Buruk Mutluluklar, Teşekkürler KK..

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Merhaba Hanımlar:31:

İyi akşamlar. Hayırlı kandiller :31:

Bugün sınav sonuçları açıklandı. İstediğim bölümü kazandım. Bunun sevincini yaşayamadan en yakın arkadaşımın kazanamadığını öğrendim..

Çok çok mutluyum, ama bir yandanda hüznlü. Grup olarak hepimiz yerleştik tek o kaldı. üzüldüm..

Ama acısıyla tatlısıyla 1 yıl geçti.. İstediğim yeri kazandım. Mutluyum..

Sizede teşekkür ederim. Sınav stresimde, annemle kavgalarımda, annem yokken hasta oldugumda hep buraya yazdım

hep öğütler güzel tavsiyeler dinledim.:kkk:

hayat işte. Bir yanı yaz bir yanı kış

Allahım kimseyi kışta bırakmasın kışı yaşatmasın inşallah..

Buruk da olsa mutluyum. Şükürler olsun:nazar:

hayallernizden vazgeçmeyin. hersey koca evlilik değil kızlar. Bu hayat sevgilinin tribine bileklerini kesecek kadar kısa değil.
okumak kendi paranı kazanmak çok çok güzel şeyler

ben bu yolda ilk adımımı attım. Allahın izniyle devamınıda getirirm inşallah :72:

Tebrik ederiim, çok güzel başarılı bir üniversite hayatınız olur inşallah :) Ama sadece derslerinizle ilgilenmeyin, üniversite hayatının tadını çıkarın aynı zamanda. :34:

Arkadaşınız için de hayırlısı neyse o olsun, belki seneye çok daha iyi bi sonuç alır. ;)

Tebrik ederiim, çok güzel başarılı bir üniversite hayatınız olur inşallah :) Ama sadece derslerinizle ilgilenmeyin, üniversite hayatının tadını çıkarın aynı zamanda. :34:

Arkadaşınız için de hayırlısı neyse o olsun, belki seneye çok daha iyi bi sonuç alır. ;)

teşekkür ederim :17: tadını cıkaracagımdan emin olabilirsiniz :23::23: aynen herkesin hakkında hayırlısı:31:

Tebrik ederim bolumunuz cok guzel :) grup arkadasliklarda hep olur giden ,gidemeyen bir daha hazirlanan vs o arkadasinizin da hakkinda hayirlisi olsun insallah seneye gonlundeki yeri kazanir.

Tebrik ederim bölümün gayet güzel. Üniversite yıllarının kıymetini bil hayatının en güzel dönemini geçirirsin umarım :)

Tebrik ederim. Dedigin gibi rabbim hayirlisiyla tamamlayip, ekmegini eline alacagin gunleri nasip etsin ins...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim bolumunuz cok guzel :) grup arkadasliklarda hep olur giden ,gidemeyen bir daha hazirlanan vs o arkadasinizin da hakkinda hayirlisi olsun insallah seneye gonlundeki yeri kazanir.

Tebrik ederim bölümün gayet güzel. Üniversite yıllarının kıymetini bil hayatının en güzel dönemini geçirirsin umarım :)

Tebrik ederim. Dedigin gibi rabbim hayirlisiyla tamamlayip, ekmegini eline alacagin gunleri nasip etsin ins...

hepinize teşekkür ederimm :16: insallah güzel güzel yıllar geçiririm :16::21:

meslektaş olucaz demek ki:12::12:
ben son adımı atarken sen ilk adımı atıyorsun hakkında hayırlısı olsun inşallah:16:

Allah kışı yaza çevirir iste bir anda.
Vatana millete hayirli ornek bi Türk kadini olman dilegiyle .
Sevgiler canim

Merhaba Hanımlar:31:

İyi akşamlar. Hayırlı kandiller :31:

Bugün sınav sonuçları açıklandı. İstediğim bölümü kazandım. Bunun sevincini yaşayamadan en yakın arkadaşımın kazanamadığını öğrendim..

Çok çok mutluyum, ama bir yandanda hüznlü. Grup olarak hepimiz yerleştik tek o kaldı. üzüldüm..

Ama acısıyla tatlısıyla 1 yıl geçti.. İstediğim yeri kazandım. Mutluyum..

Sizede teşekkür ederim. Sınav stresimde, annemle kavgalarımda, annem yokken hasta oldugumda hep buraya yazdım

hep öğütler güzel tavsiyeler dinledim.:kkk:

hayat işte. Bir yanı yaz bir yanı kış

Allahım kimseyi kışta bırakmasın kışı yaşatmasın inşallah..

Buruk da olsa mutluyum. Şükürler olsun:nazar:

hayallernizden vazgeçmeyin. hersey koca evlilik değil kızlar. Bu hayat sevgilinin tribine bileklerini kesecek kadar kısa değil.
okumak kendi paranı kazanmak çok çok güzel şeyler

ben bu yolda ilk adımımı attım. Allahın izniyle devamınıda getirirm inşallah :72:

hayatta her şey kısmet canım ya üzülme arkadaşın için , arkadaşın da üzülmesin.

hiçbir şey bitmiş değil. seneye çalışır belki çok güzel bir üniversiteye bölüme girer. 1 yıl ki ne ki. onun için hayırlısı buymuş demek ki.

sana da üniversite hayatında başarılar dilerim.:3:

meslektaş olucaz demek ki:12::12:
ben son adımı atarken sen ilk adımı atıyorsun hakkında hayırlısı olsun inşallah:16:
insallah insallah :9: tesekkür ederim:9:

Allah kışı yaza çevirir iste bir anda.
Vatana millete hayirli ornek bi Türk kadini olman dilegiyle .
Sevgiler canim

insallah :72: teşekkür ederim :55:

hayatta her şey kısmet canım ya üzülme arkadaşın için , arkadaşın da üzülmesin.

hiçbir şey bitmiş değil. seneye çalışır belki çok güzel bir üniversiteye bölüme girer. 1 yıl ki ne ki. onun için hayırlısı buymuş demek ki.

sana da üniversite hayatında başarılar dilerim.:3:
hatırlarsın sende bana az öğüt vermedin :1: işte hayat kader kısmet herkes nasip olanı yaşıyor
teşekkür ederim :16:

insallah insallah :9: tesekkür ederim:9:

insallah :72: teşekkür ederim :55:

hatırlarsın sende bana az öğüt vermedin :1: işte hayat kader kısmet herkes nasip olanı yaşıyor
teşekkür ederim :16:

evet vermiştim hatırlıyorum seni, konularına yorum yazdığımı falan ama tam ne demiştim onu hatırlamıyorum. :1:

umarım senin için hayırlı olur bölümün.:34:

evet vermiştim hatırlıyorum seni, konularına yorum yazdığımı falan ama tam ne demiştim onu hatırlamıyorum. :1:

umarım senin için hayırlı olur bölümün.:34:
sabret falan dedin işte :9: teşekkür ederim umarım herkese hayırlı olur :16:
Tebrikler güzel bir bölüm.. Rabbim herkese emeklerinin karşılığını versin. Amin..:16:
çok çook teşekkürler :16: amiin amin..

Tebrikler çok sevindim sizin adınıza bölümünüzde muhteşem darısı başıma artık...

teşekkürler:16: sende mi sınava hazırlanıyorsunn :7:

Back
X