Buruk hamilelik

yast

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
2.099
2.069
333
Arkadaşlar merhaba,
Herkese akıl verirken kendime akıl bulamadım.
Güzel giden bir evliliğim var.
Daha evlenmeden önce bunun için bir konu açmıştım ve gün geldi hamile olduğum haberini aldım.
Eşim ve sevgili kayınvalidem eşimin babasının ismi konulması GEREKTİĞİNİ dile getirdiler.
Bu arada eşimin babası hiçbirşeye karışmayan, vasıfsız, konuşmasını bilmeyen, herşeyi benim babamdan bekleyen kendisi hiçbirşey yapmayan çıkarcı bir adam.
Keşke seve seve tamam diyebilseydim ayrıca Allah affetsin ama çokta kötü bir ismi var. Bir de nedense aynı isim de olursa aynı kişilikte olur gibi geliyor çocuğum çıldıracağım
İçime dokunuyor gerçekten.
Şimdiden herşeyden soğudum.
Sizce eşimi kırmadan nasıl ikna edebilirim.
İki isime de karşılar bu arada. Ve benim eskiden beri hayalim olan bir isim vardı.
Çok mutsuzum

Reactions: tse
9ay taşıyan sensin. Karar eşinin ve senin olmalı. Kv ye ne oluyo ya!!! Al karşına eşini ve söyle istemediğini açık açık. Böyle emrivaki iş mi olur?

Kirici olmadan uygun bir dille anlatmaya calis. Umarim esin en azindan sana hak verir ve istedigin ismi koyabilirsin.

ismi ne kp, bu arada çok karşıyım ya illa anne baba ismi olucak diye tutturanlara, eşine ilk çocuğun ismini biz verelim ilk heyecanımız diye geçiştirsen nasıl olur

çocugumu seve seve cagırmak seslenmek ısterım
babana seslenıyomus onu cagırıyormus kızdıgımdada babana kızıyormus gıbı hıssetmek ıstemem ustumde baskı oluyor ogluma mesafem olcak daha sımdıden de
ıcıme sınmıyor de
kulagına okuncaksa okunsun ama kımlıgınde baska ısım yazsın de bence

Eşim de saygısızlık olarak görüyor ya adam gerçekten biraz BABALIĞINI gösterseydi tamam derdim.
İsmi Hüseyin- Hüseyin ismini çok sevenler olabilir arkadaşlar bana hiç uygun değil belki kayınbabamı sevmediğimden bu kadar gıcık alıyorum bilmiyorum.
Yani hüseyin isminde eşi dostu olanlar alınmasın lütfen.

hüseyının anlamı çok guzeldır :)
çokta önemlı bı kısıdır hasan huseyın kardesler
fakat ıcınıze sınmeyen ısmı koymayın evladınıza
ömur boyu seslenceksınız sevmeden seslenmek var seve seve seslenmek var

Canım evet dev haksızlık bu ama sanirim o isim konulmazsa cok tatsizlik çıkacak o sebeble sen esini ikinci bi isme ikna et. Iki tarafta kirilmasin

Şöyle konular açarken "çok kötü" olan ismi de yazsanız da merak etmesek..
sordurmasanız..

İsmi Hüseyin, şimdi eşi dostu hüseyin olan olur alınmasın diye yazmadım.
Ben kayınpederimi sevmiyorum belki ondan iyice gıcık kapmışımdır.
Bir de gerçekten biraz BABALIĞINI gösterseydi yine tamam derdim ama aç kalsak sormayacak bir adam benim babamın bize bakmasını bekleyecek bir adam.
Eşimde saygısızlık olur babamın ismini koymalıyım bilmem ne kafasında.
Ayrıca eşim tek erkek çocuk. ve ilk torun olacak çocuğumuz.

Kuzenimede zorla kayinpeder ismi koyduracaklardi. Iki isim buldu ruyamda gordum bu adi vermisiz dedi sonra ruyada gorulen ismi koymak gerekiyormus bilmem ne diye ede koydurmadi o ismi ama ara sira esinin ailesi o isimle sesleniyor yine cocuga

Çok kötü bir ismi yokmuş. İsimlere kötü demek yerine bana uygun değil demeyi seçmelisiniz.

En güzeli eşlerin kendisi karar vermesidir çocuğun ismine.
Ama kayınvalideniz karışıyorsa sizin aileniz de karışsın, ortalık curcuna olsun.

Ya üzüldüm gerçekten, hamile halinizle hevesli bir şekilde isim seçmek yerine neye üzülüyorsunuz.

Bizde vefat etti ise özellikle babaların adı koyulur, eşine söyle, bu arada baban vefat ederse koyarız tabi ki kocacığım babanın adını

Yahu babanin babaligini karakterini gectim de bu devirde de boyle adet mi kaldi?
Kesin bir dille sakin sakin baska isim koymak istedigini soyle
Cok istiyorlarsa kulagina okusunlar ama nufusta senin verecegin isim olsun

Kusura bakmayın ilk mesaj silinmiş sandım, tekrar yazdım o yüzden aynı mesaj gibi olmuş cevap.

Babamı kaybettim 1 ay sonra oğlum doğdu, herkes babanın adını koy dedi ki o ortamda eşim de bişey demezdi buna ama biz önceden ismini belirlemistik, duygusallığın acının dibinde bile ben eşimle aldığım karardan dönmedim, belki annem kardeşim kırıldı buna ama eşim de var arada, şimdi ben kadın olarak bu dirayeti göstermişken yarın eşim bana ezilip büzülse anam babam şöyle böyle diye, alırım allı güllü bir entari veririm eline

Kıssadan hisse şu: esin çözsün

Esin ikna olmuyorsa benim annem gibi yap, koy ardina bi isim daha sen sondakiyle onlar ondekiyle hitap etsin..

bende kp kötü olsaydi koydurmazdimm allahtan kp çok iyi benim... kızı gibi sever beni...
iki isim koyacagiz bizde.. kv dedi koyun diye ilk başta hiç aklımda bile yoktu düşündüm...
zaten kp ismi benim evlenmeden önceki koyacagim isimdir öle denk geldi bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…