Buruk Geçen Yıl Dönümü

Valla şekerim çok beklersin ben diyim gece 12ye kadar bekledim ama tık yoktu hani ben dedimya yıl dönümümüz diye git bişe al gel dimi ama yoook ölece oturmaya devam etti umarım seninki faaliyete gösterir

Ben söylersem gidip alabilir. Ama ne anlamı var ki.

Ben de bugün erken kalkıp ona hediye alırım diye düşünüyordum. Aslında şimdi çıkıp ona bir hediye mi alsam?

Bugünü unutmadı, biliyorum ki. Ama ne hediye var, ne çiçek. Onun yerine pijamalı bir şekilde oyun oynuyor. Dışarı çıktı bana bir şeyler alacak heralde diye ne kadar heveslenmiştim halbuki.

yangına körükle gitmem istemem ama bu daha kötü değil mi arkadaşım. hem unutmasın hem önemsemesin. önemsememesindense unutmasını tercih ederdim şahsen ama bu günün farkındaysa ve bu kadar ilgisiz davranıyosa akşama bişler vardır bence

Evden çıkmıyor ki. Ne ara yapacak acaba. Ben şimdi çıkıp hediye alacağım ona. Bakalım ne olacak.

bende 4.yıl evlilik yıldönümü kötü geçircektim eger engel olmasaydım eşim bianda triple çıktı dışarı akşam kadar gelmedi nedenide yoktu yada vardı ben aldırış etmiyodum sürekli tripli oluyo die aradım saat 4gibi hazırlandım süslendim nerdesin dedim dışardayım dedi napıyon dedim bişim vardı takılıyom dedi iyi ozaman şimdi kulaklarını iyi aç beni dinle hazırlandık kızımla evdne çıkıyoz nereye götürüyon bizi yemege dedim şaşırdı telefonda nereye istiyonuz dedi farketmez bugünümü boş geçirmek istemiyom eşimle kızımla güzel bir yemek yiyip 4.yılımızı kutlamak istiyorum dedim tmm bekliyom çarşıda dedi beraber görümceme kızımı bıraktık durmadı çünkü başbaşa yemek yedik bana cnm istedigin bişi varmı bilmiyom ama şuan ne istiyosan almaya hazırım eksigin begendigin bişi varmı ben çalıştıgımdan 12saat bilmiyom paylaşamıyoz dedi bende saglık olsun hiçbişi istemiyom yüzün gülsün yeter dedim bak ben gülüyom boş geşmedi günüm dedimkızımızıda alıp gece 11e kadar gezmiş eglenmiştik ogün sen yapsaydın keşke bişiki o utansın bu durumdan

sıkma canınııı..belki sürpiz yapar..yada gerçekten unutmş olabilir...hatırlatsan mı acaba:44:

bence hiç üzülmeyin size sarılması sevgi ilgi göstermesi yeter unutmşta olabilir bazen tarih kavramı kalmıyor insanlarda ramazan olmasaydı ben ağustosa girdiğimizi farketmemiştim bile önemsemeyin unutmuşsa öemli değil unutman hayatım diyip arılın ellerinizle yaptığınız o lezzetli pastayı yiyin beraber hatta mum dikip üfleyin ama surat asıp bu gününüzü zehretmeyin en güzel şekilde geçirmeye bakın bir daha ilk evlilik yıldönmünüz gelmeyecek ne kadar güzel geçirirseniz o kadar mutlu olursunuz mutluluğa çiçe bahane mutlu olmaistiyorsanız sevginizi göstermekten çekinmeyin..bende evlenmeden önce özel günleri unutmasın hediye alsın iisterdim ama evlendim nedense gerçekten hediye beklemiorum artık istemiyorum onun kendsine söyledim ben sana hediye almayacağım snde bana alma dedim benim için en değerli hediye sensin senin gösterdiğin sevgin ilgin dedim o gün bana sımsıkı sarılman yeter dedim hiçbir hediye senin baa göstereceğin sevgiden daha önemli olamaz dedim bunu dediğimde sımsıkı sarıldı aynen katılıyorum sana dedi ben ne sevgililer güünde ne evlilik yıldönümüzde ne de doğum gününde hiçbirşey almadım oda tişört,parfüm almış geldi sarıldı yinede adet yerini bulsun dedim diyor inanın hiç beklemedim beklemiyorum sarılsın bana yetiyor ...

ya ben daha evli değilim seneye olacağım inşallah ama müstakbel kocamdan bende hiç çiçek almadım biliyo musun neymiş çiçek almayı sevmiyomuş çünkü çiçek solup atılıyomuş hayır cimri bi insan da değil anlamıyorum bu çiçek almama inadını ben belki kurutup saklıycam bana böyle söylendiğim için bi keresinde gitmiş saksı çiçeği almış o lanet çiçek de 1 haftada kurudu gitti hayal ettiğim gbi büyümedi çiçek çok önemli değil tabiki ama alınınca da insan seviniyor bi saksıya bile sevindim yani gül falan alsa bayılcam heralde ben ehehesonuç olarak aynı dertten muzdaribiz bi yerde:93:

gecenin sonunu merakla bekliyoruz. umarım gönlüne göre olur. haber verirsen sevinirim

benim eşimde takıntılı niese :) her evlilik yıldönümü dogum günü sevgililer tanışma felan onları yazmıyorum bile neyse ilk iki yadığımda hiç bişiy yapmazzzzz asla yani halbuki nasıl sinir oluyorum onun bu huyuna ona göre gereksiz ama bana göre gerekliiiiiiii he bide anneler günü oda boş geçiyo böle yaptıkça sinir oluyorum ona hemde çıokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Böyle günler evliliği sıcak tutar .. heyecanı arttırır ..
Erkek içinde kadın içinde ..

Ben olsaydım sessiz kalmazdım ..
Pastayı alır tam karşısına oturur , bırguzel yerdım .. öküz değil heralde sorar birgüzel ağlaya ağlaya anlatırdım hayalimi umduklarımı ve onun ne kadar duygusuz oldugunu :))

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Bugün bana gerçekten çok destek oldunuz.

Başlığımda yazdığım en son cevaptan sonra kalktım odama gittim, giyinmeye başladım. Eşimde arkamdan geldi. Niye giyiniyorsun böyle falan diye sordu. Ben de bozuk bozuk "hiç, bir hava alacağım" dedim. Ben geleyim mi diye sorduğunda gerek olmadığını söyledim. Bana mı kızdın falan diye sorduğunda da hiç cevap vermedim. Güzelce giyindim evden çıktım. Gittim avm'ye. Eşime güzel bir pantolon alıp hediye paketi yaptırdım. Daha sonra kitapevinden şirin bir kart alıp içimden ne geliyorsa yazdım.

Neyse. Sonra eşime beni gelip alsana dedim. Geldi. Naptın falan diye sordu. Hiiç gezdim dedim. Eve gelene kadar o da, ben de çok konuşmadık. Eve geldiğimde ise salondaki masanın üstünde çiçek vardı. Eşim ben bozuk gidince gitmiş çiçek almış. Dediğine göre ilk önce bir niyetlenmiş, sonra masraf olmasın diye hediye almaktan vazgeçmiş ama sonrasında ben bozulunca bari çiçek alayım demiş. O kadar çok sevindim ki. Tabi ilk önce sevincimi göstermedim. Eşim yine gitmiş ekonomik tek dal çiçek almış ama o kadar mutlu oldum ki. Nasıl rahatladım.

Tabi, ben de ona hediyesini verdim. Pantolonunu çok beğendi. Kedili kartıma ve yazdıklarıma da bayıldı. O kadar rahatladım ki. Birazdan da pastamızı yiyeceğiz inşallah.

Hepinize çok çok teşekkür ederim.

Vay be tek dal çiçek tek bir çiçek bir kadına neler yapıyor işte biz bu kadar tatminkarız keşke anlayabilseler

Son düzenleme:
Ayy çok güzell. Bak adam dusunmus uzulmeye gerek yokmuş :) İnş bir ömür boyu boyle mutlu olursunuz :)

Senin için sevindim canım. İyi yapmışsın gerçekten
Ama bu kadınların ömrü taktik uygulamla mı geçecek. Bir kere de biz düşünmeyelim yaa.

Eşimle tanışmamızın üzerinden 2 sene geçti ama ben de bir buket alamadım. Gülü zaten rüyamda görüyorum ancak.

Noramlde dert edilmiyor da işte yıldönümlerinde hortlayıveriyor bu sorun.

Sana da kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…