Bursalı 2009 Yılı Şubat Anneleri.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi E.G.E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın;

evet oğlum var ismi kıvanç. yeni yeni yürümeye başladı. sürekli gözlerimiz üzerinde. çok seviniyor yürüyorum diye. ben çalıştığım için her anında yanında değilim maalesef:çok üzgünüm:

merhaba benim ismim öznur bende oğlumun erken gelmesi sebebiyle ocak annesiyim 24.01.2009 doğumluyuz bursadayız çarşambada oturuyoruz

merhaba arkadaşlar uzun zamandır işlerimin yoğunluğu nedeniyle giremiyordum topiğe..nasılsınız ? yeni arkadaşlarımız gelmiş inanılmaz sevindim görünce hepsine hoşgeldiniz diyorum...evet bizlerde bursalı şubat anneleri olarak toplanabiliriz ama havalar biraz düzelsin..derinzlm bebeğime annem bakıyor.Ertuğrulkent baştan herlkese çok uzak geliyor ama inanılmaz güzel bir yer oldu burası..buralara taşınırsan çok güzel olur.11 Şubatta oğlumun doğum günü ama biz 13 Şubatta kutluycaz hafta sonu olsun diye çalışıyoruz çünkü...Egenin resimlerinden oluşan bir takvim yaptırdım gelen misafirlere onlardan hediye edicez..çok heyecanlanıyorum

Öznur hoşgeldin canım ne güzel ya kalabalıklaşıyoruz gitgide .
Canım nerde yaptırdın takvimleri bizde de hummalı bir şekilde devam ediyor doğum günü hazırlıkları ben de takvimi oluşturmaya çalışıyorum Bu yaştan sonra photoshop çalışıyorum çok acaippp :)))

hoşbulduk bende çok sevindim böyle bir topik olduğunu görünce biz atlattık doğum günümüzü derinzlm bu bıdıklar bize herşeyi yaptırırlar canım:))

green prusa hoşgeldin aramıza ..demek siz doğum gününü kutladınız bir kaç resim koyarmısın bizde görelim o güzel anları...
derinzlm benim çalıştığım iş yerimin anlaşmalı bir matbaacısı var ona yaptırıyorum takvimleri bakalım nasıl olucak bende merakla bekliyorum...

Back
X