Belki akşama bir sürpriz yaparrr :)
Canım ya tebrik ederim.Allah mutlulugunuzu daim etsin...Ben de aynı dertten muzdaribim benimkide ılk ayımızda aldı bı cıcek gecen yıl donumumuzzde soyleye soyleye artık bıktırdım gıttı aldı bır tane..Tabiki de insan ister istemezmi her kadın hedıyeden cıcek almaktan hoşlanır.Benimde dün doğum günümdü hatırlamadı sandım ama hatırlamış gece 11:30 da pasta kestik kayınvalidemlerle hep beraber bi gül bile almadıgerçi pasta almış ama gülün ayrı bir yeri var biz bayanlar için neyse canını sıkma belkı süpriz yapar ilk seneniz ya belki unutmamıştır....Tekrar tebrikler haberdar et bizi....
Keşke. Ama dolaplarını falan da karıştırdım. Hediye, çiçek falan yok.
Malesef canım erkekler bizim kadar ince fikirli olmuyorlar ve özel günleri önemsemiyorlar. o yüzden hiç canını sıkma pastayı yerken biraz üzüldüğünü hissettiriver. Yarında çık kendine çok güzel çok istediğin bir şeyi al hediye misali . hem daha yeni evliymişsiniz ilerde inşallah olmaz ama diğer sorunların yanında bunu önemsemiyceksin bile ben gibi. ama diyorumya inşallah çok mutlu olursunuz.
yerinizde olsam pastayı ortaya biyerlere koyar, hem ikram etmem hem yemezdim. pastayı sorduğunda özel bi an için yaptığımı ama hata ettiğimi, kendi düşündüğüm kadar özel bir an olmadığını gösterdiğini filan söylerdim. bu ilkmiş eğer bunda sesinizi çıkarmazsanız üzgünüm ama diğer tüm önemli günleri ikiniz birlikte öenmsizleştirmiş olursunuz yani eşine müsade etmiş olursunuz. bence kendinizi de dolduruşa getirmeden ( aklınızın bi köşesinde erkek milleti ortlama böyle düşüncesi bulunsun) eşinize tepkinizi yarı üzgün yarı nazlı ifade edin
sizi çok iyi anlıyorum, insan bir kuru çiçek bekliyor ister istemez. ama bence bu durumu daha önce konuşabilseydiniz keşke. evlenmeden önce en azından ima etseydiniz beklediğinizi, hatırlanmasını istediğinizi ve kırılacağınızı. ama yine de halinize şükretmeniz gerektiğini düşünüyorum, belki biraz acınızı hafifletir diye.
bu yıl bizim de ilk evlilik yıldönümümüzdü ve eşim görevde olduğundan, bütün günü ağlayarak geçirdim.tek istediğim yanımda olabilmesiydi. aylarca daha yanımda olamayacak eşim.
eşinizin yanınızda olabilmesi o kadar büyük bir şans ki...
nice yıllarınız olsun inşallah
Ahh be bacım damarıma bastın bizde ilk yılımızı kutlıycaktık baktım adamdan ses seda yok öle geldi oturdu hatta bugün bizim evlilik yıldönümümüz dediğimdede aaaa o iki gün sonra değil miydi dedi seninkinden kötülerde var yani
Banada hiç çicek getirmez eşim Bikeresinde doğum günümde bi çicek getirmişti anaaaamm hastane çiceği gibiydi deli olmuştumm
bence eşin ayıp etmiş, nolur ki yarım elma gönül elma derler,
ilk yıldönümüz olmasa neyse dicem
aman boşver zaten erkeklerin çoğu için bizim değer verdiğimiz günler herhangi bir gündür
Güldürdün beni yaa. Eşimde almaya niyet etse öyle bir şey alır heralde.
Bekarken kadınların çiçeğe verdiği önemi küçümserdim. Ama şimdi bir buket çiçek almak, bir hediye paketi açmak çok güzel geliyor.
Seninki yine unutmuş. Benimki unutmadı da, biliyorum. Ama gelen bir şey de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?