- 23 Ocak 2016
- 91
- 41
- 3
- Konu Sahibi babyinlove
-
A jinemedde misiniz bende pazartesi gunu murat beyle gorusmeye gidicem. Eurofertilde tup bebek yaptirdim ikinciye simdi kan vermeye gidiyorum sonucu ogrenicez ama tutmadi biliyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuzNerede tedavi görüyorsun canım. İnşallah güzel haberlerle devam eder sürecimiz. Ben jinemedde yim bugün iğnelerin 8.günü büyük ihtimalle pazartesi opu olacak
Aminn canim duygukarima tercuman olmussun Rabbim yüzümüzü guldursunInsallah canim insallah allahin izniyle bebegim benimle olur ona okadar ihtiyacim varki o benim nefesim olacak insallah allah hepimize nasip etsin insallah
Bende görüşmeye gittim eurofeertilde özer beye inş sonucunuz güzel cikarA
A jinemedde misiniz bende pazartesi gunu murat beyle gorusmeye gidicem. Eurofertilde tup bebek yaptirdim ikinciye simdi kan vermeye gidiyorum sonucu ogrenicez ama tutmadi biliyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz
canım jinemed de tek doktor var yani murat bey var. Benim orada ikinci denemem ilki tuttu ama 8.haftada bebeğimin gelişimi durduA
A jinemedde misiniz bende pazartesi gunu murat beyle gorusmeye gidicem. Eurofertilde tup bebek yaptirdim ikinciye simdi kan vermeye gidiyorum sonucu ogrenicez ama tutmadi biliyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz
Hmm anladim. Insallah bu sefer saglikla devam eden bi gebelik olur..Benimde iki basarisiz tup bebek denemem var.. Histeroskopi olmam lazimmis onuda murat beyde olmak ıstiyorum.canım jinemed de tek doktor var yani murat bey var. Benim orada ikinci denemem ilki tuttu ama 8.haftada bebeğimin gelişimi durdu
Malesef negatif zaten hafifden kanamamda geldi insallah sizlerden mutlu haber alirizBende görüşmeye gittim eurofeertilde özer beye inş sonucunuz güzel cikar
Sizde ne gbi problm vrdiMalesef negatif zaten hafifden kanamamda geldi insallah sizlerden mutlu haber aliriz
tatlım bizim malesef 0 sizin yine 2 en azından :) doktor bunun tüp bebekte sorun olmadığını söyledi zaten spermler özel incelenip seçildiği için sorun yokmuşArkadaşlar sizlere birsey sorucam eşimin sperm testnde morfoloji normal ( kruger ) % 2 normlde 4 ve üzeri olmasi lazmmis ama doktrlar birşey demedi sizn de böyle olan varmi yada doktoru bilgi veren varmi
Sağol cnm icim rahatldi tüp bebek te sorun olmuyosa seninde sorn yk ozmn :)tatlım bizim malesef 0 sizin yine 2 en azından :) doktor bunun tüp bebekte sorun olmadığını söyledi zaten spermler özel incelenip seçildiği için sorun yokmuş
Çok saolun hepimizin tedavileri bebislerle sonuçlansın yüzümüz gulsun insallah..Arkadasim seninde tedavin hayirli olsun basari ile sonuclansin insallah
Cok sevindim canim senin adinaBugün hayirlisiyla yumurta toplama işlemim gerçekleşti arkadaşlar endişelerim yersiz çıktı rahat bi operasyon oldu şimdi biraz kanama ve agrım var sadece
Evet osman hoca gerçekten iyi bir doktor art diye bir tüp bebek merkezi var tedavimin başlangıcında bende osman hoca ve Acıbadem arasında kararsız kalmistim Acıbadem de devam ettimMerhaba bursada osman diye bir doktor varmis tup bebek merkezi cok ovduler ama bilgisi olan varmi
Geciyor canim ertesi gune ama yat ve cok dinlen bak ben bugun bi kanepe kapattim cok agrim var midem bulaniyo surekli malesefBugün hayirlisiyla yumurta toplama işlemim gerçekleşti arkadaşlar endişelerim yersiz çıktı rahat bi operasyon oldu şimdi biraz kanama ve agrım var sadece
Saol canım okuduğum kadariyla siz tedavinize henüz baslamamistiniz bu evreye kadar guzel atlattım darisi başınıza insallah mutlu sonuçlarımizida paylaşmak kısmet olurCok sevindim canim senin adina
İnşallah cnm adetimi bekliyorum bende inş bebeklerimiz bize tutunur rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimizeSaol canım okuduğum kadariyla siz tedavinize henüz baslamamistiniz bu evreye kadar guzel atlattım darisi başınıza insallah mutlu sonuçlarımizida paylaşmak kısmet olur
Bol bol istirahatle geçircez arkadaşım 1 posette ilacım var bantlarımida yapıştırdım seninde tedavin aynıdır diye dusunuyorum hayırlısı bakalimGeciyor canim ertesi gune ama yat ve cok dinlen bak ben bugun bi kanepe kapattim cok agrim var midem bulaniyo surekli malesef
Benim tuplerim tikali bilmiyorum arastirmadami yaptirayim orayami geleyim bilemedimEvet osman hoca gerçekten iyi bir doktor art diye bir tüp bebek merkezi var tedavimin başlangıcında bende osman hoca ve Acıbadem arasında kararsız kalmistim Acıbadem de devam ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?