- Konu Sahibi cansuaslan
-
Bende 5 haftalık hamileyim sevinclerimiz sikintilarimizi paylaşalım mi.mesela en büyük sıkıntım henüz dr konusunda kararsızım önerisi olan varmi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende bugün test yaptım çift çizgi çıktı:))eğer test yanılmadıysa jimer cenk beyi övüyorlar belki ondan randevu alırım diye düşünüyorum.senin aklında dr var mı
Aslında benim doktorum var jale gurluler fakat suan işsizim kendime guvenemiyorum külfetli muayine ücreti ve doğum ücreti ama mecbur kalırsak şartları zorluycaz.onun üstüne dr tanımadım henüz çok ilgili :)Bende bugün test yaptım çift çizgi çıktı:))eğer test yanılmadıysa jimer cenk beyi övüyorlar belki ondan randevu alırım diye düşünüyorum.senin aklında dr var mı
slm kızlar, ben de yarın 16. haftama giriyorumevrim aydın a gidiyorum çekirge dorukta. memnunum
Doruk hastanesi evime cok yakın olduğu için oradan bir dr da uygun olucak aslında benim için cok kararsızım galiba
bende çok kararsızdım çok araştırdım evrim aydını netteki yorumlardan buldum. sonra bi arkadaşım ben soylemeden onu tavsiye etti o da tavsiye üzerine gitmiş memnun kalmış. ondan da duyunca karar kıldım. gittim yanılmadım. gayet güler yüzlü. insanı rahatlatıyor. 2 gün önce de başka bi arkadaşım onda sezeryan doğum yaptı o da memnun kaldı. yani ben tavsiye ederim. çok kalabalık ta değil
Aslında benim doktorum var jale gurluler fakat suan işsizim kendime guvenemiyorum külfetli muayine ücreti ve doğum ücreti ama mecbur kalırsak şartları zorluycaz.onun üstüne dr tanımadım henüz çok ilgili :)
Jale gürlüleri herkes çok övüyor ben muayehaneye değilde hastaneye gitmek istediğim için jimeri düşünüyorum.muayene ücreti ne kadar canım
180 tl ama gerçekten cok ilgili cok anaç .kendisi dogumuda acibadem ve pempe mavide yapıyormuş oralarda diğer hastanelere göre daha pahalı .ben zaten muayene ücretini dusunmuyorumda dediğim gibi doğum ücreti beni şu aralar zorlar.
Pembemaviye gitmek istemiyorum bende orda bir dr a muayene olmuştum 2 ay önce senin normal yolla hamile kalman zor dedi 3 ay sonra gel dedi.o ay çok üzüldüm sonra eşim üzülme rızkı gelen her şekilde gelir dedi bu ay hiç düşünmedim 2 kere tatile gittik geldik reglin üstünden 5 gün geçti kasık ağrısı gaz ağrısından duramadım dün akşam.gebeliğe de ihtimal vermiyodum ama yinede bugün bir test aldım anında kıpkırmızı 2 çizgi çıktı.acıbademde beni aşar jimere gidip hem muayene olcam bakalım test doğrumu hemde doğum fiyatlarını sorcam
Hakkinizda en hayırlısı olsun Ins.sonucu bizimle paylasirsaniz mutlu olurum bizlerede fikir olur :)
Tşk ederim canım sen peki test yapıp mı öğrendin dr a gittinmi ben daha gitmeyi düşünmüyom 10 gün sonra falan gidicem
Ben beta hcg yaptırdım hayat hastanesinde ve oradaki doktor sonuçlarına baktı .bende kendime tarih koydum 15temmuzda gidicem acele etmek istemiyorum görünmüyor karından vajinal bakmak istiyorlar bende onu istemiyorum.
Bende o yüzden 10 gün filan bekliyeyim diyorum.bendemi acaba yarın hayatta beta hcg yaptırsammı
Sağlık ocağında da yapıyorlar ücretsiz osmangazi tip 28 tl,hayat hast.30 tl ,gvn tip 52tl çoğu yer 50 tl üzeri bilgilendirmek amaçlı yazdım :)
Tşk ederim canım sağlık ocağına giderim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?