Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Benimde hayatım garanti altında değil ama artık anne olmak istiyorum.eşimin de kendi işi biraz çalkantılı bazen kazanıyo bazen batıyo ama yuvarlanıp gidiyoz birşekilde.hayatta herşey bizim için canım yarın ne olucağımız belli değil.her insanın farklı bir hayat hikayesi var hayat kolay değil.bence şuan hamileliğin keyfini çıkaralım ve dünyevi sorunları bir kenara bırakalım ben öyle yapmayı planlıyom en azından haftaya çarşambaya kadar.

Cok haklisinn umarım sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza alırız ve hamilelerin duasi kabul diyor herkes rabbimde bebek isteyen herkese nasip eder.umarım. anın tadını yaşamayı hepimiZ basaririz cok mutlu olalım insallahhhh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

İnşaallah canım isteyen herkesin olur.bir hafta öncesine kadar hamilelere bakıp iç geçiriyodum şuan en azından umudum var

Mutluluk getirsin çarşamba size insallahhh hayırlısıyla :)

Çalışmaya alışkın biri olarak nasil vakit geçiriyorsunuz ben bir meskale bulamadım kendime.bugün butik pasta kursuna kayıt olma kararı aldım araştırıyorum bakalım :)

Bende hep kurslara falan gidiyorum.işin kötüsü Bursaya evlenip geldim çevremde yok .arada eşime yardıma gidiyorum öyle bir şekilde geçiyo canım

Bende hep kurslara falan gidiyorum.işin kötüsü Bursaya evlenip geldim çevremde yok .arada eşime yardıma gidiyorum öyle bir şekilde geçiyo canım

Seni cok ıyi anlıyorum .bende ayni şekilde sadece şanslı yanım ailemde iflas sonrası bursaya yerleşti .iş cevrem vardi ama onlar çalışmaya devam gorusemiyoruz.

Ailen kötü bir şekilde yanına gelmiş olsada en azından yanındalar canım .Ben bursaya gelmeden önce çalışıyodum.sonra eşimle işyeri açtık şimdiye kadar onla çalışıyodum ama artık pek fazla gitmiyorum işe.eğer dr müsade verirse yogaya giderim diye düşünüyorum.

Cok şükür vadir bunda da bir hayır diyoruz.yoga harika bir fikir benim karşı apartmanimda yoga merkezi var cok ilgimi çekiyor fakat gitmek kısmet olmadı :)

Merhaba arkadaslar.
Guzel bir topik olmus:

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Merhaba arkadaslar.
Guzel bir topik olmus:)
Bende dun gordum cift cizgiyi sukurler olsun:)
Bugun saglik ocagina gidip kan verdim yarin alicam sonuclarimi insallah.
5 haftalikmisiz. :)
Bir iki hafta sonra doktora gitmeyi dusunuyorum.
Allah hayirlisiyla bu sureci gecirmeyi nasip etsin bizlere. Isteyen herkese de nasip etsin. Aminn

Hayırlı olsun bebisiniz .yarınki sonuçtan bizi de haberdar edin :) dr seciminiz kim acaba ?

Adı ne canım 12 haftadan sonra başlanabiliyomuş heralde yogaya hem ağrılarımda geçer diye düşünüyom

Hayırlı olsun canım bende bugün dr u aradım beta hcg 9000 çıkmış 2-3 haftalık olabilir dedi

Adı ne canım 12 haftadan sonra başlanabiliyomuş heralde yogaya hem ağrılarımda geçer diye düşünüyom

Yoga academy yazıyor çekirge caddesi üzerinde.bu arada beta hcg oldukça guzel çıkmış hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun bebisiniz .yarınki sonuçtan bizi de haberdar edin :) dr seciminiz kim acaba ?

Tesekkur ederim.
Allah razi olsun. :)
Bugun kan verdim. Yarin ogleden sonra cikacakmis sonuclar. Muhakkak haberdar ederim:)
Zuhal hanimi dusunuyorum su anda. Medicabilde.
Ablam gitti ilgisinden memnun kaldi. Bir arkadasimiz zuhal hanimda dogum yapti. Gayet memnun... isini iyi bilen bir hekim oldugunu soylediler. Hayirlisi bakalim ins.

Hayırlı olsun canım bende bugün dr u aradım beta hcg 9000 çıkmış 2-3 haftalık olabilir dedi

Tesekkur ederim. Sizin bebeginizde hayirli olsun insallah. Rabbim saglikla hayirlisiyla kucaklarimiza almamizi nasip etsin.

Yoga academy yazıyor çekirge caddesi üzerinde.bu arada beta hcg oldukça guzel çıkmış hayırlı olsun :)

Tşk ederim canım orda bir kere deneme dersine gitmiştim biliyom orayı

Evett zuhal hnm için bu sitede birkaç kişi daha cok ıyi dedi sadece kalabalık oluyor dediler benim kafam ondan karıştı.ve karşı komsumda ayni şekilde onun hastasiymis cok memnun kalmış kendisinden.ben hala düşünüyorum bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…