Bursalı hamile kalamayan bayanlar görüşelim

Rahat ol canım daha başındasın iğnelere dur bakalım. Benim opu öncesi de çok zor geçti çok şiştim duramıyordum ağrılarından gerginlik ilaçlardan dolayı maalesef
ben de aynı durumdayım işte suanda
9. günüm iğnelerde
bazen içim patlayacak gbi oluyor
kalbim falan sıkışıyor

ağrım yok allaha şükür de
iğne yaparken artık baya baya canım acıyor

9. günüm iğnelerde
kalbim falan sıkışıyor

stres ten canın sıkılıyor dur ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

9. günüm iğnelerde
kalbim falan sıkışıyor

Doktorda son kontrolde al bunları benden demiştim yürümem bile zorlaşmıştı ben de pco var 26 tane toplandı çok canımı acıtıyordu iğnelerden yana şikayetim olmadı çok şükür.

Doktorda son kontrolde al bunları benden demiştim yürümem bile zorlaşmıştı ben de pco var 26 tane toplandı çok canımı acıtıyordu iğnelerden yana şikayetim olmadı çok şükür.
26 taneden kaçı kaliteli çıktı
seni baya etkilemiş canım, ben o kadar değilim sadece içim sıkılıyor .

bana ilk kontrolde dr sağ taraf cevap vermemıs
solda 10 tane var dedi

dün ıkıncı kontroldü
sağda ıkı tane solda 6 tane var dedi

ben de dedım hani sadece solda 10 adetti dedim

dr o adetlerde çalışacağız dedi.

çok olması pek de ıyı değil senın rakam güzel dedi ama bılemıyorum

gecen sene fakültede sende pco var dediler

suat bey hayır pco yok dedi:)

kime inanacağımı sasırdım ben de

26 taneden kaçı kaliteli çıktı
seni baya etkilemiş canım, ben o kadar değilim sadece içim sıkılıyor .

bana ilk kontrolde dr sağ taraf cevap vermemıs
solda 10 tane var dedi

dün ıkıncı kontroldü
sağda ıkı tane solda 6 tane var dedi

ben de dedım hani sadece solda 10 adetti dedim

dr o adetlerde çalışacağız dedi.

çok olması pek de ıyı değil senın rakam güzel dedi ama bılemıyorum

gecen sene fakültede sende pco var dediler

suat bey hayır pco yok dedi:)

kime inanacağımı sasırdım ben de

26 Tane den 13 döllenme oldu 9 adet 5.güne giden embriyo oldu 9 tanesi donduruldu. 6 tane kullandık geriye 3 tane dondurulmuş kaldı.
Öyle tabi adetten çok kalitesi daha önemli 2 tane yumurta ile hamile kalan çok kişi gördüm burada .
Her ay yumurta sayısı değişebiliyor bir ay fazladır bir ay az o zamanlara gelmiş seninki de . Umarım hepsi sağlıklı olur canım

26 Tane den 13 döllenme oldu 9 adet 5.güne giden embriyo oldu 9 tanesi donduruldu. 6 tane kullandık geriye 3 tane dondurulmuş kaldı.
Öyle tabi adetten çok kalitesi daha önemli 2 tane yumurta ile hamile kalan çok kişi gördüm burada .
Her ay yumurta sayısı değişebiliyor bir ay fazladır bir ay az o zamanlara gelmiş seninki de . Umarım hepsi sağlıklı olur canım
canım banada 3 kez yukleme yapıldı 3 e tutmadı pgt yaptır era felan yaptır bence benım 15000 tl gitti soranuste en sonunda dediler eee kramozom testi yapalım histeroskopı yapalım dediler ben ayrıldım ordan ilk yasanan başarısızlık bir sonrakinin aynası olmalı bunu yapmadılar ben tecrübe edindim dikkattt

canım banada 3 kez yukleme yapıldı 3 e tutmadı pgt yaptır era felan yaptır bence benım 15000 tl gitti soranuste en sonunda dediler eee kramozom testi yapalım histeroskopı yapalım dediler ben ayrıldım ordan ilk yasanan başarısızlık bir sonrakinin aynası olmalı bunu yapmadılar ben tecrübe edindim dikkattt
esraregsiz genetik test yaptırmıs sevkette bende yaptıracagım acıbademe başlamadan rahim filimi cektirdim uni de

Evet az zamana denk geldı bence de
bir tane bile olsa sevınecegım ınsallah uradakı herkes için hep dua edıyorum

esraregsiz genetik test yaptırmıs sevkette bende yaptıracagım acıbademe başlamadan rahim filimi cektirdim uni de
Bende doktora söyledim ama dondurulmuş embrio için önermedi benim doktor eğer elimizde kalanlar da olmazsa yeni tedavinin başında gönderelim dedi bana da mantıklı geldi

dream3416 dream3416

En hızlı geçen süreç iğne ile yumurta büyütmeydi benim için. Sadece son yaptığım cetrotide’yi yanlış yaptım sanırım canımı çok acıttı ve morluğu 10 günde geçti. Opu’da kolaydı çok şükür sadece uyanınca ilk yarım saat ağrım oldu parol içtim geçti bir daha da olmadı. 15 yumurtanın sadece 4’ünün döllendiğini öğrenince çok üzülmüştüm. Gelişimleri ilerlemeyecek çok az sayıda kaldı diye . Bekleme süreci inanılmaz uzun geldi bana. Çok şükür pozitifi gördük. Daha çok başındayız ama buna şükür . Rabbim devamını nasip etsin :dua:

İnşallah siz de emeklerinizin karşılığını alırsınız. :dua: Stres yapmayın diyeceğim ama insanın elinde değil .

dream3416 dream3416

En hızlı geçen süreç iğne ile yumurta büyütmeydi benim için. Sadece son yaptığım cetrotide’yi yanlış yaptım sanırım canımı çok acıttı ve morluğu 10 günde geçti. Opu’da kolaydı çok şükür sadece uyanınca ilk yarım saat ağrım oldu parol içtim geçti bir daha da olmadı. 15 yumurtanın sadece 4’ünün döllendiğini öğrenince çok üzülmüştüm. Gelişimleri ilerlemeyecek çok az sayıda kaldı diye . Bekleme süreci inanılmaz uzun geldi bana. Çok şükür pozitifi gördük. Daha çok başındayız ama buna şükür . Rabbim devamını nasip etsin :dua:

İnşallah siz de emeklerinizin karşılığını alırsınız. :dua: Stres yapmayın diyeceğim ama insanın elinde değil .
Aa sonuc pozitif mi cok sevindim cnm
Sen acibademdeydin dimi
O igneyi yapmak cok zor zaten
Bnde bir de menapur var sabahlari
Benim de yumurtam max 10 cikacak gibi
En buyuk korkum dollenmemesi
Bir de pgt den kotu gelmesi
Insallah bebegin saglikla kolaylikla gelsin cnm

Aa sonuc pozitif mi cok sevindim cnm
Sen acibademdeydin dimi
O igneyi yapmak cok zor zaten
Bnde bir de menapur var sabahlari
Benim de yumurtam max 10 cikacak gibi
En buyuk korkum dollenmemesi
Bir de pgt den kotu gelmesi
Insallah bebegin saglikla kolaylikla gelsin cnm

Evet Acıbadem’de tedavi oldum.

Yarın 12. günün kan tahlili yaptıracağız merkezde. Ben dayanamayıp 9. gün idrar testi yaptım pozitif çıktı, 10. gün sağlık ocağına kan verdim. Sonuç pozitif :) İnşallah sorunsuz ilerler.

Amin canım hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah

amin inşallah canım beslenmene dikkat ediyorsun değil mi ben şimdiden başladım zararlı şeyleri çıkardım hayatımdan asitli içecekler hazır gıdalar hamur işleri şeker hepsini çıkardım ceviz fındık arısütü bal polen bol süt yumurta yemeye çalışıyorum rabbim çabalarımızın karşılığını versin inşallah
Cnm histeroskopiden cikinca uygun olursan yazar misin

Back
X