Buruk Geçen Yıl Dönümü

simuz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
456
5
296
İstanbul
Arkadaşlar, bugün benim evlilik yıl dönümüm. Ama ne yazık ki çok buruk geçiyor. Belki çok önemli değil sorun ettiğim şey ama... bu bizim ilk yıl dönümümüz işte.

Eşim dışarı çıkmıştı şimdi eve geldi. Ama ne yazık ki eli boş. Bir tane çiçek dahi almamış. Hatta koparsın, o da yok. Ben eşimle tanıştığımdan beri çiçek almış değilim. Bir söze gelirken çiçek getirmişlerdi. Belki yıl dönümümüzde elinde bir buketle gelir diyordum. Ben böyle şeylere önem veren birisi değilim ama istiyormuş insan işte.

Eşim hediye almayan bir insan falan değil. Yeğenlerine hediyeler alırmış evlenmeden önce. Hatta ileride evleneceğim insana diye bir hediye almış seneler önce, düşünün.

Ben de bir şey almadım. Ama pasta yaptım onun yerine. Öyle işte. Dün geceki hevesim hiç kalmadı. Paylaşmak istedim sadece.

ek: 1 sene boyunca iki tane (buket değil, tane) çiçek almıştı. onları kuruttum, saklıyorum. benim için gerçekten çok değerliler.

Malesef canım erkekler bizim kadar ince fikirli olmuyorlar ve özel günleri önemsemiyorlar. o yüzden hiç canını sıkma pastayı yerken biraz üzüldüğünü hissettiriver. Yarında çık kendine çok güzel çok istediğin bir şeyi al hediye misali . hem daha yeni evliymişsiniz ilerde inşallah olmaz ama diğer sorunların yanında bunu önemsemiyceksin bile ben gibi. ama diyorumya inşallah çok mutlu olursunuz.

Canım ya tebrik ederim.Allah mutlulugunuzu daim etsin...Ben de aynı dertten muzdaribim benimkide ılk ayımızda aldı bı cıcek gecen yıl donumumuzzde soyleye soyleye artık bıktırdım gıttı aldı bır tane..Tabiki de insan ister istemezmi her kadın hedıyeden cıcek almaktan hoşlanır.Benimde dün doğum günümdü hatırlamadı sandım ama hatırlamış gece 11:30 da pasta kestik kayınvalidemlerle hep beraber bi gül bile almadı gerçi pasta almış ama gülün ayrı bir yeri var biz bayanlar için neyse canını sıkma belkı süpriz yapar ilk seneniz ya belki unutmamıştır....Tekrar tebrikler haberdar et bizi....

yerinizde olsam pastayı ortaya biyerlere koyar, hem ikram etmem hem yemezdim. pastayı sorduğunda özel bi an için yaptığımı ama hata ettiğimi, kendi düşündüğüm kadar özel bir an olmadığını gösterdiğini filan söylerdim. bu ilkmiş eğer bunda sesinizi çıkarmazsanız üzgünüm ama diğer tüm önemli günleri ikiniz birlikte öenmsizleştirmiş olursunuz yani eşine müsade etmiş olursunuz. bence kendinizi de dolduruşa getirmeden ( aklınızın bi köşesinde erkek milleti ortlama böyle düşüncesi bulunsun) eşinize tepkinizi yarı üzgün yarı nazlı ifade edin

sizi çok iyi anlıyorum, insan bir kuru çiçek bekliyor ister istemez. ama bence bu durumu daha önce konuşabilseydiniz keşke. evlenmeden önce en azından ima etseydiniz beklediğinizi, hatırlanmasını istediğinizi ve kırılacağınızı. ama yine de halinize şükretmeniz gerektiğini düşünüyorum, belki biraz acınızı hafifletir diye.
bu yıl bizim de ilk evlilik yıldönümümüzdü ve eşim görevde olduğundan, bütün günü ağlayarak geçirdim.tek istediğim yanımda olabilmesiydi. aylarca daha yanımda olamayacak eşim.
eşinizin yanınızda olabilmesi o kadar büyük bir şans ki...
nice yıllarınız olsun inşallah

bencede çok büyük sorun haline getirmeden kırgınlığınızı bir şekilde dile getirin derim bende. umarım akşama sizi şaşırtır

Doğumgünümde de zorla hediye aldırmıştım. Hediye olarak şunu beğenirim, şu renk hoşuma gider diye az konuşmamıştım. Sevgiliyken de ilk doğumgünümü unutmuştu hatta gününü yanlış hatırlıyormuş. Yanlış hatırladığı günü bile kaçırmıştı.

Unuttuğunu sanmıyorum ama hediye, çiçek olmayınca. 5 liralık tek bir tane çiçek alsın. Hatta almasın koparsın. Ne kadar mutlu olacağım bir bilsen.

Bu arada, iyi dileklerin için teşekkürler canım.

Tşekkürler canım. Sene boyunca sıkıntılarımız oldu. Bu onların yanında hiçbir şey gerçekten. Ama ben ne zamandır bugünü bekliyordum. Bu da böyle geçince kötü oldu.

Bugünü unutmadı, biliyorum ki. Ama ne hediye var, ne çiçek. Onun yerine pijamalı bir şekilde oyun oynuyor. Dışarı çıktı bana bir şeyler alacak heralde diye ne kadar heveslenmiştim halbuki.

Canım, Allah kavuştursun. Çok büyük bir şey değil belki ama işte burukluk diyorum.

Hem biliyor benim özel günlerimi unuttuğunda ne kadar üzüldüğümü. Evlenmeden önce de doğumgünümü unutmuştu çünkü. Ama işte evlilik yıldönümümüzü unutmadı da, biliyorum. Ama 5 liralık çiçek ya. Bunu istiyorum en azından.

bence eşin ayıp etmiş, nolur ki yarım elma gönül elma derler,

ilk yıldönümüz olmasa neyse dicem

aman boşver zaten erkeklerin çoğu için bizim değer verdiğimiz günler herhangi bir gündür

Son düzenleme:
Ahh be bacım damarıma bastın bizde ilk yılımızı kutlıycaktık baktım adamdan ses seda yok öle geldi oturdu hatta bugün bizim evlilik yıldönümümüz dediğimdede aaaa o iki gün sonra değil miydi dedi seninkinden kötülerde var yani
Banada hiç çicek getirmez eşim Bikeresinde doğum günümde bi çicek getirmişti anaaaamm hastane çiceği gibiydi deli olmuştumm

Güldürdün beni yaa. Eşimde almaya niyet etse öyle bir şey alır heralde.

Bekarken kadınların çiçeğe verdiği önemi küçümserdim. Ama şimdi bir buket çiçek almak, bir hediye paketi açmak çok güzel geliyor.

Seninki yine unutmuş. Benimki unutmadı da, biliyorum. Ama gelen bir şey de yok.

bence eşin ayıp etmiş, nolur ki yarım elma gönül elma derler,

ilk yıldönümüz olmasa neyse dicem

aman boşver zaten erkeklerin çoğu için bizim değer verdiğimiz günler herhangi bir gündür

Aynen ya. Bir toka alsın ya da bir çiçek koparsın gelsin. Bu düşünmeyi sembolize eder.

Valla şekerim çok beklersin ben diyim gece 12ye kadar bekledim ama tık yoktu hani ben dedimya yıl dönümümüz diye git bişe al gel dimi ama yoook ölece oturmaya devam etti umarım seninki faaliyete gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…