Buruk Geçen Yıl Dönümü

iyi bari konu tatliya baglanmis:13:

2 . evlilik yildönümümüzü unuttum esim hediye cicek almis gelmis, ben hicbise olmamis gibi günlük hayata devam
hediyeleri görünce sevindim, niye aldinki durup duruken dedim, hala bozuntuya vermiyo hic öye icimden geldi dedi

bir saat sonra dank etti eanam evlilik yildönümümüz ya dedim

sonra ben onun dogum gününü unuttum

3 yildönümümüzde yine bise almadim unuttum

sonraki dogum gününü unutmadim

sonra yildönümde dogum günümde artik hic hediye almiyo kendim kasindim sanirsam :97:

ayrica evlilik tahirimizi sorduklarindan hep esime soruyom kacti diye

senin gibi hatun her adama lazım canımcım..ohhh nasıl olsa hanım unutmuştur...o kadar .ne hediye derdi var ne çiçek derdiben eşime ilk doğumgününde bir hediye almıştım oda kendi kredi kartıyla...adam bir saat evde sarhoş gezmişti...karım bana hediye almış diye..bakmayın aslında onlarda seviyorlar bu günleri..maddi zorluklar olmasa..
geçen yıl eşim doğumgününde gece nöbetinde olacaktı bende birgün önce masamızı kurdum..pastamızı yaptım..geleceği saate hazırlayacaktım heşeyi..eşiminde erken geleceği tutmuş..masayı görünce çok sevindş tabii ama ilk sözü ''karıştırmıssın benim doğum günüm yarın yavrum oldu'' bende ama sen yarın iştesin bende bugünden kutlayalım istedim dedim..cevabı..'ben olsam nasılsa iştesin der sıyırırdım..demek ki böyle olması gerekiyormuşş oldu..''şşimdi zaten unutmayan kocam hiççç unutmaz..

Zaten bu tepkini gördükten sonra sana ne sürprizler yaparr

Görüceğiz inşallah sindyye'cim.. tanışma yıldönümümüzde bir kahvaltı hazırlasa, doğumgünümde bir hediye alsa, evlilik yıldönümümüzde de çiçek alıp yemeğe çıkarsa fena mı olur.

Tabikide fazlasıyla mutlu eder senı :) Bıde okuyomus burayı :))

Aslında özel günleri unutan erkeklere böylesi lazım.
Onun doğumgününü unutsam ne kadar çok alınır. Bu sefer hiçbir özel günü unutmaz, hepsini hatırlar amaa.. Dayanamıyorum ki.

Kesinlikle. Onlar da hediye almaya bayılıyorlar. Hatta eşimle, çiçek almanın ne kadar güzel bir şey olduğunu konuşurken "ben de çiçek almak istiyorum. nasıl bir şey acaba. güzel olurdu heralde" dedi. tanışma yıldönümümüzde ona güzel bir çiçek almayı düşünüyorum.

Tabikide fazlasıyla mutlu eder senı :) Bıde okuyomus burayı :))

Yaa sorma. Eve gelip de masada çiçeği görünce şüphelenmedim değil. Acaba kk'de yazdıklarımı okuyup mu aldı diye. Ağzını aradım "benim zaten dünden beri aklımdaydı sana bir şeyler almak" dedi. İnşallah öyledir.

Okusunnnn En azından bundan sonra hıc bırını unutmaz ve hedıyeler alırrr

Okusunnnn En azından bundan sonra hıc bırını unutmaz ve hedıyeler alırrr

İnşallah canım. Benimki hatırlıyor ama tam takım pijamayla pc'nin karşısından kalkamıyor. Git bir çiçek al, olmadı toka al.

Bir sene boyunca "Bana iki cümle güzel bir şey yaz. Yaşlandığımızda okuruz, bugünleri hatırlarız" az demedim. Diyorum ya diyor, içimden gelmiyor falan.. Sevgiliyken bile ben ona mektup yazmıştım, o bana yazmadı.

Yeni hedefim özel günlerde bana bir şeyler yazmasına ikna etmek. Şimdilik ben ona yazıyorum, teşvik mahiyetinde.

tabi hakkın beklemen cok dogal da
napcaksın yani
olsun
gecimsizlik yoksa ne mutlu sıze

bir de kadınlara kaprisli derler. kardeşim kaprisimiz olmasa hayatta hiç bişi yapmazlar bunlar.
neyse ebat, çap önemli değil bence de zafer sizin emin olun gerisi gelecektir
nice yıldönümlerini koca koca buketlerle kutlamanız dileğiyle

Kesinlikle. Sokaktan kopardığı bir çiçeği getirseydi bile yine beni mutlu edecekti..

Ayrıca, ben tosarmış bir şekilde evden çıkmasaydım geçiştirecekti, biliyorum. Hatta kendi ağzıyla dedi..

Sonuç olarak; Teşekkürler canım.

ayy ya ben olsam resmen moralmen çökerim kendimi çoook uzun bir zaman toparlayamam bende çok önemsemem ama evlilik yıldönümü hele bir de ilk yıldönümü ise olay çıkarırımm benimde 20 gün sonra 1 yıl doluyor kızlarrrrr yani hatırlamazsa çok kötü çıngar çıkar evde

Canım benim, bence şimdiden hatırlatmaya bak. Ya da eşinin telefonuna hatırlatıcı kur. Unutabiliyorlar yani, sonra üzülme.

Ayrıca şimdiden ne gibi bir hediyeden hoşlanırsın falan onları küçük küçük çıtlat. :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…