ahmet beyyy konuşurkennnn yüzüne bakıyormuuu :))) biraz çekingen gibi :))
ben kesteldeyim canım babamın şirketinde çalışıyorum bodo firması.sen nerde çalışıyorsun.iş yerinde düzenli yemek çıkmıyor mu? dikkat et canım bencede çünkü son aylarda elinde olmadan çok kilo alıyorsun. bulantın falan var mı canım senin
ben kızılay kan merkezinde çalışıyorum canım bizde yemek çıkmıyor öğlenleri annemlere gidip yemek yiyorum ben yada eşimle birlikte dışarıda yiyoruz. evet cnm dikkat edicem ya bundan sonra... maşallah diyeyim canım sadece sabahları biraz oluyor onun dışında pek olmuyor senin oluyormu ?
aynen canım inşallaahhh.. ilk bebeğin kızmı ?
selamm kızlarr
bende bursalı anne olacagım ins...
henuz bursada dedgılım. 26. haftamda bursadan devam edıcem
bende doktor hastane arıyorum. kk da bursa ve doktorlar ile ,ilgili her topıke yazmısımdır herhalde
ya birinin ii dedigine oburu baska bisey dıor. galiba nasip , kader bu isler...
bir arkadas ahmet yılmazın hic ilgilenmedigini yazmıs kk da. cenk beyin sezaryenii cok methedılıor. hemen kalkıomusun ayaga...
benimde digeri sezaryen oldugu icin kesin iyi bir sezaryenci arıyorum aslında ama birde en onemlisi yeni dogan bakımı.
bende doruk hastanesi ve jımerde cenk bey arasında kalmıstım en son. ama hala ordayım. medical parkta vardı basta ama onada hastane kotu falan yazmıslar. manyak oldum valla
ne zor seyyy
bırde kıslar medical parkta sezaryen fiyatlarından haberiniz var mı?
dırukta 2000 cıvarı
jımer 4500 gibi... aradakı ıkı kat amnidar aslında ama jımer otel hizmetinde oldugu icin galiba.
medical park? bilmiorum.
selamm kızlarr
bende bursalı anne olacagım ins...
henuz bursada dedgılım. 26. haftamda bursadan devam edıcem
bende doktor hastane arıyorum. kk da bursa ve doktorlar ile ,ilgili her topıke yazmısımdır herhalde
ya birinin ii dedigine oburu baska bisey dıor. galiba nasip , kader bu isler...
bir arkadas ahmet yılmazın hic ilgilenmedigini yazmıs kk da. cenk beyin sezaryenii cok methedılıor. hemen kalkıomusun ayaga...
benimde digeri sezaryen oldugu icin kesin iyi bir sezaryenci arıyorum aslında ama birde en onemlisi yeni dogan bakımı.
bende doruk hastanesi ve jımerde cenk bey arasında kalmıstım en son. ama hala ordayım. medical parkta vardı basta ama onada hastane kotu falan yazmıslar. manyak oldum valla
ne zor seyyy
canım ben doktor olan bir tanıdığımıza Ahmet bey mi cenk bey mi diye sordum bana direk Ahmet bey dedi.ilk sezerysnı olduğun ne kadar oldu.
evet canım medical parkta 1750 tl. benim eşim martta medical parkta ameliyat oldu ve çok memnun kaldık hizmetten.hemşireler falan gayet ilgiliydi.medical parkın tek sorunu asansörler bi işin olup aşağı inip gelmek yarım saatini alıyor nerdeyse onun dışında çok güzel bir hastane.önemli olan doktor zaten.
evet bırde o var. ben 8 ay once sezaryen oldum:18: kızım oldu ama. dogum esnasında normal dogum icin sancı ve acılmayı beklerken kakasını yuttugu icin kalp atısları zayıfladı hemen alındım amelıyata ama ıkı gun yasadı sadece
doktorum 6 ay korunmamı ıstedı. o da eskde cok ii bir doktordu. hemen ayakalndım bende...
cok sukur sımdı yenıden hamıleyım 15 haftalıkıns sag salım evladıma kavusabılırımm bu sefer.
aslında medıcal park cok optımum duruo. yanı dorukta sezarteni ii birini bulamadım. jımerde cenk bey aklımdaydı ama ıkı katı fiyat odemek istemıodum. medıcal park ahmet bey ve fiyat acısından optımal. hmmm dusunebılırımmm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?