Teşekkürler canım. Ameliyat öncesi biraz endişeliydim ama arkadaşlarım ile ameliyata gittiğim için onların verdiği pozitif enerji ile rahattım :1rolleyes:
Doktorum da son derece güven verici idi. Ameliyat sonrası da hemen kalktım, mide bulantısı ve baş dönmesi olmadığı için gidebilirsin dedi doktorum. İlk 3 gün biraz ağrı oluyor, en sıkıcı yanı nefes alma sorunu. Çok şükür en zorunu atlattım. Ben genel anestezi oldum; lokali tavsiye etmiyorlar. Zaten buna doktor karar veriyor.
mrhaba canım bende ankaradan doktorunun adı nedir?ben de 30 mayısata ameliyatta giriyorum.inşş güzel olur bana doktorunu ve ücretini söylersen sevinirim....kibbb
ameliyatı açık olan varmı yani burun alt kısımdan kesilerek...dikiş izi kalıyomu?fisfisfis
iyi yapılmış burun doğal gözüken burundur.estetik olduğun belli olmayan burundur.zaten artık doktoktorlar sana nasıl bir burun istiyorsun diye sormuyorlar.sana en uygun olanı yapıyorlar.hatta bilgisayar ortamında bile artık çoğu doktor ameliyat öncesi şekil yapmıyor.benim burnumuda kimse anlamıyor.okka gibi ,kalkık,küçük burun değil.artık doğal yapıyorlar.
iyi yapılmış burun doğal gözüken burundur.estetik olduğun belli olmayan burundur.zaten artık doktoktorlar sana nasıl bir burun istiyorsun diye sormuyorlar.sana en uygun olanı yapıyorlar.hatta bilgisayar ortamında bile artık çoğu doktor ameliyat öncesi şekil yapmıyor.benim burnumuda kimse anlamıyor.okka gibi ,kalkık,küçük burun değil.artık doğal yapıyorlar.
nazarcım burnun çok güzel olmuş, bende burnumdan ameliyat olmak istiyorum.ankarada iyi bir doktor bilen varsa ne olur özelden veya burdan yazarsanız çok sevinirim.çünkü havalar daha fazla ısınmadan bir an önce ameliyat olmak istiyorum 15 gün içinde.şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
asyacım çok teşekkür ederim mesajıma cevap verdiğin için.ferruh bingülü internette araştırdım ,telefon numarasını buldum sitesinden hemen iletişime geçicem.inşallah ameliyatın kolay geçer.ameliyattan sonrada gelişmelerle ilgili bilgi yazarsan sevinirim
Nazarcim çok Geçmiş Olsun Ve Darisi Başima Seninle Birebir Konuşmayi çok Isterdim.doktorun Coşkun şanverdi Dimi.zaten Bu Sayede Sana Rastladim.bu Dr.u Googledan Araştirirken Senin Teşekkür Yazinda çikti.ameliyatin Daha çok Yeni Memnunmusun Ağrilarin Bittimi.bende Tepeüstü Sskya Gidip Senin Doktorunla Görüşücem.ama O Hasranede Ameliyat Yapmayi Kabul Edermi Bilmiyorum.çünkü özelde Olamicam.bnm Bi Arkadaşimda Sizin Dr.a Olmuş Bu Ameliyati.dr.la Konuşunca Sana Yazarim .ama Dedim Ya Birebir Görüşmek Isterdim.çünkü Ben Hem çok Istiyor Hem De Korkuyorum.hoşçakal...
meraba,
ben yeni üye oldum, önümüzdeki hafta ameliyat olmak istiyorum. kemerli ve kocaman bir burnum varistanbuldayım ve bu ameliyat için en fazla 2500ytl verebileceğimi düüşnüyorum. istanbulda bu fiyatlarda yaptıran arkadaslar doktor ve hastane ismi verebilirlerse cok sevinirim.
bu arada mügexx devlet güvencesi dediğin hangi kurum?
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler a.s.
arkadaşlar merhaba.ben de kemik eğriliğinden dolayı rahat nefes alamıyorum.uzun yıllardan sonra nişanlımın ısrarlarıyla ameliyat olmaya karar verdim.bunun için gazi hastanesine gittim.14 haziran için ameliyat günü aldım.ama çok korkuyorum narkozdan burnumun çok yapmacık ve kötü olmasından.ayrıca ameliyatımı baş asistan yapacak.biraz suratsız biri.onun da korkmam da biraz etkisi var.gazide ameliyat olan var mı asistana olmam sizce yanlış mı.cevap yazarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?