Bursalı annelerrr

amin canım inş. hayırlısıyla sağ sağlım alırız kucagımıza... benim çok hafif bir lekelenmem olmuştu canım ben folikasit ve progestan içiyorumm.. aynen canım 2 temmuzda yazalım buraya :)

canım ben öğle arasına çıkıyorum yemekten sonra görüşürüz.

orası öyle tabi canım ama bence duysugum kadarıyla ahmet bey iyi bir doktor... bişey sorucam muaynehanesınde ücretleri nasıl ?

aynen canım yok çok fazla fark peki sen neden muaynehaneyi tercih ettin ?

daha fazla ilgilenir belki diye düşündüm birde benim sezaryanım yeni sayılır o yüzden belki sık takip etmesi gerekebilir diye düşündüm.hastanede ayda bir kontrole çağırıyolar çünkü.

hmmm anladım canımm... halamın gelini bana hiç gerek yok muaynanesine falan dedi bide bnde ultrasonların aynı oldugunu öğrenince gerek duymadım. ama sen daha yenı ameliyatlısın.

hmmm anladım canımm... halamın gelini bana hiç gerek yok muaynanesine falan dedi bide bnde ultrasonların aynı oldugunu öğrenince gerek duymadım. ama sen daha yenı ameliyatlısın.

evet canım daha çok o yüzden muaynanesini tercih ettim.halanın gelini normal doğum mu yaptı

o birini normal yaptııı diğerinide suni sancı ile yaptı ama suni sancısı bile hiç acıtmadı ahmet beyin diyor verdiği sancıya ağrı azaltıcı sıkıyor diyo hiç anlamıyosun sancıyı diyo

o birini normal yaptııı diğerinide suni sancı ile yaptı ama suni sancısı bile hiç acıtmadı ahmet beyin diyor verdiği sancıya ağrı azaltıcı sıkıyor diyo hiç anlamıyosun sancıyı diyo

inşallah seninde normal olur ve hiçbirşey anlamazsın canım. sen gün içinde neler yiyyorsun

inşallah seninde normal olur ve hiçbirşey anlamazsın canım. sen gün içinde neler yiyyorsun

inşallah canım bi aksilik olmazsa normal istiyorum... valla benim iştahım pek bir acıkkk :))) çalıştıgım için kahvaltı pek düzgün yapamıyorum yani 2 poğça yiyorum öğlenleri yemek ve 2 dilim ekmek akşamda aynı şekilde ara öğünlerdede süt ceviz badem kayısı falan meyve yiyorum ama 9. haftama daha yeni girdim 3 kilo aldım :))) bundan sonrada dikkat etmeye karar verdim sen neler yiyorsun ??

bende çalışıyorum canım. ben sabahları 1 dilim kepek ekmeği,beyaz peynir,kaşar peynir,zeytin bazen domates salatalık,ara öğünde fındık,fıstık,ceviz gibi şeyler atıştırıyorum ama abartmadan sonra öğlen yemeği ve gene ara öğünde meyve yiyorum.ben süt içmediğim için günde 2 bardak ayran içmeye çalışıyoruöm.hergün haşlanmış yumurta yemeğe çalışıyorum,birde akşamları bir kaşık pekmez yiyorum unutmazsam eğer
geçen hamileliğimde toplam 14 kilo almıştım Ahmet Bey süper dedi

sen nerede çalışıyosun canm..wallaaa süperrrr dikkat ediyosun yediklerineee... ben böyle dikkat edemiyorum ama etmem gerekiyor böyle gitmicek çnküü ben çok dengesiz yiyorum mesela geçen öğle yemeğinde 3 tane tost yedim :))) cevizdir bademdir falan yiyorum hergün ama diğer yediklerime pek dikkat edemiyorum

ben kesteldeyim canım babamın şirketinde çalışıyorum bodo firması.sen nerde çalışıyorsun.iş yerinde düzenli yemek çıkmıyor mu? dikkat et canım bencede çünkü son aylarda elinde olmadan çok kilo alıyorsun. bulantın falan var mı canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…