Bursa'lılar, Bursa'yı iyi bilen bayanlar, acil yardım lütfen

Ido ile bursa belediyesi sorunluymus o yuzden iido nun guzelyalidaki yerine sehir ici otobua vermemis sadece minibysler kalkiyor ama Budo belediyenin o yuzden hemen mudanya onunden otobus duragi var direk merkeze gidiyor.
Aa bu çok ince bir detay oldu. Teşekkür ederim.

Bursa'yı ve Bursa'nın halkını seviyorum hakkaten. Çok güleryüzlü ve yardımseverler

Mundanya da ineceksin belediye arabası , metroya kadar getiriyor.

kabataştan BUDO ya binerseniz mudanyada hemen indiğiniz yerin önünden minübisler kalkıyor zaten..yalova vs uğraşmayın..

Pehh, Mudanya ile Güzelyalı aynı şeymiymiş Ben de deniz yoluyla 2 saat'e Bursa'ya gitmek iyi olur diye sevindim ama o zaman otobüsle gelmekten bir avantajı olmayacak sanırım

canım gebzede de feribot sırası oluyor, hangi gün hangi saatler arası gideceksin bilemem de örneğin cuma günü İstanbuldan çıkıp feribot sırasında beklemen bile 2-3 saatini alabilir.
daha sakin zamanlarda ise otobüs iyi olabilir belki.

ama ben yine de sana deniz otobüsünü öneririm.
bursa girişinde de inanılmaz trafik oluyor artık, her şekilde trafik çilesi çekeceksin. en azından mudanya-bursa arası çekersin sadece, çok sorun olmaz.
deniz otobüsü süper kalk gez içinde, wc var, büfe var, dergisi şusu busu daha ne istiyorsun :)
hiç otobüs çilesi çekme

Yaaaa bursa miii hemen geleyim . bir buçuk saat falan sürmez mudanyadan merkez şöyle ki, indiniz Güzelyalı da. Ordan emirsultan a doğrudan otobüs var o da merkez oluyor . iki ci şık da arkadaşın dediği . ordan iki dk kalkan otobüsle metroya gidersiniz emek de inip metro ya binersiniz ve şehreküstü de inersiniz.. Ve muhteşem bursa ya hoşgeldiniz

Keşke.bende gitsem

Mundanya da ineceksin belediye arabası , metroya kadar getiriyor.

Teşekkür ederim Pisipisiii

kabataştan BUDO ya binerseniz mudanyada hemen indiğiniz yerin önünden minübisler kalkıyor zaten..yalova vs uğraşmayın..
BUDO /İDO soğuk savaşları varmış, bu hafta Bursalıyım ben, BUDOoooo Teşekkürler :)

Çok sağol canım! Epey detaylı bir açıklama olmuş. Ay evet otobüsle çok gittim zaten, bu seferde böyle deneyeyim. Aldım gazı , İyiki varsınız

Gel kız, hava da Bursa kokusu var. Tam mevsimi He bi de iskenderiyle tatlısı da var tabi

Canim cok vaktini almaz bir otobusle merkeze gelirsin
Hatta once bizimle bulusup sonra da istedigin yere gidebilirsin

Aynen öyle valla :) yazdılar mi bilmem ama o tatlı bağdat hurması. Bi de lütfen ( tahanlı )tahinli pide ye cook güzeldir. Cantik ye kuşbaşılı , iskeder İnegöl köfte zaten biliniyor :) gidebilirsen köfteci Yusuf a git.köfteler süper

Yolun açık olsun güzel yerler göreceksin yeşil yeşil oh mis hayirlisiyla git inşaallah

Heralde cevap verilmiştir ama ido yla bursa mudanyaya geçersiniz ordan da merkeze gitmek 1.1-5 saatinizi alır. Otobüs daha mantıklı gibi.
En azından terminale gidip ordan heryere tek vasıta otobüs var onu kullanırsınız.

Mudanyaya giderseniz metroya kadar minibüsle gidersiniz ordan kalkıyor. Sonra son durak metro da indiriyor ordan da metroyla devam edersiniz.

Mudanyadan merkeze direk araba yok. Son durağı metro minibüslerin. Ordan da metroyla devam edersiniz.

Bağdat tatlısı mikemmeldir afiyet olsun:)

Çok teşekkürler. Oy oy 2 güne hangisini sığdıracağım, bana 1 hafta lazım Samsonnn durmaksızın yiyiyor

Oldu mu şimdi, herkes deniz otobüsü derken, yine karayolu Bir an önce karar vermezsem ikisine de bilet bulamayıp yaya kalıcam Teşekkür ederim

Şu açıdan; ben olsam vaktim varsa binerim idoya. Mudanyaya gelirim çay içerim denizi koklarım sonra caddeye çıkar bursa yazan minibüslere binerim. Metroda inerim ordan da bir bilet alıp geze geze merkeze giderim. Şehreküstü durağında inseniz merkezde olursunuz biraz yukarı yürüyüp .

Ama eğer vaktiniz yoksa indi bindi sevmiyorsanız otobüs demek istedim.

Yoksa ido daha eğlenceli benim gözümde hem mudanyayı falanda gezmiş olursunuz.

Mudanyadan merkeze direk araba yok. Son durağı metro minibüslerin. Ordan da metroyla devam edersiniz.

Bağdat tatlısı mikemmeldir afiyet olsun:)
,
Budo'nun iskelesinden direk var da İdo'nun kinden yok dedi arkadaş.
Ay evet ya, çerez gibi, yedikçe yiyesin geliyor diyorlar. Kaç kere Bursa'ya gittim, kimse dememiştiii bunu da dene diyee. Bu sefer tüm araştırmamı yapıp gidiyorum

Budoyu bilmiyorum ama kullanacağınız ido'nun indirdiği yerden merkeze önce minibüs sonra metro.
:)

Budoyu bilmiyorum ama kullanacağınız ido'nun indirdiği yerden merkeze önce minibüs sonra metro.
:)
Ben de burada bugün öğrendim. Kabataş'tan kalkıyormuş. Epey saat seçeneği de var. :) Çok teşekkürler, hepsini yazdım aklımın bir köşesine. IDO +minibüs +metro

Ben de burada bugün öğrendim. Kabataş'tan kalkıyormuş. Epey saat seçeneği de var. :) Çok teşekkürler, hepsini yazdım aklımın bir köşesine. IDO +minibüs +metro
Evet.çok kolay zaten ya. Kime sorsanız gösterir. Karışık değil bursa o açıdan süper.

Eveeeet simdi kim kim geliyor? Hemen bir bulusma organize edelim

Hangi yakadan geleceksiniz
Bir de bursanın neresine gideceksiniz
Merkez dediğiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…