Teşekkür ederim :)bence burnunuz güzel olmuş. çok doğal.
Opr Dr Coşkun Levent Taşçı hakk...Yıllardır çektiğim nefes problemimi dinlediğim ürkütücü operasyon hikayeleri nedeni ile sürekli erteleyen biri olarak bugün "iyi ki beklemişim ve sizi keşfetmişim "diyorum ... Süreçten ve sonuçtan o kadar mutluyum ki paylaşmadan geçemedim . Teknolojik gelişimi hünerli elleriniz ile birleştirdiğiniz Lazer ile operasyonumda bugün 6. Günüm. Ve bant hariç hiç bir iz kalmadı ... Operasyondan iki saat sonra evimdeydim . Çok hafif morluk ve ödem dışında hiç Ağrı'm olmadı .4. Gün toplantıya dahi katıldım...kesi yok , kırık yok , morluk yok , ağrı yok, sürpriz yok ... olan tek şey yapaylıktan uzak elde edilen doğal görünüş ve ağrısız Lazer ile konforu ile operasyon geçen operasyon hatırası ... bol bol alınacak sağlıklı nefes performansı teşekkürler
Coşkun Levent Taşçı
ben de sana benzer bir durumdaydım ve dr.ların nadir görülen dedikleri bi vakaydım. hem kulak burun boğazcı hemde estetisyen girmek zorundaydı ameliyatıma...çok zaman önce (yamyam doktorlarla çok kavga edip) çooook uzun arayışlardan sonra bi doktor buldum. estetikçi değil fakat bence burun ve çene estetiğini estetisyenden daha süper yaptığına inandığım, aileden doktor bir kulak burun boğazcı buldum. (bi yakınımında kulak sorunu vardı ve hayatını kurtardı diyebilirim) sami katırcıoğlu...adamın dediğinin dışında hiçbişey yaşamadım ve çocuğum olsa gözümü kırpmadan emanet edebileceğim tek doktordur. çok mütevazidir ve tüm övgüleri hak eder kendisi. tavsiye ederim. netten araştır mutlaka ulaşırsın detaylarına. isteyene tel no verebilirim. (dr.sami katırcıoğlu.)
Umarım hersey istediğin gibi olur çünkü zor bi karar...:)
Fotoğraf paylaştim...övgüye değip degmedigine başkalari karar versinben de sana benzer bir durumdaydım ve dr.ların nadir görülen dedikleri bi vakaydım. hem kulak burun boğazcı hemde estetisyen girmek zorundaydı ameliyatıma...çok zaman önce (yamyam doktorlarla çok kavga edip) çooook uzun arayışlardan sonra bi doktor buldum. estetikçi değil fakat bence burun ve çene estetiğini estetisyenden daha süper yaptığına inandığım, aileden doktor bir kulak burun boğazcı buldum. (bi yakınımında kulak sorunu vardı ve hayatını kurtardı diyebilirim) sami katırcıoğlu...adamın dediğinin dışında hiçbişey yaşamadım ve çocuğum olsa gözümü kırpmadan emanet edebileceğim tek doktordur. çok mütevazidir ve tüm övgüleri hak eder kendisi. tavsiye ederim. netten araştır mutlaka ulaşırsın detaylarına. isteyene tel no verebilirim. (dr.sami katırcıoğlu.)
Umarım hersey istediğin gibi olur çünkü zor bi karar...:)
Fotoğraf paylaştim...övgüye değip degmedigine başkalari karar versin
Evet bana aitbu fotoğraflar size mi ait?
benim burnumda da aynı sorundan var. pollypeak deniyordu galiba değil mi? bu arada bu sizin ilk ameliyatınız mı?Instagramdan doktor profillerini inceleyin.ben iki ayrı doktora ikişer kez ameliyat oldum.ilki estetik cerrah mehmet ketene, 2.si estetik müdahalede bulunduğunu reddeden KBBci sami katırcıoğlu idi.
Evet bana ait
O bende de var sürekli burun temizleme ihtiyacı hissediyorsun değil mi ama benimkini çözdüm burun içi dikişlerim var onların ipi minicik de olsa çıkıntı yapıp değiyor o iplerin varlığı rahatsız eden yakında erir gider =)selamlar ameliyat olan arkadaslara birsey danismak istiyorum. 5 gun once ameliyat oldum tamponlarim bgn cikti fakat nefes alip verdikce iki burnum icinde de sanki hala birsey varmis o tamponlarin ucu yer etmiste cikarinca bosluk kalmis gibi bir his var devamli temizliyorum ama bu his kesinlikle gecmiyor sizler boyle birsey yasadiniz mi?
Ince deriliysen en az 3 ay sonra gercek sonucu gorebilirsin.Merhaba burun estetiği olanlara birşey sormak istiyorum. 2 hafta oldu sayılır ben ameliyat olalı ama burnum büyük gözüküyor. Gözle görülür şişlik kızarıklık Yok. Doktor ödem var iner deri ama çevremde ameliyat olanların burnu bandajdan çıktığı gibi kalıyor gibi geliyordu hep bana. Sizin 2 hafta ve ilerleyen aylar arasında gerçekten küçülme oldu mu?
İlk 15 gün şişliklerinin çoğu geçmişti ben de.1.ayda hiç Şişlik kalmamıştı. İnce deriliyim o yüzden hızlı indi benim şişliklerMerhaba burun estetiği olanlara birşey sormak istiyorum. 2 hafta oldu sayılır ben ameliyat olalı ama burnum büyük gözüküyor. Gözle görülür şişlik kızarıklık Yok. Doktor ödem var iner deri ama çevremde ameliyat olanların burnu bandajdan çıktığı gibi kalıyor gibi geliyordu hep bana. Sizin 2 hafta ve ilerleyen aylar arasında gerçekten küçülme oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?