inşallah canım, bu ayar iyi wallaooohadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok yaklaşmış tarihiniz biz de o günleri görebilcek miyiz acaba
ne demek sorumluluk alamam bu kişi sana doğum yaptırıcak o zamanda böyle düşünürse napıcaksın? kimmiş o doktor çok merak ettim.:26:
benim de bulantım hep vardı ama kusma boyutunda değil hiç kusmadım sadece biraz iştahsızlık ve biraz bulantı oluyordu yemeğimi falan yapabildim soğan falan kavurabiliyodum yani şimdilerde biraz azaldı gibi ama yine de var inşallah senin de artmaz canım
ooohadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok yaklaşmış tarihiniz biz de o günleri görebilcek miyiz acaba
Sagol canim ins hayirlisiyla kucagima alirim kizimi.hic gelmiycek gibiydi inan rabbim sizlerede bugunlere ulasmayi nasip eder ins
8. haftada biraz artmıştı benim şimdi yine azaldı çok şükür inşallah canıminşallah canım, bu ayar iyi walla
ooohadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok yaklaşmış tarihiniz biz de o günleri görebilcek miyiz acaba
Sagol canim ins hayirlisiyla kucagima alirim kizimi.hic gelmiycek gibiydi inan rabbim sizlerede bugunlere ulasmayi nasip eder ins
kızımı diyosun benim içim eriyor inşallah benimki de kızdır belki 15inde öğreniriz ikili testimiz var o gün.. eee hazırlıklar bitti mi hazır mı her şeyiniz? neler yaptınız söyle bakalım sen bizden çok öndesin bize yol göster
kızımı diyosun benim içim eriyor inşallah benimki de kızdır belki 15inde öğreniriz ikili testimiz var o gün.. eee hazırlıklar bitti mi hazır mı her şeyiniz? neler yaptınız söyle bakalım sen bizden çok öndesin bize yol göster
viole; Hayirlisi olur canim ins.ben ilk ogrendigimde icime hep kiz olacagi dogmustu.annem elbise gormustu ruyasinda bense pembe gecelik :-) coj sukur herseyimiz hazir.hastane cantamizi hazirladik.bebegimizin kiyafetlerini bakim urunlerini besigini arabasini bezlerini kuvetini yorgan nevresimini hazirladik.biz besigi beyax ustune ugur bocekli aldik.iki cinsiyete uygun olsun diye.ilk kiyafetleri cok alamiyosun hizli buyudugu icin.bir de minik coraplarimiz var :-) ins seninde o guzel alisverisleri yaparken mutlulugun okunur yuzunden.sunu soyliyim bebek alisverisiyle kredi kartim artik dolu bu konuda hazirlikli ol derim ;-)[/QUOTE .!.:biz de iki cinsiyete de uygun bi renk almayı düşünüyoruz nerden aldınız siz canım? geçen gün belise baktık biz güzel modeller vardı öyle üstünkörü baktık. cinsiyet belli olsun ben ne ciciler alıcam daayalnız hep kıza hazırladım kendimi doktor bi de erkek derse uzun süre şokta olurum sanırım
biz de iki cinsiyete de uygun bi renk almayı düşünüyoruz nerden aldınız siz canım? geçen gün belise baktık biz güzel modeller vardı öyle üstünkörü baktık. cinsiyet belli olsun ben ne ciciler alıcam daayalnız hep kıza hazırladım kendimi doktor bi de erkek derse uzun süre şokta olurum sanırım
Canim benim zor gecti hamileligim cok fazla disari cikamadim.bakircilar carsisi cikisinda guven bebeden almis annemler
aymini mobilya markasi.sunta olanlar iyi degil mdflam al daha saglam.diger markalari bilmiyorum.kiz yada oglan hayirlisi olur ins.fazla sartlandirma kendini uzulme bebegi de uzersin
işin en zevkli kısmı bu alışveriş kısmı sanırım, şuan bile netten hep bakıyorum bebek arabalarına beşiklere flnbiz de iki cinsiyete de uygun bi renk almayı düşünüyoruz nerden aldınız siz canım? geçen gün belise baktık biz güzel modeller vardı öyle üstünkörü baktık. cinsiyet belli olsun ben ne ciciler alıcam daayalnız hep kıza hazırladım kendimi doktor bi de erkek derse uzun süre şokta olurum sanırım
kredi kartlarımızın bütün limitleri feda olsun bebişimeHayirlisi olur canim ins.ben ilk ogrendigimde icime hep kiz olacagi dogmustu.annem elbise gormustu ruyasinda bense pembe gecelikcoj sukur herseyimiz hazir.hastane cantamizi hazirladik.bebegimizin kiyafetlerini bakim urunlerini besigini arabasini bezlerini kuvetini yorgan nevresimini hazirladik.biz besigi beyax ustune ugur bocekli aldik.iki cinsiyete uygun olsun diye.ilk kiyafetleri cok alamiyosun hizli buyudugu icin.bir de minik coraplarimiz var ins seninde o guzel alisverisleri yaparken mutlulugun okunur yuzunden.sunu soyliyim bebek alisverisiyle kredi kartim artik dolu bu konuda hazirlikli ol derim ;-)
Kuzenimin eski doktoru Jale hanım, eşi Ercüment bey de annemin doktorudur. İnşallah ilk muayene iyi geçermerhabalar teşekkür derim..
benim doktorum dr jale gürlüler kızımda da ona gitmiştim çok memnunum
ilk muayne için pazartesi günü gideceğim bakalım inşallah hayırlısı olur
inşallah sağ salim alırsın kucağına canım ne güzel bak artık kucağında olucak meleğin Allah yar ve yardımcın olsunAllah nadip ederse haftaya yarin kuzumu kucagima alicam ins.kizlar dualarinizi esirgemeyin
merhaba arkadaşlar, ben de Bursa'dayım ve 5 yaşında bir kızım var. 2.ağustos'ta yeniden gebe olduğumu öğrendim. randevu tarihim henüz gelmediği için doktora gitmedim. mutlu ve heyecanlıyım:)
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
Selam kızlarrr
İdilbursa noldu naptı acaba? Merak ediyorum.
İnşallah hayırlısıyla kucağına alır bebişini
dualarım seninle canım, inşallah güzelce atlatacaksın doğumu ve kuzucuğunu koklayacaksın mis gibi. Ben de yarın hastanede olacağımİyiyim canim ins yarin dogum var.dua et olur mu.bu saatler kuzumu kokluyo olurum ins
dualarım seninle canım, inşallah güzelce atlatacaksın doğumu ve kuzucuğunu koklayacaksın mis gibi. Ben de yarın hastanede olacağım
Neden genel anesteziye karar verdiniz? epidural istemiyor muydun?
Hımm anladım canım, senin için de bebiş için de hayırlısı olsun inşallahNuray hanimla konustuk bazi bayanlar heyecanlaniyolarmis bebegi gosterdikten sonra uyutuyoruz dedi.ben cok heyecanli bi yapiya sahibim.nabzim cok yuksek normalde.heyecandan tansiyonum yukselir diye genele karar verdim.hem epiduralden korkuyodum3.kat 904 teyim beklerim.senin nasil gidiyo.bulantilarin azaldimi.iyisindir ins
Kizlar yeni geldim hastaneden ins yarin kavusuyorum kizima.9da yaticam 12.30 da dogum var genel anestezi.lutfen dualarinizi esirgemeyin
Allah yar ve yardımcınız olsun canım inşallah sağ salim rahat bi doğum geçirirsin güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?