Bursalı annelerrr

Kizlar cok sukur evimizdeyiz.spinal anesteziyle dogum yaptim.ben memnun kaldim. bebegimle ilgili sorunlar oldu cok sukur simdi rahatiz.nuray hanimi sectigim icin cok mutluyum.eli cok hafif ve insani rahatlatiyo.sizlerede hayirli dogumlar diliyorum.dualarinizi esirgemeyin sakin bizlerden

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün miniğini darısı başımıza.. ne gibi sorunlar oldu şimdi iyisinizdir umarım :26:

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün miniğini darısı başımıza.. ne gibi sorunlar oldu şimdi iyisinizdir umarım :26:

Sagol canim.sezeryan dogumlarda cigerlere su kacabiliyomus bebegim su yutmus solunum problemi vardi kalpte kapanmasi gereken delik kapanmamisti cok sukur simdi iyiyiz
doktordan yeni geldik.ins sizlerde saglikla yavrularinizi kucaklariniza alirsiniz

Canım çok geçmiş olsun, bebeğini güle güle büyüt.
Nuray Hanımın yanından çıkınca senin yanına çıkacaktım Salı günü. Fakat beklenmeyen şeyşer oldu, bebeğimin kalbinin atmadığını ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi Nuray hanım. Bri de radyoloğa gönderdi, o da aynısını söyledi. Sonra 2 doktora daha gittim ben, başka hastanelere... Ve sonuç olarak kürtaj oldum, artık bebeğim yok
Kürtajımı Nuray hanım yaptı ama pek iyi geçmedi açıkçası, çok fazla olumsuzluk yaşadım.
Sen ne gün taburcu olsun?
904te miydin?

Cok uzuldum canim ama rabbimin takdiri elden bisey gelmiyo.ins bi dahaki sevincin dogumla sonuclanir.persembe sabah taburcu olduk 904te kaldik.kurtajlarda moral bozukluguda yasaniyo ins sagligin acisindan hersey yolunda gider.bizimde dogum sonrasi problemlerimiz oldu bebegim oksijen cadirina alindi yavrum gece gelebildi ancak yanima.cok sukur iyi simdi

sen taburcu olurken ben de servise yatış yapıyordum canım, senin odanın önğnde 2 tane çiçek vardı pembeli fln, eşime söyledim hatta, sanırım bu odada idilbursa diye, ama sabah saat erkendi, uyuyorsundur diye girmedim odana, bir de moralim çok bozuktu, seni de o mutlu gününde üzmek istemedim. 915teydim bende. Hatta senin odanı temizlemeye başladıklarında ben de koridordaydım, o zaman dedim heralde taburcu olmuşlar.
Maşallah bebişine, korkutmuş sizi biraz ama olsun, bak şimdi sağ ve sağlıklı kucağında
Allah ona uzun ömürler versin.
Bana da nasip etsin Allahım...

deryacım inan çook üzüldüm geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun canım.. inşallah Allah tekrar nasip edicek en kısa zamanda yüreğini ferah tut sebebi varmıymış peki bişey söyledi mi doktorun ?

İns rabbim hayirlisiyla sanada nasip edecek deryacim.dua edicez bol bol.

evrım hanımı tanıyorum.. mükemmel bır doktordur arkadaşım ona gıdıyor. ve cok memnun
herseyı cokk önceden kestırebılıyor ve ona gore bır düzende kontrollerını yapıp uygun tedavıyı başlatıyor..
cok tatlı cana yakın ınsancıl bır hanımefendı..
dogumlarınında cok ıyı gectıgını bılıyorum hem sezeryan hem normal

cnm arkadaşım senın sezeryan olucaksa kı oyle olacak ben sana demet hanımıda onerırım .. bnm doktorum bılıyorsun
ve mükemmel halden anlayan moral veren ılgılı hıc bıseyı atlamayan bısye unuttuysa ardından arayıp söyleyen bır doktor
kat komşum yenı doğum yaptı demet hanımda sıfır iz yokkkk
yapıştırma teknıyı kullanmış sanırım sezeryan olmasına karşın 1,5 gun kaldı hastanede
ve eve geldıgınde onun sezeryanlı olduğuna ınanamadım hergun beraberiz.. cok cok memnun
1 hafta sonra akrabası bı kız normal doğum yaptı demet hanıma ve o da cok memnun..
ben demet hanıma kanamalı ıken gıttım Ahmet bey ılgılenmedı cunku cok doluymuşşş....
demet hanımın bana telde dedıgı hemen yarın sabah gel sakın randevu alma cunku yarın cok doluyum sabah 9 da gel
ılk senı alayım dedı
o kdr memnunum kı doktorumdan.. maşallahhh
o gun sabahtan eşimle gıttık benı kapı arasından gordu hemen cagırdı.. oysakı sadece 1 kez gıtmıştım ona..
hemen ultrasona aldı bı yandan da sureklı konuştu
benı rahatlattı bnmle konuştu ılgılendı moral verdi sormam gereken herseyı o ztn bana anlattı..
sankı 6 senelik doktorum Ahmet bey degıl demet hanımmış gıbı..

canım benim inşallah
dr kesin sebebini söylemek çok zor dedi, birçok sebebi de olabilir, sebebsiz de olabilir dedi. ilk bebeklerde sebepsiz yere çok oluyormuş böyle. Sağlıklı olmadığı için vücut onu eliyormuş. Zaten benim progesteronumun düşük olmasından bu gebeliğin sağlıklı olmadığı belliydi. Ama işte yüreğim bunu kabullenmek istememişti...

İns rabbim hayirlisiyla sanada nasip edecek deryacim.dua edicez bol bol.
Amin tatlım, inşallah. Allah razı olsun sizden

cnm çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin en kısa sürede yeniden bebiş nasip etsin. daha önce duymuşmuydun kalp atışını yoksa hiç duymadan mı oldu?

cnm çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin en kısa sürede yeniden bebiş nasip etsin. daha önce duymuşmuydun kalp atışını yoksa hiç duymadan mı oldu?
Çok teşekkür ederim, kalp atışını daha önce duymadım ben, çünkü daha önceki kontrolde daha küçüktü ve erkendi, 1-2 hafta sonra gel demişti dr. O da bayrama denk geliyordu, o yüzden bayramdan sonra gitmek zorundaydık, 1 hafta da ordan sarktı. Sat'a göre 9 haftalıktı yani dr'a kalp atışı için gittiğimizde. Daha önceden atıp da sonradan mı durdu, yoksa hiç mi atmadı bilmiyorum, ama attıysa bile ben hiç göremedim o minik pıtpıtları...

anladım cnm hayırlısı olsun diyelim ozaman. ben bayramdan önce arefe günü gittiğimde gördüm kalp atışlarını sonra tatle gittim geldim yarın kontrolüm var korkuyorum bende bir şey oldu mu diye... benimde progesteronum düşüktü, hatta ilk hamile kaldığım zaman yapılan testte 12.2 çıktı. progestan kullanıyorum fitil olarak günde 2 tane. nuray hanıma gidiyorum bende.umarım en kısa zamanda yeniden kavuşursun bebeğine.

Ben de arefe günü gitmek istemiştim aslında, içimden bir ses hep git git diyordu, keşke gitseymişim o zaman. Neyi değiştirecek bilmiyorum ama...
Neyse olan oldu artık, yapacak bişey yok. Kendimi toparladıktan sonra önüme bakacağım inşallah.
Yarın kontrolden sonra mutlaka yaz buraya sonucu, inşallah güzel şeyler söyler dr.
Ben başka topiklerde düşük progesteronlu olup da sağlıklı gebelikler geçirenler gördüm, herkes benim gibi olacak diye bişey yok tabiki, rahat ol, bebişi üzme

tamam yazarım:)

idilcim bebişin napıyo iyi misiniz? ben de dorukta doğum yapmayı düşünüyorum ama geçen gün iyi değil hastane dediler kim gittiyse memnun kalmadı falan dediler senin düşüncen ne? nasıldı ilgililer miydi? memnun kaldın mı? bi ara bebişten fırsat bulunca cevaplarsan çok sevinirim canım çünkü doktorumu değiştirmeyi düşünmeye başladım:26:

mrb lar bende uzun zamandır yazamadım. çok şükür bebişim ve ben gayet iyiyiz. torch testlerimiz yapıldı hepsi gayet iyi şimdi eylül 13 de randevumuz var ikili test olacak ozaman sanırım. herkese güzel hamilelik diliyorum. ben çok şükür iyi geçiriyorum 10. haftamdayım mide bulantım çok az oldu ve çok az kustum. umarım böyle devam eder:))

canım hayırdır neden doktorunu değiştirmeyi düşünüyorsun? Kemal beydi di mi doktorun? Gerçi ben de şimdi yeni bir doktor ve hastane araştırıyorum, Bi dahaki hamileliğimde Yıldırım Doruk seçeneklerim arasında yok. Kemal beyi bir kez gördüm, iyi birine benziyordu

Canım çok sevindim, gozun aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…