Bursalı annelerrr

iyiyiz canım uykusuz geceler bi harika ben memnun kaldım hastaneden personelden.memnun olmayanlar hangi konuda rahatsız olmuşlar

aslında ben çok memnunum doktorumdan ama doğum yapan bi kaç kişi olumlu konuşmadı.. doğum ücretleri de kafamı karıştırdı açıkçası.. baharda çok uygun fiyatlar hem evime de yakın ne bileyim oraya mı geçsem dedim :26: zaten askeri hastaneye de gidiyorum ya ordaki doktorum çok iyi hastanenin imkanları da çok güzel hem devlet hastanesi ama sadece sezeryan yapıyo yine de devam ediyorum sezeryan olursam kesin orda olurum normalde olursa ben seni zübeydeye sevk ederim diyo ama zübeydeden de kimse memnun değil bilmiyorum işte kafam karışık baya
iyiyiz canım uykusuz geceler bi harika ben memnun kaldım hastaneden personelden.memnun olmayanlar hangi konuda rahatsız olmuşlar

hadi yaa uyumuyo mu eyvah eyvah neyse bebişler için her şeye katlanıcaz artık

Bahara çok yoğun diyorlar ama sen bilirsinarkadaım yakın zamanda doğum yapıcak orda. Bilgi veririm sana. İdilcim canım tlffdan giriyroum. Uzun cumlelerkuramıyorum. Pc den girince doruk personeli hakkında yorum tyapıcam. Bebişe iyi bak.sevgiler...

Canim komsumuzla ayni zamanda dogum yaptim o bahardaydi.kadinin 3.dogumu normaldi.dogum sonrasi kadinin icini temizlememisler surekli ve yogun kanama yasamis.en sonunda dusen parcalardan tuvalet tikanmis kadincagiza kurtaj yapmislar.aklinda bulunsun.
Dorukta surekli hastaysan indirim yapiyo ben 1500 odedim normal dogum daha ucuz tabi

Yorumlarini bekliyorum canim.sende kendine iyi bak deryacim

ben de yorumlarını merakla bekliyorum canım.. :26:

oyy oyy ne zor karar vermek yahu.. en sonunda gidip zübeydede doğuruvericem hee bi sorucam bakalım ne dicekler fiyatlar hakkında

mrb idilbursa öncelikle bebeğin hayırlı olsun. bende doruğa devam ediyorum ve kısmet olursa orada doğum yapmayı düşünüyorum. biraz anlatırmısın personel doğum nasıldı neler yaşadın?

mrb idilbursa öncelikle bebeğin hayırlı olsun. bende doruğa devam ediyorum ve kısmet olursa orada doğum yapmayı düşünüyorum. biraz anlatırmısın personel doğum nasıldı neler yaşadın?

Teşekkür ederim ins hayırlısıyla sen de bebeğine kavusursun.nuray hanıma gidiyodun dimi.şimdiden soyleyeyim Allahın izniyle sahane bi doğum yaşarsın.ben çok memnun kaldım.çok kilolu olmama rağmen çok şükür rahat geçti doğum.personel iyiydi ilaçları veriyorlar sezaryen sonrası yuruttuler temizliğini yapıyorlar.doktor kontrole geliyo günde 3 kez.rahattım ben.hastane temiz.ameliyathane personeli de iyiydi.3.katta kalmani tavsiye ederim alt kat daha ucuz ama sıkıcı.gerçi senin doğum martta bakarsın bütün odalara.nuray hanım doğum sonrasında da çok ilgili.kesinlikle pisman olmayacaksın

Kızlar selam, nihayet pc den girebildim, telefondan yazamıyordum, abuk sabuk cümleler çıkıyordu ortaya
Ben başımdan geçenleri detaylı anlatmışmıydım bilmiyorum ama tekrar anlatayım.
Bebeğim 9 haftalıkken kalp atışını görmek için gittiğimde kalbi atmıyordu. Doktorum Nuray hanımdı, herzamanki sakinliğini bu durumda da bozmadı ve sakin bir şekilde "Hemen kürtaj yapmamız lazım"dedi. "Birkaç gün beklesem bana bir zararı var mı" dedim. "Beklemeyi önermiyoruz, hemen alalım" dedi. Sonra beni radyoloji uzmanına gönderdi, ben ağlaya ağlaya gittim, o da tam çıkmak üzereydi, benim için geri döndü. Baktı o da "Bunda ağlanacak bişey yok, orda ölen bişey yok, daha gençsin tekrar olur" deyip beni odada bırakıp çıktı gitti. Ben o süper moralle ağlaya ağlaya giyindim çıktım odadan. Tekrar Nuray hanıma gittik, ultrasonu gösterdik. Yarın sabah gelin kürtajı yapalım dedi. Ben tabi ki tatmin olmak için başka hastanelere başka doktorlara da gittim. (Özellikle Pembe Mavi'deki Necdet Kırker çok hoş yaklaştı, çok iyi davrandı ve belki de durumu kabullenmemi güzellikle o sağladı)
KÜrtaj olmaya karar verince kendi doktoruma gitmek istedim, onunla başladık bu yola onunla bitirelim diye...
Telefon ettim ertesi günü "ben geliyorum" diye. "Bugün gelme yarın sabah gel" dedi. E hani o gün yapacaktı, beklemeyi önermiyordu, noldu da bir gün daha erteledi?
"Eee bazı tahliller yapılması gerekiyormuş, genel anestezi almadan önce. Onları yaptıralım o zaman" dedim. "Gerek yok" dedi. "Ee şu testi yaptırmam gerekiyormuş ama, doktor bir arkadaşım söyledi" dedim. "Hımm tamam o zaman onu yapalım madem" dedi ve tahlil istemi yaptı. Demesem yapmayacaktı.
Neyse ben artık o kadar aç ve yorgundum ki tamam dedim eve gittim.
Ertesi sabah (idilbursa'nın taburcu olduğu gün ) 9buçukta hastaneye yattım, odama çıktım.
1 saate yakın oturup bekledik, daha çarşaflar bile değişmemişti. Söyledik de öylelikle gelip değiştirdiler. BU arada hemşire meslektaşımla tanışmamız da pek hoş olmadı. Gelip bana direkt "SEN" diye hitap eden, kendini tanıtmaya bile tenezzül etmeyen. Bana hangi işlemi yapacağını bile anlatmayan, saygısız, ilgisiz, suratsız bir hemşire! Aynı zamanda her iki kolumda da şimdiye kadar kimsenin patlatmayı beceremediği en kalın ana damarlarımı itinayla patlatarak iki denemede de damar yolu açamadı, çünkü tekniği yanlıştı. Ben de hemşire olduğum için nasıl damar yolu açıldığını iyi bilirim. Serumu takamadı tabiki. Ben seni doğumhaneye alayım, orda daha ince iğneyle takıcam dedi. Zaten 2 kez kalın iğneyle denemesi bile bir hataydı, ben genç ve ince damarlı bir bayanım, mavi branülle denemesi lazımdı. Doğumhanede de kendisi açamadı tabiki, incecik damarımdan anestezi teknikeri açtı
Bana "üzerini çıkart, oraya uzan" dedi ve üzerime bir örtü bile vermedi, hasta mahremiyeti 0! Ben isteyince zoraki de olsa yeşil önlüklerden verdi.
Sonra Nuray hanım geldi ve beni uyutup kürtaja başladılar. Uyandığımda ağlamaya başladım. Ama meğer kürtajı yapamamışlar, çünkü rahmim açılmamış. Rahim içine ilaç koymuşlar (ki bunu daha önce koymaları yaygın bir uygulamadır), seruma da synpitan koymuşlar, kasılma ve açılmanın olmasını beklicez dediler.Odaya aldılar beni, daha doğrusu ben kendim gittim. Sonra hemşire 2 tane hap getirdi "Bunların ikisini de iç!" dedi, içtim. Kasılmaları arttırıp kanamayı başlatacaktı o ilaç. Sancılarım yavaş yavaş başladı, sonra giderek arttı, artık yerimde yatamaz oturamaz oldum, resmen doğum sancısıydı. Kalkıp dolaşmaya başladım odada. Dolaşınca kanama daha çabuk başlar diye. Hemşire hayır yatacaksın diyor, ama yatınca dayanamıyorum. Sonra ilaçlar yan etki yaptı. Barsaklarım bozuldu, ellerim ayaklarım kasıldı ve taş gibi oldu, buz gibi oldu, göğüs kafesim bile uyuştu, dudaklarım uyuştu konuşamaz hale geldim, bağırmaktan boğazlarım yırtıldı. Hemşireye doktoru çağır diyoruz, tamam diyo başka bişey demiyo. Epey zaman sonra Nuray hanım geldi, birkaç ilaç yaptırdı, oksijen bağlattı, elimi tutup beni sakinleştirmeye çalıştı. İlaçlar etkisini gösterince biraz elim ayağım düzeldi. Ama sancım geçmedi. Gidip gelip kanamam başladımı diye kontrol ettim wc de. Saatlerce sancı çektikten sonra biraz kanamam başladı. Bu sefer de Nuray hanım sezeryandaymış, onu bekledim. Sonra beni aldı doğumhaneye, önce bayıltmadan muayene etti açılma varmı diye, canım yandı muayene ederken, ki ben ağrı eşiği yüksek bir insanımdır. Biraz açılma olmuş, hemen bayıltalım ve başlayalım, bu sefer olacak inşallah dediler. Uyandığımda bu sefer istifra ettim, eşim yanımdaydı ona sordum "bu sefer bitti mi" diye, "bitti" dedi. Yine ağladım tabi...
Sonra beni o halimle odaya kadar yürüttüler, tekerlekli sandalye fln getirmediler. (Pembe mavide kürtaj olan bir arkadaşımı sedyeyle getirip götürmüşlerdi)
Yatağıma yattım 2-2,5 saat sonra da taburcu oldum. Kolumdaki iğneyi çıkarmaya gelmeleri içinde heralde bi yarım saat fln bekledik.
Bunlar benim yaşadıklarım tabi, bir de ailemin yaşadıkları var ki ben bunları duyana kadar Nuray hanıma laf söyletmiyordum.
En kötü olduğum anda, ailem panik oldu tabi ben "ölüyorumm" diye bağırınca. Neden oluyor ne olacak şimdi diye doktora soru sorduklarında cewaplamadan gitmiş. Israr edince bizimkiler, "bakıcaz bakalım" deyip geçiştirmiş. Bizimkiler daha da panik olmuşlar. Başka hastaneleri aramışlar, beni götürmek için. Nuray hanım da "tamam atın imzayı götürün, ben de insanım robot değilim" demiş. Ama benim ne gidecek ne de başka doktora dert anlatacak halim yoktu. O yumuşak üsluplu doktordan bu hareketi beklemezdim açıkcası. Zaten ailem ve doktor arasında yaşanan gerginliği öğrendikten sonra, Nuray hanımın bana kürtajdan sonra neden soğuk davrandığını anladım. Kürtajdan 10 gün sonra da kontrolüm vardı. Orda da gayet mesafeliydi ve eski sıcaklığından eser yoktu. Bana hiçbir açıklama yapmadı, şu kadar gün ilişkiye girme ya da gir, şunu yap bunu yapma, şu kadar gün sonra adet olursun, eğer 40 gün adet olmazsan kontrole gel fln hiç bişey anlatmadı. Sadece herşey normal geçmiş olsun dedi. Ben sordum "genetik testler yaptırmak istiyorum, isimlerini yazar mısınız" diye. "2. veya 3. düşük olmadan yapmazlar" dedi. Ben de "valla bu bile benim için çok büyük bir travmaydı, aynı travmayı birkaç kez daha yaşamayı bekleyemeyeceğim, siz yazın, ben bir şekilde yaptırırım o testleri" dedim. Büyük konuşmiyim ama doruk yıldırıma o gün son girişimdi sanırım...
Benim kürtajımın kötü geçmesi benim talihsizliğimdi belki, herkesin başına böyle kötüsü gelecek diye bişey yok. Ama ben personelin tutumundan hiç ama hiç memnun kalmadım. Saatlerce su sebilindeki damacanayı değiştirmediler, millet gidip dışarlardan parayla su aradı hep. Taa akşam vardiyasına gelen personel değiştirdi. Hemşireye diyorum ki serum setinde hava var, çıkarır mısını? duymazdan geliyor. Yok böyle bir lakayitlik yani. Ben özel hastanelerde değil, devlet hastanelerinde görev yaptım şimdiye kadar, ama oralardaki muamele bile çok çok daha iyiydi kesinlikle. Hele bebeğini kaybeden bir anneye böyle bir tavır hiç ama hiç yakışmadı!
Çok fazla yazdım kusura bakmayın, hakkınızı helal edin...

Canim buyuk talihsizlik yasamissin.ben cok farkli bi muameleyle karsilasmistim.ins bundan sonra seni uzmiycek insanlarla karsilasirsin

merhabalar başlığı görünce hemen yazmak istedim bende bursadanım ve 4 aylık bir erkek bebeğe sahibim.sayfaları çok fazla okuyamadım sadece son 2 sayfaya bakabildim ve deryaw isimli arkadaşım yaşadıklarını okudum gerçekten çok acı çok çok geçmiş olsun inan okurken ben bile sinir oldum umarım en yakın zamanda bebeğine kavuşursun .Ayrıca doruk hastanesiyel ilgili blgi vermek istiyorum.Ben muaynelerimi ve doğumumu çekirge dorukta hatice taşlıya yaptırdım.spinal seeryan oldum.Hastaneden çok ama çok memnun kaldım.Ameliyatım il ilili hiç bir sorun yşamadım.Anestezi uzmanları mükemmel.Hiç bir ağrı yaşamadım.Ayrıca doktorumda çok iyi bir insandı.Çok güler yüzlü samimi ve hiç panik değil gayet sakin.Şükürler olsunki bir sorun yaşamadan hamileliğimi sonlandırıp yavruma kavuştum.Bu sayfaya gelmemdeki amaçta birbirimizle bundan sonrası için bilgi alışverişi yapmak .Mesela nerelerden alışveriş yapıyorsunuzne ile besliyorsunuz hangi doktora gidiyorsunuz gibi .Umarım bilgi akışı sağlayabiliriz.Ben 28 yaşındayım ismim seda bu arada ve namzagahta oturuyorum.Bebeğimin çocuk doktoru mustafa şendir ve medıcal hastanesinde görev yapmaktadır.

Teşekkür ederim canım, sen de güle güle büyüt oğlunu
Ben de hastaneden ve doktorumdan çok memnundum ilk zamanlar. Ama işte bazı talihsizlikler yaşadım...
Ve şunu anladım; Eğer hamilelikte herşey yolunda gidiyorsa, bebek de anne de sağlıklıysa HER DOKTOR İYİDİR, yolunda gitmeyen birşeyler olduğunda İYİ DOKTOR KÖTÜ DOKTOR ORTAYA ÇIKIYOR. İyi bir doktor ve sağlık personeli olumsuz şartlarda işler ters gittiğinde ancak kendini gösterir
Hep iyi insanlarla karşılaşmamız dileklerimle...

kızlar ben doruktan vazgeçmiştim ya zübeyde hanıma bi gidelim görelim dedik randevu aldım mustafa demirhan a gittim randevum 15.50 yani son randevuydu gittiğimde doktor yerinde değildi sonra hemşireye söyledim doktoru çağırdı sonra elinde bi kitapla geldi kitap okuma keyfini bozduk beyefendinin.. eşimle beraber gitmiştik ve bizden başka hiç bir hasta olmamasına rağmen eşimi dışarı çıkarttı.. hasta mahrumiyeti desem o da değil çünkü ben muayene olurken kapı açıktı ve herhangi birisi girip beni muayene olurken görebilirdi.. doktor çok suratsız ve ilgisizdi.. yoğunluktan desem alakası yok çünkü benden başka hiç kimse yoktu hiç bişey söylemedi..hemşireye bebeğin ölçülerini söyleyip durdu bi şikayetin var mı bile sormadı.. ben her şey yolunda mı diye sormasam onu bile söylemiycekti.. daha ne anlatsam bilemedim benden size tavsiye kesinlikle mustafa demirhan a gitmeyin. ben de bir daha asla gitmem zaten.. yine normal doğum yaparsam zübeydeye gidicem ebelerin çok tecrübeli olduğunu söylüyolar hastane donanımlı iyi ama böyle bişey yaşadık işte..

çok teşekkür ederim bilgiler için. umarım her şey yolunda gider o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…