Bursa'lılar, Bursa'yı iyi bilen bayanlar, acil yardım lütfen

Bursa da aslinda Merkez yoktur zaman icerisinde göcle birlikte olusan bisey :))) bizim merkezimiz Heykeldir yani Ataturk caddesi.
zafer plaza avm den baslar Atatürk Heykeline kadar devam eder Bursalilarin Heykel (merkez)kavrami budur.
Güzelyali eski adiyla Burgaz Mudanyanin yaninda yer alir. Güzelyaliya Mudanya diyen herkeside Ayse diye cagirasim var sonucta o da bi isim fark etmez dimi
Eger heykele gidicekseniz kozahanda bi kahve icin ve aynali carsida mutlaka cantik yiyin. Haftayada ben geliyorummm

4 sene boyunca Bursa Istanbul yolunu arşınlamış biri olarak söylüyorum. Kesinlikle ido ile değil budo ile gidin. Ido ulaşım araçlarına dsha uzak bir yere varıyor budo Mudanyanin merkezine inince otobüsler karşıda hemen. Budonun seferleri de fazla hem. Kadıköy'den vapurla Kabataşa geçebilirsiniz 20 dakikaya ya da Üsküdardan geçin ben öyle yapardım 10 dakika sürüyor.

Otogar Mudanya ile alakasız bir yerde. Gideceğiniz yer hangisine yakınsa onu tercih edin derim. Ben kamil koç otobüslerini çok severim neredeyse tüm firmaları denedim en rahatı o.

Buradan öküz arabasi eks aşkıma selamlar gönderiyorum. Ne çekmişim be.

Az daha bursaya gelin gelecektin öyle mi

Cok sagol arkadasim! Bunu duymak beni memnun etti, demekki en dogru tercihi yapmisim
Mudanya dan turistik merkeze gitcem insallah.
Vay hain oglan! Neyse o kaybetmis bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…