50,5 kg yum
boyum 161, bende 24,4 deyim guclubacismile
ben normal düşünüyorumm inşşşş
bende geceleri rüyamda kendimi doğumda buluyorumm kaydirigubbakcemile3
herkese başarılarrr

ben 53 kilo ile başladım 56 olmuşum çok mu?boyum 1.70
23+4 haftalık olduk kızım olucak inşallah......

iyisin cnm iyisin ama hazırlıklı ol son aylarda daha çok alırmışıs dikkat etmemis lasımm zemuszemus

buarada benim doktorum gülin okan çok memnunum opuyorumnanaktan istersen özelden bilgilerini gönderebilirimmm zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…