Bursalı 2009 Yılı Şubat Anneleri.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi E.G.E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

E.G.E

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
435
14
98
Bursa
Merhabalar,,,, Bursalı 2009 Şubat ayı anneleriyle tanışıp yazışmak ve bebeklerimizin durumunu konuşmak için açtım bu topiği...kimbilir belki çok iyi arkadaşlıklar kurup buluşmalarda düzenleyebiliriz ne dersiniz?

Ne güzel fikir ii olmuş Ege buluşalım valla kış gelmeden aynı zamanda buradan dr. alışveriş vb. gibi fikirleri de paylaşırız süper olmuş çok kalabalık değiliz gerçi ama olsun

derinzlm sanırım sadece ikimiz olucaz baksana henüz kimse yok :)) ama biraz bekleyelim bakalım belki gelen olur ne dersin:))

hala kimse gelmedimiiiiii :(((((( olsun bizde ikimiz yazışırız naapalım.:)))

Şekerleeerr aranıza Antalyadan benide alırmısınızhihoyyyt kaçamak olur napalım?:kedi:

bende geldim anca gelebildim kociş bu hafta gececi bende annemlerde kalıcam :hulya:
bu hafta buralardayım:delphin:

bu arada busmek in kursuna yazıldım annemlere çok yakın ev mefruşatı kursuna oraya gidiyorum

Hangi Busmek e Nisan .Ege çok kalabalık değiliz bursalılar olarak birde ceyo var var 1-2- kişi daha ama onlar artık takılmıyor buraya .

hoşgeldiniz yeni şubat anneleri anlatın bakalım doğumu nerede yaptınız nasıl geçti bebişler nasıl tanışalım bir bakalım :)))

Öncelikle adım Özlem kızımın adı Derin.25.02.2009 saat 09:50 de epidral sezeryanla dünyaya geldi.Normal doğum diye başlayıp sonu sezeryana dönen bir doğum oldu.Jimer hastanesinde Op.dr.Jale Gürlüler in hastasıydım .
Çocuk dr.umuz Nurcan Ertem.
32 yaşımdayım.6.5 yıldır evliyim .Çelikpalas oteline yakın oturuyorum . Lise mezunuyum evlendikten bir yıl sonra işi bıraktım ve artık çalışmıyorum .
ılk olarak böyle yanii sen anlat bakalım kimsin neler yaparsın Ege nasıl sen nasılsın

iyi akşamlar arkadaşlar
anca gelebildim saat 4 te kurs bitiyor bide misafir geldi ödevimi tamamladım geldim :)
canım beşevler deki busmek e gidiyorum bende beşevlerde oturuyorum anneme yakın olduğum için kızı da ona bırakıyorum öyle yani öğle arasında emzirmeye falan geliyorm haftada 2 gün sürüyor

ismim Emel..bende 11.02.2009 da preeklampsi nedeniyle acil sezeryana alındım.saat 11.25 te, 32 haftalıkken doğdu Ege'm..Zübeydehanımda yaptım doğumumu doktorum Özer Kutlu idi.kendi yaşamımı ve oğlumunkini ona borçluyum.bende 32 yaşındayım:) bir firmada finans uzmanı olarak çalışıyorum ertuğrulkentte oturuyorum..bendende bu kadar şimdilik......diğer arkadaşlarıda tanıyalım biraz...

bende kübra
09.02.2009 saat 10:00 da şevket yılmaz hastanesinde sezeryanla doğum yaptım 38 haftamda doktorum nihat gök allah ondan razı olsun çok iyi bir dr du
kızımın adı irem onuda anadolu hastanesinde orhan dengize götürüyoruz doğduğundan beri şimdilik memnunum
beşevlerde oturuyorum doğumdan önce çalışıyordum fakat doğumdan sonra çıkarıldım şimdi evimdeyim kızımı büyütüyorum :ecrin_bebek:

slm bende 09 02 2009 da sezeryanla dogum yaptım ikihafta erken geldı yaramazım şimdi sekız buçuk aylık düya tatlısı bir oglum var benide izmirden kabul edermisiniz geçici ev hanımıyım dör yıllık evliyim ilk bebeyım şimdilik bukadar

Kim bakaıyor Emel bebeğine benimde kuzenim orda oturuyor bana çok uzak geliyordu Ertuğrul kent ama bu aralar ısınmaya başladım bakalım kısmetse taşınıcaz o taraflara yada beşevlere .
Bu arada eşim şu anda asker :(( yanlız takılıyoruz kızımla birlikte.Ayarlayalım bir ara da buluşalım

merhaba ben aybike psikoloji mezunuyum 25 yaşındayım
ne şubat annesiyim ne de şuan bursada yaşıyorum
bursalıyım ama ne yazıkki istanbula gelin gittim..
2 hafta önce doğum yaptım sezeryanla 10 gün annem gelip baktı sonra babam geldi aldı bursaya getirdi bizi bursada 40 ımızı çıkarıcaz inş.
bu arada mudanyayolu üzerinde bademlideniz..

merhabalar;
biraz geç oldu ama yeni fark ettiğim için ben de katılmak istedim. ismim reyhan.28 yaşındayım.03.02.2009 da epidural sezeryanla doğum yaptım. doğumum jimer hastanesinde dr.gülin okan tarafından yapıldı. çocuğumuzun doktoruda nurcan ertem.
böyle ayrı bir bölüm oluşması çok hoşuma gitti. umarım devam ederopuyorumnanaktan

Reyhan merhaba iyi olmuş unutulmuştu burası .Bizimde dr.umuz Nurcan hanım benim yeğeniminkide o çok memnunum ben bu ay var hatta kontrolümüz .
ıstanbullu Şubat anneleri buluşup oyun grubu kurdular bizde yapabiliriz aslında .

evet özlemcim ben de memnunum doktorumuzdan zaten doğduğundan beri oraya gidiyoruz. bizim ki haftaya yaşını dolduruyor. 1 yaş aşısı var bizde aşı olmak için gideceğiz hem de kontrolü olacak. şubat annelerini ara sıra takip ediyorum. dediğin gibi bursalılar da böyle oyun grubu yapabiliriz çok yararlı olacağını düşünüyorum.

Şu havalar biraz düzelsin yapalım gerçekten .Bizim de ay sonu kontrolümüz benim kızım 25 şubat doğumlu .
Senin oğlun var galiba adı ne ?

Back
X