Doğuma Hazırlık bursalı hamiler kıyafetlerinizi nereden alıyorsunz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sweetbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
2.896
9
0
42
Bursa
mrb arkadaşlar bursayı pek bilmiyorum. hamile kıyafetlerini nerden alabiliriz.şöyle güzel elbiseler pantolonlrın satıldığı iyi bir yer. okul açılmadan bi alışveriş yapmam gerekecek.

berkin hamile giyim var canım altıparmak caddesinde ve heykelde sönmez iş hanının yan sokağında meridyen salı pazarı flan var orada o sırada hemenn. biraz tuzluama güzel şeyler var ben oradan yapmıştım alışverişlerimi. sengözlerimebaksanab
Berkin Hamile Giyim <----- sitesi

çok sağol canım. en azından bakıp fikir edinirim.

koskoca bursada dogru duzgun hamile giyim satan yer yok.varsada ben bulamadim
bir setbasinda birkac magaza var baktiniz mi bilmiyorum ama pekde kaliteli urunleri ve cesitleri yok ..

koskoca bursada dogru duzgun hamile giyim satan yer yok.varsada ben bulamadim
bir setbasinda birkac magaza var baktiniz mi bilmiyorum ama pekde kaliteli urunleri ve cesitleri yok ..

cnm LC WAİKİKİ de hamile bölümü varya herzaman değil ama arasırada olsa güzel şeyler geliyo yengeme ordan alışveriş yamıştık ben henüz hamiş değilim ama bekliyorum eğer olursa ordan giyinmeyi tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…