Bursalı annelerrr

inşallah canım, bu ayar iyi walla

inşallah canım, bu ayar iyi walla
8. haftada biraz artmıştı benim şimdi yine azaldı çok şükür inşallah canım

Hayirlisi olur canim ins.ben ilk ogrendigimde icime hep kiz olacagi dogmustu.annem elbise gormustu ruyasinda bense pembe gecelik coj sukur herseyimiz hazir.hastane cantamizi hazirladik.bebegimizin kiyafetlerini bakim urunlerini besigini arabasini bezlerini kuvetini yorgan nevresimini hazirladik.biz besigi beyax ustune ugur bocekli aldik.iki cinsiyete uygun olsun diye.ilk kiyafetleri cok alamiyosun hizli buyudugu icin.bir de minik coraplarimiz var ins seninde o guzel alisverisleri yaparken mutlulugun okunur yuzunden.sunu soyliyim bebek alisverisiyle kredi kartim artik dolu bu konuda hazirlikli ol derim ;-)

merhabalar teşekkür derim..
benim doktorum dr jale gürlüler kızımda da ona gitmiştim çok memnunum
ilk muayne için pazartesi günü gideceğim bakalım inşallah hayırlısı olur

işin en zevkli kısmı bu alışveriş kısmı sanırım, şuan bile netten hep bakıyorum bebek arabalarına beşiklere fln inşallah sağlıkla gelsinlerde, neler alırız neler di mi ama

kredi kartlarımızın bütün limitleri feda olsun bebişime
İnşallah biz de görelim bu günleri

merhabalar teşekkür derim..
benim doktorum dr jale gürlüler kızımda da ona gitmiştim çok memnunum
ilk muayne için pazartesi günü gideceğim bakalım inşallah hayırlısı olur
Kuzenimin eski doktoru Jale hanım, eşi Ercüment bey de annemin doktorudur. İnşallah ilk muayene iyi geçer

Allah nadip ederse haftaya yarin kuzumu kucagima alicam ins.kizlar dualarinizi esirgemeyin
inşallah sağ salim alırsın kucağına canım ne güzel bak artık kucağında olucak meleğin Allah yar ve yardımcın olsun

hoşgeldin hayırlı olsun bebişin

kızlar hepinize iyi bayramlar neşeli ve mutlu bir bayram diliyorum hepinize

Selam kızlarrr
İdilbursa noldu naptı acaba? Merak ediyorum.
İnşallah hayırlısıyla kucağına alır bebişini

Kizlar yeni geldim hastaneden ins yarin kavusuyorum kizima.9da yaticam 12.30 da dogum var genel anestezi.lutfen dualarinizi esirgemeyin

İyiyim canim ins yarin dogum var.dua et olur mu.bu saatler kuzumu kokluyo olurum ins
dualarım seninle canım, inşallah güzelce atlatacaksın doğumu ve kuzucuğunu koklayacaksın mis gibi. Ben de yarın hastanede olacağım
Neden genel anesteziye karar verdiniz? epidural istemiyor muydun?

dualarım seninle canım, inşallah güzelce atlatacaksın doğumu ve kuzucuğunu koklayacaksın mis gibi. Ben de yarın hastanede olacağım
Neden genel anesteziye karar verdiniz? epidural istemiyor muydun?

Nuray hanimla konustuk bazi bayanlar heyecanlaniyolarmis bebegi gosterdikten sonra uyutuyoruz dedi.ben cok heyecanli bi yapiya sahibim.nabzim cok yuksek normalde.heyecandan tansiyonum yukselir diye genele karar verdim.hem epiduralden korkuyodum 3.kat 904 teyim beklerim.senin nasil gidiyo.bulantilarin azaldimi.iyisindir ins

Hımm anladım canım, senin için de bebiş için de hayırlısı olsun inşallah
Tamam canım, inşallah uğrarım yanına, hem tanışmış oluruz

Kizlar yeni geldim hastaneden ins yarin kavusuyorum kizima.9da yaticam 12.30 da dogum var genel anestezi.lutfen dualarinizi esirgemeyin

Allah yar ve yardımcınız olsun canım inşallah sağ salim rahat bi doğum geçirirsin güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…