dün alçım çıktı aynada kendimi görünce şok geçirdim.tanıyamadım,doktorum üç hafta sabretmemi söylüyor ama benim içim rahat değil,özellikle iki kaşımın arası şiş bakışlarımı değiştirmiş.başına gelen varmı lütfen bana yazsın.
larem merhaba evet iki ameliyat birden oldum dudak ve burun ameliyatı dudak ameliaytııım kalıcı yani bir yerinden doku alınıp oraya koyuluyor benim sezeryan ameliyatım vardı ordan alındı.bugün 5.günüm ve daha iiyim ikisi beraber olduğu için 3.5 lira verdim umarım açıklayacı olmuştur:)iki ameliyatı bi anda mı oldun ?
Dudak ameliyatı nası oluyo iyiLeşme süresi bellimi?
Bide ne kadar werdin dudak için Bilqi werirsen sewinirim..
yok arkadaşım hemen ameliyat günü al vallahi agrı filan olamdı benişm dr um çok iyi maşallah ankarad ferruh bey daha sonra fotoyu koycam :)Bende Yaptirmayi Düşüüyorum Burun Ameliyatini Ama çok Korkyorum Beni Cesaretlendirin çok Ağrisi Oluyomu Ceseret Edemiyorum
yok arkadaşım hemen ameliyat günü al vallahi agrı filan olamdı benişm dr um çok iyi maşallah ankarad ferruh bey daha sonra fotoyu koycam :)
Bende Yaptirmayi Düşüüyorum Burun Ameliyatini Ama çok Korkyorum Beni Cesaretlendirin çok Ağrisi Oluyomu Ceseret Edemiyorum
hiç korkma bence çünkü kendimi örnek vermek istiyorum sana...Bende Yaptirmayi Düşüüyorum Burun Ameliyatini Ama çok Korkyorum Beni Cesaretlendirin çok Ağrisi Oluyomu Ceseret Edemiyorum
benımde ameliyatımın 6.günü yarın alçım alınıyor ama alçım düşüyo ya sanırım bollaştı anlamıyorum benim gibi olan arkadaşlar varmı çok merak ediyorum...bu arad 6.günüm ve hala mosmorum sabır işi arkadaşlar 10 15 içinde hiç birşey kalmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?