kızlar bir sorum olucak... medical parkta Ahmet Yılmazda doğum yapan varmı ?????
evet acıbademde çok ykın bir arkadasım daha yeni doğum yaptı 10.000.00 tl ye bende ahmet yılmazı çok araştırdım ve onda karar kıldım
siz kaç haftalık hamilesiniz birde ahmet ne kadarda sizi kontrole cağrıyor
ben hastahaneye gidiyorum medicalparka.. ilk başta jimere cenk beye gittim kendisi çok iyi bir doktor fakat ultrason kalitesi falan pek iyi gibi gelmedi bana daha sonra ahmet beyden randevu aldım ve ona gittim hastahneye ultrasonnu mükemmel birde araştırdım yurtdışında falan eğitim almış amerikada ultrason için doğumundada eli çok hafif diyorlar ama bilmiyorum bakalım.
ben 8+1 günlük hamileyim canım.
ben hastahaneye gidiyorum medicalparka.. ilk başta jimere cenk beye gittim kendisi çok iyi bir doktor fakat ultrason kalitesi falan pek iyi gibi gelmedi bana daha sonra ahmet beyden randevu aldım ve ona gittim hastahneye ultrasonnu mükemmel birde araştırdım yurtdışında falan eğitim almış amerikada ultrason için doğumundada eli çok hafif diyorlar ama bilmiyorum bakalım.
evet canım bursada ileri gelen doktorlardanmış.. ben 8 haziranda gitmiştim şimdi 1 temmuzda çağırdı beni kısmetse gidicez bebeğimiz dahada belirginleşmiş olucak :) evet senden önce doğum yapıcam ben :) peki sen özeline gidiyorsun ya ama yine medicalparkta doğum yaptırıyor demi ?
ben sormuştum canım hastahanedeki ve muayenediki ultrasonunuz aynımı diye evet aynısı demişti bana.
aynen canım dğum yapanlar denk gelse aydınlatsa çok iyi olur... bende 6+1 günlükken gittiğimde kalbini çok hafif dinleyebilmiştik ama ultrasonda kalp atışları görünmüştü 1 temmuzda gittiğimizde daha net belli olucak herşey kısmetse.. evet iki yerede aynı ilgiyi göstermesi çok güzel ben çalıştıgım için zaten bazen özelinede gidicem kendisinede söyledim oda oranında kartını verdi bana ama gelebilirsen burayada gelebilirsin ultrasonlar aynı demişti. benim halamın gelini onda doğum yaptı çok memnun eli çok hafif diyor
eğerki bir aksilik çıkmazsa normal doğum düşünüyorum canım .. sen nasıl düşünüyorsun birde hangi ilaçları kullanıyorsun ne verdi sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?