Burun alçısı ilk çıkarıldıgında mutlu olan yok mu?

Benim de burnumun içinde tuhaf tuhaf şeyler görüyorum. Dün et parçası gibi bişey gördüm bugün de beyaz bişey gördüm kıkırdak mı yoksa başka bişey mi bilemedimm.. Offf bu burunlarımız ne zaman normal bir buruna dönüşecekk. Iyice kafam bozulmaya başladı :kızgın: Buarada yeşil akıntı gelmiyor fa ama burnum hep islak.

Benim de burnumun içinde tuhaf tuhaf şeyler görüyorum. Dün et parçası gibi bişey gördüm bugün de beyaz bişey gördüm kıkırdak mı yoksa başka bişey mi bilemedimm.. Offf bu burunlarımız ne zaman normal bir buruna dönüşecekk. Iyice kafam bozulmaya başladı :kızgın: Buarada yeşil akıntı gelmiyor fa ama burnum hep islak.
Ay evet Ya ne zmaan rahat nefes alıcaz çok merak ediyorum birde şekli nolacak ah ah :eek:

Yok bende gelmiyor da içi kabuklandığı için zor nefes alıyorum
Benim arkadasım oldu iranlı..suan 7.ayında..Ben her ay onun burnunun saga sola..ucunun kalkıp ındıgını gordum..her gordugumdede ayy yazık yanlış dr a denk gelmiş sanırım demiştim sımdı tatıl gelınce gorustuk..burun ucu hasaslıgı dısında nefesıde acılmıs ödemide gitmiş burun desen muhtesem olmuşşş.
Biraz sabir..bugun benim burun delikleri bırı ucgendı bırı yamuk kare ama hıc takmıyorum.Biliyorum daha sekılden sekıle gırecek

Benim arkadasım oldu iranlı..suan 7.ayında..Ben her ay onun burnunun saga sola..ucunun kalkıp ındıgını gordum..her gordugumdede ayy yazık yanlış dr a denk gelmiş sanırım demiştim sımdı tatıl gelınce gorustuk..burun ucu hasaslıgı dısında nefesıde acılmıs ödemide gitmiş burun desen muhtesem olmuşşş.
Biraz sabir..bugun benim burun delikleri bırı ucgendı bırı yamuk kare ama hıc takmıyorum.Biliyorum daha sekılden sekıle gırecek
Ayy bu cevap ilaç gibi geldi bana :KK15:

BEnce çok haklı,aynı doktora ameliyat olmuş iki insana bakın mesela 2 aylık birinin burnuyla 1 senelik birinin burnu arasında dağlar kadar fark oluyor

Ben haftaya seminerlere başlayacağım kızlar resmen iş başlıyor bu burunla nasıl olacak bilmiyorum. Daha ön dikişler duruyor :KK70:

Kızlar burnunuzdan yeşil renk tarzı akıntı geliyor mu ?

Devam ediyor mu yeşil akıntı merak ettim. Doktoruna sorsaydın. Ben burnumda gördüğüm şeyler için doktoruma sordum onu da telaşlandırdım çağırdı beni,eğer gördüğüm şeyler sümük filansa sopayla kovalar herhalde beni.:))

Devam ediyor mu yeşil akıntı merak ettim. Doktoruna sorsaydın. Ben burnumda gördüğüm şeyler için doktoruma sordum onu da telaşlandırdım çağırdı beni,eğer gördüğüm şeyler sümük filansa sopayla kovalar herhalde beni.:))
Sürekli olmuyor,
Sordum önemli birşey degil sanırım.
Bizede haber ver merak ettim :)))

Ben haftaya seminerlere başlayacağım kızlar resmen iş başlıyor bu burunla nasıl olacak bilmiyorum. Daha ön dikişler duruyor :KK70:

Benim de haftaya başlamam gerekiyo ama büyük bir ihtimalle baslamicam rapor alacağım. Henüz kendime gelemedim: (
Ben mi bu kadar ağır atlatıyorum yoksa zor mu gerçekten bilmiyorum.Resmen burnumdan büyük bir hastalık geçiriyor gibiyim.

Benim de haftaya başlamam gerekiyo ama büyük bir ihtimalle baslamicam rapor alacağım. Henüz kendime gelemedim: (
Ben mi bu kadar ağır atlatıyorum yoksa zor mu gerçekten bilmiyorum.Resmen burnumdan büyük bir hastalık geçiriyor gibiyim.
Bende başlamadım,
Biraz robot gibi oldum sanki ya,
Eskiden hareketliydim..

Bende başlamadım,
Biraz robot gibi oldum sanki ya,
Eskiden hareketliydim..

Aynen ben de öyleyim. Burnumda biraz sızı hissetsem bosveremiyorum saatlerce takıyorum burnumu inceliyorum.Icini rahat rahat temizleyemedigim için huzursuzum,nefesim yerinde değil,ödemler sanki burnuma ağırlık yapıyo. Evde bi iş yapamıyorum,dışarı çıkamıyorum. Hayat kalitem bozuldu resmen:(
10 günde normal yaşantısına dönen insanlar bunu nasıl başardı bilmiyorum yoksa bende ters giden biseyler mi var korkuyorum: (

Ben de bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim bu işin. 10 güne işe dönersin falan diyorlardı hep. Görsel olarak dönülmüyor ki Yaa ağrı sızı Yok ama :(

Aynen ben de öyleyim. Burnumda biraz sızı hissetsem bosveremiyorum saatlerce takıyorum burnumu inceliyorum.Icini rahat rahat temizleyemedigim için huzursuzum,nefesim yerinde değil,ödemler sanki burnuma ağırlık yapıyo. Evde bi iş yapamıyorum,dışarı çıkamıyorum. Hayat kalitem bozuldu resmen:KK43:
10 günde normal yaşantısına dönen insanlar bunu nasıl başardı bilmiyorum yoksa bende ters giden biseyler mi var korkuyorum: (
Kaçıncı gün canım senin ?

Back
X