9ay taşıyan sensin. Karar eşinin ve senin olmalı. Kv ye ne oluyo ya!!! Al karşına eşini ve söyle istemediğini açık açık. Böyle emrivaki iş mi olur?Arkadaşlar merhaba,
Herkese akıl verirken kendime akıl bulamadım.
Güzel giden bir evliliğim var.
Daha evlenmeden önce bunun için bir konu açmıştım ve gün geldi hamile olduğum haberini aldım.
Eşim ve sevgili kayınvalidem eşimin babasının ismi konulması GEREKTİĞİNİ dile getirdiler.
Bu arada eşimin babası hiçbirşeye karışmayan, vasıfsız, konuşmasını bilmeyen, herşeyi benim babamdan bekleyen kendisi hiçbirşey yapmayan çıkarcı bir adam.
Keşke seve seve tamam diyebilseydim ayrıca Allah affetsin ama çokta kötü bir ismi var. Bir de nedense aynı isim de olursa aynı kişilikte olur gibi geliyor çocuğum çıldıracağım
İçime dokunuyor gerçekten.
Şimdiden herşeyden soğudum.
Sizce eşimi kırmadan nasıl ikna edebilirim.
İki isime de karşılar bu arada. Ve benim eskiden beri hayalim olan bir isim vardı.
Çok mutsuzum
Arkadaşlar merhaba,
Herkese akıl verirken kendime akıl bulamadım.
Güzel giden bir evliliğim var.
Daha evlenmeden önce bunun için bir konu açmıştım ve gün geldi hamile olduğum haberini aldım.
Eşim ve sevgili kayınvalidem eşimin babasının ismi konulması GEREKTİĞİNİ dile getirdiler.
Bu arada eşimin babası hiçbirşeye karışmayan, vasıfsız, konuşmasını bilmeyen, herşeyi benim babamdan bekleyen kendisi hiçbirşey yapmayan çıkarcı bir adam.
Keşke seve seve tamam diyebilseydim ayrıca Allah affetsin ama çokta kötü bir ismi var. Bir de nedense aynı isim de olursa aynı kişilikte olur gibi geliyor çocuğum çıldıracağım
İçime dokunuyor gerçekten.
Şimdiden herşeyden soğudum.
Sizce eşimi kırmadan nasıl ikna edebilirim.
İki isime de karşılar bu arada. Ve benim eskiden beri hayalim olan bir isim vardı.
Çok mutsuzum
hüseyının anlamı çok guzeldır :)Eşim de saygısızlık olarak görüyor ya adam gerçekten biraz BABALIĞINI gösterseydi tamam derdim.
İsmi Hüseyin- Hüseyin ismini çok sevenler olabilir arkadaşlar bana hiç uygun değil belki kayınbabamı sevmediğimden bu kadar gıcık alıyorum bilmiyorum.
Yani hüseyin isminde eşi dostu olanlar alınmasın lütfen.
Şöyle konular açarken "çok kötü" olan ismi de yazsanız da merak etmesek..
sordurmasanız..
Yahu babanin babaligini karakterini gectim de bu devirde de boyle adet mi kaldi?Eşim de saygısızlık olarak görüyor ya adam gerçekten biraz BABALIĞINI gösterseydi tamam derdim.
İsmi Hüseyin- Hüseyin ismini çok sevenler olabilir arkadaşlar bana hiç uygun değil belki kayınbabamı sevmediğimden bu kadar gıcık alıyorum bilmiyorum.
Esin ikna olmuyorsa benim annem gibi yap, koy ardina bi isim daha sen sondakiyle onlar ondekiyle hitap etsin..Eşim de saygısızlık olarak görüyor ya adam gerçekten biraz BABALIĞINI gösterseydi tamam derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?