Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

mrhaba canım bende ankaradan doktorunun adı nedir?ben de 30 mayısata ameliyatta giriyorum.inşş güzel olur bana doktorunu ve ücretini söylersen sevinirim....kibbb

mrhaba canım bende ankaradan doktorunun adı nedir?ben de 30 mayısata ameliyatta giriyorum.inşş güzel olur bana doktorunu ve ücretini söylersen sevinirim....kibbb

Merhaba , doktorum Reha Yavuzer. Normal ücreti 2700 ytl ama devlet güvencem oldugu için ben 1000 ytl ödedim. Gazi ünv. hastanesinde oldum.
Sen nerde olacaksın? ücreti? şimdiden allah yardımcın olsun

nazar bişey sora bilir miyim ¿ sen burnunu doğal mı yaptırdın yoksa estetik mi , çnkü görüntüsü estetike hiç benzemiyor. bi de ben sana özel msj attım. bi de yandan görünümlü fotoğrafını koyarmısın , burnunun yandan çekilmiş şekli..

birde burnunu yaptıran arkadaşlar yandan çekilmiş fotoğraflarını gönderirlermi. burda nasıl oluyo bakcam da .. ben de oldum ama böyle gidişte 1 daha olacaka benziyo (

Görüşmek dileğiyle..

iyi yapılmış burun doğal gözüken burundur.estetik olduğun belli olmayan burundur.zaten artık doktoktorlar sana nasıl bir burun istiyorsun diye sormuyorlar.sana en uygun olanı yapıyorlar.hatta bilgisayar ortamında bile artık çoğu doktor ameliyat öncesi şekil yapmıyor.benim burnumuda kimse anlamıyor.okka gibi ,kalkık,küçük burun değil.artık doğal yapıyorlar.

EVET HAKLISIN EN GÜZEL BURUN DOĞAL OLAN BURUNDUR. BEN ÖZELLİKLE BURNUM ŞÖYLE OLSUN DEMEDİM DOKTORUM FOTOĞRAFIMI ÇEKTİ YÜZÜME GİDECEK ŞEKİLDE DOĞAL BURUN OLARAK YAPTI..

Kesinlikle katılıyorum arkadaşlar size. Bende de doktorum her şeyi bana bırak çok güzel olacak dedi. Nitekim bugun atel takılmıştı o alındı. Şimdi daha iyiyim ve kendimi daha iyi hissediyorum. Şişlikler de geçince her şey çok güzel olacak inş.

Estetik ameliyatı sonrasında burun ucu dikiş yeri 6 ay sonra düzeliyormuş benim 1 buçuk ay oldu 5 tane dikişim vardı dikiş izlerimi doktoruma sordum ve 6 ayda kaybolur dedi

merhaba arkadaşlar benim de burnumda kemik var ve çok şikayetçiyim ameliyat olmak istiyordum ama korkuyordum...

burda yazılanlardan anladığım kadarıyla burun estetik ameliyatı genel anestezi ile de yapılabiliyormuş ben bursada oturuyorum bursa da bildiğiniz bir doktor var mı ? ve fiyatlar yaklaşık ne kadar ? fisfisfis

selam semacım bende ankaradayım ve yarın ameliyat oluyorum.doktorum g.o.p da ferruh bingül ii bi doktor istersen git görüş
fb wep sitesinden ulaşımı ögrenebilirsin.....

Merhaba Sema,
Sanırım yardım istemişsin. Ben de Ankara da oturuyorum ve Gazi Hastanesinde ameliyat oldum 15 gün oldu. Son derece güvenilir ve üniversite hastanesi; o yüzden zaten poliklinikleri tercih etmedim. Mal olduğu fiyat da uygun. Bunun yanı sıra doktorum çok sevimli ve anlayışlı; yüzüne gidebilecek şekilde en uygun biçimi veriyor. O kadar çok hastası var ki. Bu da güvenilir olduğunun göstergesi. Bana özelden msn adresini verirsen, tüm ayrıntıları anlatabilirim :)
Sevgilerle....:1rolleyes:

nazaraa:)

tmm ozaman 6 ay bekleriz..:)bnm burnumdaki şişlikler çok fazla benim ameliyatım yaklaşık 2 ay önce oldu ...dr.açık yapılanlarda daha fazla şişme oluyo ödem uçta toplanıo dedi...ama ben sende hiç şişlik görmedim.. çabuk mu geçmş yoksa? beni mi kandırıyolar ne...burnumun ucunu hala hiç hissetmiyorum benim değil sanki... 6 ay sonra hala böle şişlik kalırmı...?acaba bnm şiş zannettiğim yerler aslında burnumun büyük kalan kısımlarımı:) allahımmmmmmmm:)

meraba,
ben yeni üye oldum, önümüzdeki hafta ameliyat olmak istiyorum. kemerli ve kocaman bir burnum var istanbuldayım ve bu ameliyat için en fazla 2500ytl verebileceğimi düüşnüyorum. istanbulda bu fiyatlarda yaptıran arkadaslar doktor ve hastane ismi verebilirlerse cok sevinirim.
bu arada mügexx devlet güvencesi dediğin hangi kurum?
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler a.s.

merhaba.ben 6 ay önce alman hastanesinde yaptırdım.doktor +hastane yaklaşık 5000 ytl tuttu.doktorum fethi orak .ben memnun kaldım.tavsiye ederim.

ben de coşkun beyle görüşmek istiyorum ama hangi hastanede çalışıyor bulamadım bir türlü. tepeüstü ssk demişsiniz galiba ama öyle bi ssk hastanesi de bulamadım :1no2: bu doktorum özel muayenehanesinin telefonunu bilen var mı acaba. acil randevu almam gerekiyo:uhm:

Merhaba, umarım iyi bir hastane ve güvenebileceğin bir doktor bulursun. Ben Gazi Hast. de oldum. Kurum adı da Emekli Sandığı yerimseniben

Merhaba Esra. Senin ameliyatını kim yapacak? Doktorun adı ne? Ama bence baş asistan yerine alanında uzman birini tercih et derim ben. Şimdiden geçmiş olsun.:1rolleyes:

slm krema.ne gibi bir problem yaşadın.niçin 2.ameliyat dediler.benim 6 ay bitti.masaj yapmadım.inşallah bir problem çıkmaz.problemi kaç ay sonra anladın?

mügexx geçmiş olsun.ya ben sordum asistanla birlikte reha yavuzer de ameliyat da bulunacakmış.ilk randevuda ne kadar verdin.ve toplam ne kadar ödedin ameliyata.kusura bakma çok şey soruyorum ama çok korkuyorum yapıldıktan sonra geri dönüşü yok.bi de acayip korku var ben de.nasıl ameliyat olucam narkoz olunca kolay ayılabilecek miyim.hep bunları düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…