Burun alm kt kendimi korkun hissediyorum

konu sahibi çoktan iyileşmiştir bence cünkü üstünden 1,5 yıl geçmişşşşşşşşş

eylemcik karşılıklı yazalım ben de mesaj doldurmaya çalışıyorum.
burun ameliyatı oldun mu bu arada onu sorayım bari

ceycu ben burnumdaki şeyi anlamaya çalışırken birden albümü farkettim ve ben de şimdi mesaj sayısını doldurmaya çalışıyorum ...... eee neyi konuşuyoruz

nası geçti ameliyatın şişlik ağrı falan oldu mu çok
ben yeni bi yöntem keşfettim lazerle ameliyat işte. onu anlatmaya çalışıyorum herkese. çok güzel yaa

yok ben olmycam.
ama bundan sonra lazerciyim, herkese tavsiye ediyorum
sen açık teknikle mi oldun kapalı mı

ya ameliyat iyiydi aslında. tabi buzu az koyduğum için şişlik ve morluk çok oldu ama onları hiç sorun yapmadım, hala çok şiş var diyo görenler ama bilmiyorum işte hayır şiş de umrumda değil ama bugün burnumdaki bu huzursuzluk beni çok korkutuyo.:18:

evet yarın ben de doktorumu aramayı düşünüyorum, ama eğer gel bi görmem gerekiyo derse sorun olcak ama bilmiyorum, bide açıkcası merak ettiğim şu sinüsler nasıl dolar ki bir anda ya da sinüslerin dolduğu nasıl anlaşılır....

Benim 3 ay oldu ancak toparlandım ilk günler kendini böyle hissetmen çok normal ama geçici biraz sabır..

öncelikle geçmiş olsun. ben de burun ameliyatı oldum. ameliayattan sonra bir süre aynaya bakmak istemedim ama şükürler olsun şişliklerim ve morluklarım kısa sürede iyileşti. çabuk iyileşmek istiyorsan çok su iç ve sağlıklı beslen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…