Burun alm kt kendimi korkun hissediyorum

analusya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
6
0
86
50
Edirne
dün alçım çıktı aynada kendimi görünce şok geçirdim.tanıyamadım,doktorum üç hafta sabretmemi söylüyor ama benim içim rahat değil,özellikle iki kaşımın arası şiş bakışlarımı değiştirmiş.başına gelen varmı lütfen bana yazsın.

Evet canım bende yazın ameliyat oldum...
Çok korkunçtum 1 ay dışarı çıkamadım... qözlerimin altları mosmordu... Bin pişman olmuştum...

ama şimdi iyiyim Biras sabırlı olursan aLIşcaksın..

Buarada hanqi doktor ameliyat etti eğer mahsuru yoksa ne kadar para harcadıqnı sorabilirmiyim?

edirne tıp fakültesinde oldum ben.aynaya bakamıyorum.eşim benden soğuyacak böyle giderse.biraz şiş olacağını tahmin ediyordumda bu kadar değil.kendim değilim sanki.geçecekmi gerçekten

arkadaşlar siz şuan benden daha ii durumdasınız ben 2 gün önce hem burun hemde dudak ameliyatı oldum dediğiniz gib göz kenarlarım şiş tabiki burnum alçılı dudaklarımmı taşıyamıyorum dudaklarım 5 kat ödemli şuan bekliyorum sadece görüntüm iğrenç vallaha....

geçecektir mutlaka kızlar. sabredin sadece. birkaç ay sonra bugünlerinizi gülerek hatırlayacaksınız ve iyi ki yaptırmışım diyeceksiniz bence.
sonuçta ne kadar sürebilir ki şişlikler. elbet birgün geçecek.

iki ameliyatı bi anda mı oldun ?

Dudak ameliyatı nası oluyo iyiLeşme süresi bellimi?

Bide ne kadar werdin dudak için Bilqi werirsen sewinirim..

öncelikle gecmis olsun canim a.s.bende 9 hafta önce burun ve göz kapagi ameliyati oldum.aynaya bakmaya korkuyodum,gecicegine inandigim halde yinede moralim bozuluyordu.dedigin gibi gözlerim dudak seklim simam degismisti. birde sigaranin cok etkisi oluyor,ben fosur fosur sigara ictim :1no2:bu bekleme süresi ameliyattan zor anliyorum seni ama biraz sabir..sevgiler

şişlikler inince burnun küçüldümü.sanki şimdi eskisinden daha büyük benimkisi sizleri okuyunca moral buluyorum çok teşekkürler

analusya 16 gün önce ameliyat oldum..
5.gün alçım çıktı..
hala burnum kocaman ucu şiş..
bu çok normal ameliyat öncesi doktorun bunların normal oldugunu anlatmadı mı
,moralini bozma arkadaşım bu iş sabır işi a.s
herşey güzel olucak yerimseniben

iki ameliyatı bi anda mı oldun ?

Dudak ameliyatı nası oluyo iyiLeşme süresi bellimi?

Bide ne kadar werdin dudak için Bilqi werirsen sewinirim..
larem merhaba evet iki ameliyat birden oldum dudak ve burun ameliyatı dudak ameliaytııım kalıcı yani bir yerinden doku alınıp oraya koyuluyor benim sezeryan ameliyatım vardı ordan alındı.bugün 5.günüm ve daha iiyim ikisi beraber olduğu için 3.5 lira verdim umarım açıklayacı olmuştur:)

Bende Yaptirmayi Düşüüyorum Burun Ameliyatini Ama çok Korkyorum Beni Cesaretlendirin çok Ağrisi Oluyomu Ceseret Edemiyorum

Bende Yaptirmayi Düşüüyorum Burun Ameliyatini Ama çok Korkyorum Beni Cesaretlendirin çok Ağrisi Oluyomu Ceseret Edemiyorum
yok arkadaşım hemen ameliyat günü al vallahi agrı filan olamdı benişm dr um çok iyi maşallah ankarad ferruh bey daha sonra fotoyu koycam :)

mehaba,
ben de ameliyat olalı 1 hafta olacak neredeyse, ağrı falan yok... benim burun konusu cok rahattı ama sanırım biraz korktum ki 2 dikiş attırmıslıgım yoktu su hayatta, hatta dişimde doldu bile... burun ameliyatı dusuncesi... neyse uyudum uyandım hersey bitti... korkudan dolayı sanırım agzımın icinde sivilce gibi yaralar cıktı onlar yuzunden 4 gun kadar sadece tavuk corbası icebildim, 2 kilo vermisim becerebilirsem bu durumu lehime cevirip, kilo vermiş olacagım:teytey:
bundan iyisi şamda kayısı :dance:

ayrıca burnumdaki deviasyon nedeniyle nefes alma sorunu yasıyordum, bir de ustune sevgilim horladıgımı soyleyince cıldırdım. 4 sene yurtta kaldım, 8 kişilik odada bir Allahın kulundan duymadım, bu yasımdan sonra duyunca, cok uzulmustum, ayrıca duzgun bir burnum olacak insallah
ama ne olursa olsun iyi arastır, doktorunla her turlu cekinceni konus onlar seni gerekli sekilde yonlendiriyorlar zaten, simdiden gecmis olsun...

Ameliyattan sonra burun şekli hemen belli olmuyor diye biliyorum. Herhalde şişlerin inmesi için zaman gerekiyor. Ben de haftaya ameliyat olacağım ama doktorum bu konuyu söylemişti. Alçı çıkınca dahi burnuna bakma son sonuç değil dedi.

hiç korkma bence çünkü kendimi örnek vermek istiyorum sana...
herkes çoçuklugumdan beri burnumun egri oldugunu söylerdi ama olsun ufak sana yakısan bir burun var diye toplarlardı..Bende Üniversite hayatım boyunca yüzümdeki eğri ve küçük burnu dikkat çektirmemek için makyajla gözlerimi ön plana çıkardım ee sonuç çok iyi olurdu herkes gözüme bakmaktan burnumu unuturdu!!!
Ama içimde bir yerlerde şu petek dinçöz falan çıkınca ay ne güzel burun niye benimki öyle degil diye içlenirdim...Ama kimseye zaafımı belli etmicem ya hiç burun konusundan bahsetmezdim!!!!
ama en kötüsü profilden çok resim vermezdim...yani öyle yada böyle küçük ve eğri burunumla barışık yasamayı ögrendim hatta sevdigim insan bile anlamadı burnumun eğriliğini:)))Taaaki aynı yastığa başvurana kadar şimdi evliyim EŞİM HİÇ ŞİKAYET ETMESEDE BU DURUMDAN BEN KENDİMDE SÜREKLİ OLAN AMA BANA BATMAYAN BİR ŞEYİ FARK ETTİM!!!
HORLUYORUM ÇÜNKÜ KENDİ SESİME KENDİM UYANIYORUM EE HAL BÖYLE OLUNCADA DOKTORA GİTTİM BURNUMDA EGRİLİK VARMIŞ!!!
BU DA BANA ESTETİK YOLUNU AÇTI DOKTORUM ISRARLA ESTETİGE İHTİYACIN YOK DESEDE BEN KÜÇÜKLÜKTEN BERİ OLAN TAKINTIMI YENMEK İÇİN YAPTIRACAGIM HATTA EŞİM BİLE GEREKSİZ BULUYOR BU KONUYU AMA SORUN BİRİNİN BENİ BEGENMESİ DEGİL SORUN BENİM KENDİMİN O YAMUKLUGU HER BAKTIGIMDA GÖRMEM!!!YANİ KENDİMİ MUTLU ETMEK İÇİN ESTETİK YAPTIRACAĞIM AMA SONRADAN ÜZÜLMEYİM DİYE BUNU EN İYİ DOKTORA YAPTIRMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ 2.ŞANSIM OLMAYA BİLİR!!!
HATTA ESKİDEN GİZLEDİGİM EĞRİLİĞİ İŞ ARKADAŞLARIM DAHİ HERKESİN GÖZÜNE SOKARCASINA GÖSTERİYORUM ARDINDAN DA ESTETİK OLACAGIM DİYORUM BELKİ İNSANLAR BU KIZ UÇMUŞ DİYEBİLİR AMA ESTETİK OLACAGIM VE BUNU KENDİM İÇİN YAPIYORUM KİMSEDEN DE UTANMIYORUM YADA ZAAFIMI SAKLAMIYORUM ARTIK!!BURNUM KÜÇÜK VE YAMUK:))ABARTTIM HATTA BU ARALAR TÜM BANA YAPILAN TASARIMLARI ARKADASLARIMA GÖSTERİP HANGİSİ GÜZEL DİYE SORUYORUM.....:))):dance:
BU KADAR YAZAYI ŞUNUN İÇİN YAZDIM EGER MUTLU DEGİLSEN BURNUNLA AMELİYAT OL BENCE ÇÜNKÜ BASTIRILMIŞ DUYGULAR BİR GÜN MUTLAKA ORTAYA ÇIKIYOR!!!
KİMSE İÇİN DEGİL SADECE KENDİN İÇİN

İYİ AKSAMLAR

benımde ameliyatımın 6.günü yarın alçım alınıyor ama alçım düşüyo ya sanırım bollaştı anlamıyorum benim gibi olan arkadaşlar varmı çok merak ediyorum...bu arad 6.günüm ve hala mosmorum sabır işi arkadaşlar 10 15 içinde hiç birşey kalmıyormuş

ayy ksılar negüzel yaaaa valla böle üzle msşları okuyunca çok mutlu oluruyom haftaya perşembe ameliyat olcam bende korku kat sayım artmış duurmda:)
bu arada konu sahibi arkaşım üzüleme..benim kuzenin ilk alcısı çıktıgında tanıyamadım çok acaip geliodu gözler onun gözü deildi dudaklarda öle çünkü şişti her yeriiii siması çok degişikti ama iki ay içindeeee düzeldiii ...şimdii bayılıyourm burnuna hayranlıkla bakıyorumm..seninkide düzelcek merak etme cnm..darııs bana ve olmak isteyen herkese inş:)

benim ilk alcim bollasmamisti ama kucuk takdigi alci bollasti. benmde yarin alcim alinacak benim bugun 10. gunum ve morluk ve yesilliklerim baya azaldi. annemler burun ucun bile biraz indi diyor. 6 gunlukken benim yuzum yemyesildi cok normal

canım TAMAMEN şişlikten gözlerin bırbırınden ayrılmıs gıbı durduğundan öyle garıp baska bırı gıbı gelıo sana gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…