Anladım. Ben de kpederimi sevmediğim için koymak istemezdim adını. Adı tabi dini bakımdan değerli ama isimlerle yaşatmak yerine yaşantılarıyla yaşatmak daha güzel. İnsanlar bundan bir haber tabi. Bu başka bir konu da..
Eşin ve ailesi tamamen cahilce hem de bencilce düşünüyorlar. Ne saygısı Allah aşkına. İsmi koyunca saygılı mı oluyor insan?
Bu konuda net tavrını koy. Asla izin vermeyeceğini söyle. Neden senin babanın adı değil madem???
Bu çocuğu sen doğuruyorsun, çok istiyorlarsa kendileri yapsın bir tane daha koysunlar Hüseyin.
Ya kızlar bilmiyorum nasıl ikna edeceğimi düzgün konuşmaktan anlamıyor eşim bu knu
Zaten ortada bir babanın adı konulacaksa o da benim babamınki olmalı.
Bir de kayınvalidem gelmiş iki babanın ismini koyalım dedi bende benim babamın ismi olmayacak diyebildim sadece.
O da sadece benim babamın bir sürü şey yapmasından kaynaklı ayıp olmasın hesabı bence.
Bir de söylemeden geçemeyeceğim düne kadar kendi kocasını kötüleyen kayınvalidem bebek geleceğini duyunca eşini tövbe şıh ilan etti. Yere göğe sığdıramıyor adamın ismi konulsun diye.
böyle bir şey desem benim eşim konuyu bırakır da küfür olayına takar. Yani herkesin yapısına göre bir sallama şekli vardır. Salladın mı biraz oturaklı olsun da inansınlar.Edeceği için değil durumu kurtarmasına yardımcı olması için yazdım
yoksa bizde evde ana avrat gitmiyoruz yanlış anlaşılmasın
Hüseyin ismi kötü degilki. Begenmediysen uygun degil peygamber efendimizin torunu hz fatimanin ewladi hüseyin güzel isim bence.İsmi Hüseyin, şimdi eşi dostu hüseyin olan olur alınmasın diye yazmadım.
Ben kayınpederimi sevmiyorum belki ondan iyice gıcık kapmışımdır.
Bir de gerçekten biraz BABALIĞINI gösterseydi yine tamam derdim ama aç kalsak sormayacak bir adam benim babamın bize bakmasını bekleyecek bir adam.
Eşimde saygısızlık olur babamın ismini koymalıyım bilmem ne kafasında.
Ayrıca eşim tek erkek çocuk. ve ilk torun olacak çocuğumuz.
İsmi Hüseyin, şimdi eşi dostu hüseyin olan olur alınmasın diye yazmadım.
Ben kayınpederimi sevmiyorum belki ondan iyice gıcık kapmışımdır.
Bir de gerçekten biraz BABALIĞINI gösterseydi yine tamam derdim ama aç kalsak sormayacak bir adam benim babamın bize bakmasını bekleyecek bir adam.
Eşimde saygısızlık olur babamın ismini koymalıyım bilmem ne kafasında.
Ayrıca eşim tek erkek çocuk. ve ilk torun olacak çocuğumuz.
kayınpederinin adı nedir?Arkadaşlar merhaba,
Herkese akıl verirken kendime akıl bulamadım.
Güzel giden bir evliliğim var.
Daha evlenmeden önce bunun için bir konu açmıştım ve gün geldi hamile olduğum haberini aldım.
Eşim ve sevgili kayınvalidem eşimin babasının ismi konulması GEREKTİĞİNİ dile getirdiler.
Bu arada eşimin babası hiçbirşeye karışmayan, vasıfsız, konuşmasını bilmeyen, herşeyi benim babamdan bekleyen kendisi hiçbirşey yapmayan çıkarcı bir adam.
Keşke seve seve tamam diyebilseydim ayrıca Allah affetsin ama çokta kötü bir ismi var. Bir de nedense aynı isim de olursa aynı kişilikte olur gibi geliyor çocuğum çıldıracağım
İçime dokunuyor gerçekten.
Şimdiden herşeyden soğudum.
Sizce eşimi kırmadan nasıl ikna edebilirim.
İki isime de karşılar bu arada. Ve benim eskiden beri hayalim olan bir isim vardı.
Çok mutsuzum
Dinen isim hakkı babanınmış. Ama baba olan nezaketen o hakkı anneye devretmeli.
böyle bir şey desem benim eşim konuyu bırakır da küfür olayına takar. Yani herkesin yapısına göre bir sallama şekli vardır. Salladın mı biraz oturaklı olsun da inansınlar.
bi cocukta en cok hak sahibi olan kisi annedir.. esinin sana deger vermesi ve saygi duymasi ve ortak bi karar almaniz gerek.. sonucta bu senin cocugun, senin hayallerin de var.. madem mutlusunuz, iyi anlasiyosunuzdur diye dusunuyorum.. oyleyse cok zor degil derdini guzelce anlatmak..Arkadaşlar merhaba,
Herkese akıl verirken kendime akıl bulamadım.
Güzel giden bir evliliğim var.
Daha evlenmeden önce bunun için bir konu açmıştım ve gün geldi hamile olduğum haberini aldım.
Eşim ve sevgili kayınvalidem eşimin babasının ismi konulması GEREKTİĞİNİ dile getirdiler.
Bu arada eşimin babası hiçbirşeye karışmayan, vasıfsız, konuşmasını bilmeyen, herşeyi benim babamdan bekleyen kendisi hiçbirşey yapmayan çıkarcı bir adam.
Keşke seve seve tamam diyebilseydim ayrıca Allah affetsin ama çokta kötü bir ismi var. Bir de nedense aynı isim de olursa aynı kişilikte olur gibi geliyor çocuğum çıldıracağım
İçime dokunuyor gerçekten.
Şimdiden herşeyden soğudum.
Sizce eşimi kırmadan nasıl ikna edebilirim.
İki isime de karşılar bu arada. Ve benim eskiden beri hayalim olan bir isim vardı.
Çok mutsuzum
Mış lı miş li konuşmayalım da kim diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?