merhaba.ben 6 ay önce yaptırdım.doktor 2000 usd,hastane 2,5 milyar aldı.canım ben ameliyat olalı 3 seneyi geçti sanırım. o yüzden şu anki fiyatları ben bilmiyorum, ama vardır daha güncel ameliyatlı arkadaşlarımız:sm_confused:
merhabalar vanillia bende ankarada oturuyorum.bu siteye tesadüf girdim.bende ameliyat olmak istiyorum.burum iğğğ denecek kadar büyük!!!ben araştırıyorum ve gerçekten dikkat etmem gereken bi konu ücreti de gerçekten önemli benim için taksit yapıldı mı yoksa nakit mi ödedin?bu arada ben asya m.o.şimdiden teşekkürler
masaj konusuna takmış durumdayım.6 ay olmasına rağmen ödemlerim tamamiyle kaybolmadı.gerçi doktorum normal diyor.ama masaj yapmadığım içinmi geç geçecek yoksa kalıcı ödem olabilirmi?6 önce ameliyat olan varmı?onunki ne aşamada?
selam arkadaslar bende cmts gidiyorum tr ye ve ankarada ameliyat olacagim
burnumyüzüme göre biraz uzun görünüyor profilden ve hafif bir saga dogru egrilik var haftaya bir kac klinige gidip informasyon alacagim gerci aldim ama yinede görmeleri gerekiyormus
bu arada ankarada yasayan arkadaslar bildiginiz iyi bir cerrah var mi bir kac tane buldum ama (otep,askeri hastane....) fiyatlar nasil bana 3000-3500 euro arasi dediler gerci her biri farkli fiyat verdi ama..
sonucu iyi oldunda parasi o kadar mühim degil
Nazarcim Nasilsin.son Durumun Nedir.hatta şimdiki Halinin Resmini Koyda Rahatlayim.ben De Bu Hafta Ameliyata Karar Werdim.az önce Dr.coşkun Beyle Görüştüm.normal Hayataina Dönebildinmi.hiç Burnun Kanama Yaptimi.cewabini Bekliorum Canim
nazar burnun gerçeken çok DOĞAL olmuş :) doktorunu tebrik etmeli.. çok şanslıısn.ben de yaptrmayı düşünüyorum.. ankarada tavsiye edebileceğiniz doktor var mı ve ücretleri ne kadar kızlar bana bilgi verirmisiniz???
mrb Nazar. Ben yeni üyeyim. İnan burnun çok yakışmış daha genç görünüyorsun. Ben de sizin yorumları okudum ve karar verdim amelyat oldum pzrtesi. bu pzrtesi alçım alıncak. Çok merak ediyorum. Neye benzediğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?