Canım benim, bence şimdiden hatırlatmaya bak. Ya da eşinin telefonuna hatırlatıcı kur. Unutabiliyorlar yani, sonra üzülme.
Ayrıca şimdiden ne gibi bir hediyeden hoşlanırsın falan onları küçük küçük çıtlat. :82:
yarında benim evlilik yıldöünümmmm kızlar inşş mutlukla geçen 5 yılımız diger yılar gibi saglık ve huzurla geçsin umarım,,
herkez çok mutlu olsun
evlilik yıldönümümüz aynı günmüş canım.bizde bu sene 20. yılımızı kutladık.Umarım sende eşinle çok mutlu huzurlu yılllar geçirirsin.
Amin canım. İnşallah yarın çok mutlu bir gün geçirirsin. Allah nice yıl dönümleri görmenizi nasip etsin.
Şimdiden 5. yılınız kutlu olsun.
arkadşlar bende 1 senelik evliyim benm evlilk yıldönümüm hastanede geçmişti.hastanedeen eşim aldı eve geldik oda işten gelmişti.dışarda oturuyodu bende camdan bakıyordum gelmicek yukarı diye kızıyordum tam odama geçtim yatağa uzandım eşim geldi elinde kırmızı gülleerle üstünede not yazdırmış çok güzeldi ben de kırmızı güllere bayılırım..gündüz ne kadar hastanede geçirmiş olsamda akşam eşimin sayesinde çok gzel geçti..o benm cnm hayatım çok sevyorum..o karşımda otursun ben ona bakarak ağlıyorum onu ne kadar çok sevdiğimi düşünerek..
ben hiç sevmem çiçek.yani bana ot gibi gelio:)) çiçeğe o kadar para vereceğine işe yarar bişey alsın tercih ederim. evet biliyorum romantik değilimeşimede taa en başında bana çiçek alma diye uyarıda bulunmuştum. onunda canına minnet zaten, bu konuda yırttı ama yıldönümümüz için şimdiden siparişimi verdim. altın kolye al bana dedim ama sakın kendi kendine alma dedim beraber alırız dedim bölee işteeeeeeeeeeee
bizim evlilik yıldönümümüzde 28 temmuzdu. 6. yılımız. eşimle armaız biraz limoniydi o yüzden hiç bir beklentim yoktu. o gün akşam eşim arabayla geldi (arabanın sesini tanırımda) küçük oğlumla balkona çıktık bakmaya. arabadan elinde bir paketle indi. neyse kapıyı açtım açar açmaz sarıldı evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım inşallah bir ömür boyu birlikte oluruz dedi ve cebinden güzel zarif bir gerdanlık çıkardı. şok oldum. çok güzel bir gündü. eşimle 19.10.2002 de tanışmıştık. 30.01.2005 nişanlandık 28.07.2005 te evlendik ve ben bu adama ilk gördüğüm günkü kadar aşığım iyikide onunla evlenmişim.
Ben de evlenmeden önce ottu, çiçekti bunlar saçma şeyler yaee derdim. Ama evlenince işler değişti.
Düşün; ben evlenene kadar eşim bana sadece bir tane hediye aldı. Ama o da çok güzeldi Allah için. Çiçek falan hiç almadı.
Evlendik. Bana 10-15 liradan fazla bir hediye almadı. Onu da doğumgünümde almıştı. Nerdee bana altın kolye, yüzük alacak. Dediğine göre yıl dönümümüzde bana çiçek almayı düşünmüş 4-5 lira pahalı geldiği için çikolata alayım bari demiş. Çok fena ya..
aslında hediyenin maddi değeri olmaz , ama senin eşinde alenen söylemiş 5 lira pahalı geldide çikolata alayım diyebi kulağını çek
3,5 liralık şeyle çok mutlu olunduğu gibi pahalı bi hediyeyle memnun olunmayabilir. ama küçükte olsa arada sırada böyle şeyler güzel olur yaa
benimde sevdiğim bir çikolata vardır bi keresinde kavgalıydık galiba hatırlamıyorum 5,6 paket almış ülker ece ,üstünede kırmızı kurdela bağlamış ben hayır diyememiştimm en sevdiğim çikolata nasıl hayır diyeyim
Ama sunuş şekli çok inceymiş bence. Evet çikolatayı kurdelelese, üstüne bir de güzel bir not yazsa... Çok ince olurdu gerçekten.
Değer hediyeyle ölçülmez tabi.. Ama arada güzel şeyler almak insanı mutlu ediyor. Bana aldığı tek dal çiçekle bile ne çok mutlu oldum..
doğru haklısın canım hangimiz hediye almayı sevmeyiz ki
erkekler biraz kaba düşünüyor bu konuda daha doğrusu düşünemiyor öğretmek lazım
umarım herşey istediğin gibi olur bu arada da tebrik ederim yıldönümünüz içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?