Bursalı annelerrr

ben kızılay kan merkezinde çalışıyorum canım bizde yemek çıkmıyor öğlenleri annemlere gidip yemek yiyorum ben yada eşimle birlikte dışarıda yiyoruz. evet cnm dikkat edicem ya bundan sonra... maşallah diyeyim canım sadece sabahları biraz oluyor onun dışında pek olmuyor senin oluyormu ?

evet çok çekingen ama ben dedim ahmet bey bende panik atak var konuşurken gözlerime bakın dedim gülüyor bana nabayım masaya bakçağına bana baksın :))) sonra yüzüme bakarak anlatmaya basladı bidaha :))

benimde çok az oluyor sabahları ama çok şüüükür ki rahatsız edicek tarzda değil.inşallah artmaz gün geçtikçe bulantılar

selamm kızlarr
bende bursalı anne olacagım ins...
henuz bursada dedgılım. 26. haftamda bursadan devam edıcem
bende doktor hastane arıyorum. kk da bursa ve doktorlar ile ,ilgili her topıke yazmısımdır herhalde

ya birinin ii dedigine oburu baska bisey dıor. galiba nasip , kader bu isler...
bir arkadas ahmet yılmazın hic ilgilenmedigini yazmıs kk da. cenk beyin sezaryenii cok methedılıor. hemen kalkıomusun ayaga...
benimde digeri sezaryen oldugu icin kesin iyi bir sezaryenci arıyorum aslında ama birde en onemlisi yeni dogan bakımı.

bende doruk hastanesi ve jımerde cenk bey arasında kalmıstım en son. ama hala ordayım. medical parkta vardı basta ama onada hastane kotu falan yazmıslar. manyak oldum valla
ne zor seyyy

bırde kıslar medical parkta sezaryen fiyatlarından haberiniz var mı?

dırukta 2000 cıvarı
jımer 4500 gibi... aradakı ıkı kat amnidar aslında ama jımer otel hizmetinde oldugu icin galiba.
medical park? bilmiorum.

medicalparkta benim birçok tanıdıgım doğum yaptı ve çok memnun kaldılar. evet bende ilk başta cenk beye gittim fakat sonrada ahmet beyle devam etmeye karar verdim ultrason kalitesi ahmet beyin çok iyi ve eli için çok hafif diyolar sonda ve lahman yapmıyormuş sezeryanda hastası hemen ayağa kalksın diye ki 1 saat içindede ayaağa kaldırıyormuş seni ahmet bey çekingen biri konuşurken yüzüne bakmıyor ama bursada ileri gelen doktorlardan biri ayrıca medical park hastahanesi çok değişti yenilendi ve bursada A sınıfı hastahane seçilmiş acıbademle aynı statüye gelmiş

medical parkta 1.750 ymiş ama A sınıfı hastahane seçildiği için zam gelebilirmiş

evet canım medical parkta 1750 tl. benim eşim martta medical parkta ameliyat oldu ve çok memnun kaldık hizmetten.hemşireler falan gayet ilgiliydi.medical parkın tek sorunu asansörler bi işin olup aşağı inip gelmek yarım saatini alıyor nerdeyse onun dışında çok güzel bir hastane.önemli olan doktor zaten.

canım ben doktor olan bir tanıdığımıza Ahmet bey mi cenk bey mi diye sordum bana direk Ahmet bey dedi.ilk sezerysnı olduğun ne kadar oldu.

canım ben doktor olan bir tanıdığımıza Ahmet bey mi cenk bey mi diye sordum bana direk Ahmet bey dedi.ilk sezerysnı olduğun ne kadar oldu.

evet bırde o var. ben 8 ay once sezaryen oldum:18: kızım oldu ama. dogum esnasında normal dogum icin sancı ve acılmayı beklerken kakasını yuttugu icin kalp atısları zayıfladı hemen alındım amelıyata ama ıkı gun yasadı sadece
doktorum 6 ay korunmamı ıstedı. o da eskde cok ii bir doktordu. hemen ayakalndım bende...

cok sukur sımdı yenıden hamıleyım 15 haftalık ıns sag salım evladıma kavusabılırımm bu sefer.

aslında medıcal park cok optımum duruo. yanı dorukta sezarteni ii birini bulamadım. jımerde cenk bey aklımdaydı ama ıkı katı fiyat odemek istemıodum. medıcal park ahmet bey ve fiyat acısından optımal. hmmm dusunebılırımmm galiba

Kızlar arkadasım bursa medıkalde kı ahmet beye gıdıyordu kasık agrılarım var dıye gıttı cumartesı gunu normal dedı pazartesı dayanamıyorum cok agrım var deyıp gıttı yıne normal dedı ve salı gunu acılden zubeydeye gıderek 32 haftalık erken dogum yaptı mart ayında. Bebek bır ay kuvezde kaldı sut vermeye gıt gel ne cektı. Bebegı daha yenı 4 kıloya ulastı. Erken dogum belırtılerını gormedı doktoru.
Ben ekım ayında cekırge doruk evrım aydında dogum yaptım. 32 haftalık erken dogum olacaktı doktorum fark ettı ve 2 kere cıger gelıstırıcı ıgne yaptı ve kasılmatı onleyınce ılac kullandırttı ve dogumu onledık 40 haftalık epıdural normal dogum yaptım fıyatı 1575 tl. Dogumhanede de 5 tane resım cekıldı hıc yatmadım cok guzel bı dogum gecırdım bebegım 2 aylıkken de spıral taktı evrım hanım 112 tl ye elı cok hafıf tavsıye ederım.

evrım hanım benım bır arkadasımın komsusu o da tavsıye ettı. kk da da cok tavsıye edılıor ama yani sezaryen olacafım icin ben iyi bir kesici cerrahh arıorum. normal dogumu ii olan bır doktor degıl. normal dogum zaten doktorun mudahalesıyle alakalı degıl
ama sezaryen icin tecrubeli biri lazımm.

ıste herkes bırılerınde kotu bir deneyım yasamıs oluo maalesef.

çok şükür ki meleğin seni çok fazla bekletmemiş canım.benımde 7,5 aylık bir kızım var bizde ona ilerde kimseye ihtiyacı olmasın diye kardeş istedik rabbim aratmadı çok şükür.Sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı kucağımıza

Son düzenleme:

ben çok araştırdım doktor bu forumdada Ahmet beyin çok hastasını gördüm ve hepside çok memnunlar.ilk doğumum acıbademde oldu ama özel sigortam vardı o zaman.şimdi 11-12 milyarlardan bahsediyolar aşmış pahalı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…