slm cıvıl12 canım benimki bi kaç ay geçti burun yerine oturduktan sonra belli oldu ama ilk başta ben biraz sezdim çünkü kemiğin açık kalan kısmı çok bariz bi şekilde çökük duruyodu dr geçer dediama geçmedi kendi hatası tabi.esasında şekil olarak çok doğal ve çok hoş duruyo ama en üstte kaşlarımın birleştiği nokta yani ayrık ve kemiğin içi boş çökük bunun tekrardan birleştirilmesi gerekiyomuş canım tekrar kıracaklarmış kemiği tekrar estetik offf ya off bu sefer daha çok korkuyorum çünkü hadi yine olmadı tekrarmı olacam canım masaja gelince onu senin dr belki gerek görmmiştir korkma inşallah bişey olmaz merak ettiğin birşey olursa sor canım.görüşürüz..
merhaba arkadaşlar,
burun estetiği konusunda çok kafam karışık.titizlikle araştırılması gerekiyor.benim burnum çok sorunlu ve daha önce gittiğim doktorlar hemen yarın gel sen nasıl yaşayabiliyosun diyorlardı :)
geçirmem gereken operasyonlar şöyle,
... a.s.
bişi sorucam burun estetiği için en az kaç yaş gerekiyo
14.04.2007 Cumartesi günü saat 2 de ameliyata girdim .Ameliyatım yaklaşık 3,5 - 4 saat sürdü Ameliyat sonrası göz kapaklarıma buz koydukları için çok aşırı morarma olmadı. Ameliyat sonrası kendime geldiğimde ağrılarım başlamıştı fakat kolumdaki serum sayesinde ağrılar hafifledi, o gece eve geldim ve rahat uyudum fakat 2 gün ağrım oldu kafam sürekli yukarı doğru olduğu için ve burnumda tamponun haricinde sargı bezi de olduğu için yemek yemek sıvı şeyler içmek bile çok zordu.Neyse ki bugün tamponlarım alındı biraz zordu ağrı olmadı ama garip bir his sıcaklık ile birlikte içimden birşeyleri söküp aldı sanki dr. tamponu çıkartırken. Tamponlar alındıktan sonra yemek yemenin bir zorluğu yok şuan sadece alçı var burnumun üzerinde ağrımda hafifledi. Ameliyatı düşünen arkadaşlar korkulacak birşey yok siz uyuyorsunuz sadece ameliyat sonrasında 1- yada 2 gün ağrınız oluyor ve tampon çıkartılırken garip bir his okadar. Sormak istediğiniz şeylerde bana yazabilirsiniz .teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?