Bursalı hamile kalamayan bayanlar görüşelim

rahim filimi cektirdim henüz sonuç çıkmadı bugunde genetik test yaptıracağım

varrrr soranus tüp bebek merkezinde mikro enjeksion ile tese oldu cok sükür 3 vıal tup buluncu ama 3 deneme 3. gün emriosu tutmadı bende ist da yaptırmaya karar verdim oraya başlıyorum ilk görüşme yaptım nasıp nerde ise oraya insallah

varrrr soranus tüp bebek merkezinde mikro enjeksion ile tese oldu cok sükür 3 vıal tup buluncu ama 3 deneme 3. gün emriosu tutmadı bende ist da yaptırmaya karar verdim oraya başlıyorum ilk görüşme yaptım nasıp nerde ise oraya insallah

istanbulda hangi merkez canım

kızlar sonucum cıktı uludag üniversitesinde yaptırdım ama güzel cekememişler ist fulya bahceci mustafa bahceci tekrar isticem dedi
Tedavin simdiden hayirli olsun cnm basladin demek. Bizde bugun basladik insallah guzel haberlerle geliriz hepimiz. buarada bahcecide tup bebek ucreti nedir? Bi arkadasim orayi arastiriyodu

Tedavin simdiden hayirli olsun cnm basladin demek. Bizde bugun basladik insallah guzel haberlerle geliriz hepimiz. buarada bahcecide tup bebek ucreti nedir? Bi arkadasim orayi arastiriyodu
evet başladım sayılır regli ile başlıcam ilk görüşmeye gittik reglim yeni bitmişti 1 ay sora renglinin 2 . günü ile başlayalım dediler teşekkür ederim hayırlı olsun canım
istanbulda hangi merkez canım
bahceci mustafa bahceci cnm

evet başladım sayılır regli ile başlıcam ilk görüşmeye gittik reglim yeni bitmişti 1 ay sora renglinin 2 . günü ile başlayalım dediler teşekkür ederim hayırlı olsun canım

bahceci mustafa bahceci cnm
Selam
Bahçeci de oldun mu tedavi
Nasıl geçti ?

İyi sayılır ben de
Zaman çabuk geçti evet bayadır konusamadık
Bende sıkıntılar var ya
İlk 6 ay iyiydim de su zamanlar zor geçiyor
Canım sıkkın baya
hayırdır canım ne sıkıntısı var son 3 ay baya sıkıntılı geçiyor bir de tansiyonuna çok dikkat et

hayırdır canım ne sıkıntısı var son 3 ay baya sıkıntılı geçiyor bir de tansiyonuna çok dikkat et
TANSIYON cıkti
İdrarda protein cıktı
Bebeğin suyu hep sınırda gidiyor bir ara aZdı toparladık
6 haftadir wc dışında yatıyorum evde
Dr öyle dedi
Şimdi de erken Doğum riski var ilaç basladık

Back
X