Benim bugün cıkardığı zaman bantlayacak burnumu:)Ya evet farklı ama ben nası dayanıcam vallahi acaip baskı yapıyor psikolojimi en cok etkileyen bu bi cıksa rahatlıcam biliyorumSana bant fln koydumu cıkarınca ya da bişi bana hiçbişi koymıcam dedi acab ondanmı bu kadar uzun ?
Benim bugün cıkardığı zaman bantlayacak burnumu:)
Benim bugün cıkardığı zaman bantlayacak burnumu:)
Canım burnun daha iyi oturması için bantlıyo burnunu. Birde zaten suan cok sis oldugundan bantsiz gezmek biraz zor olabilir:) ilk alci ciktiginda çok şiş oluyor burun . Benimki de şuan doğal olarak çok şiş ama şekli çok güzel tam istediğim gibi.Cnm bantladımı Burnun nası:))) İnşallah istediğin gibidir ben atelle devam çarşambaya kadar bayılcam baskıdanBnm kemik et ne varsa aldı cok varmış ondan dedi böyle uzun yoksa burnum hafif uzundu sadece kemer fln bile yoktu..Neden bantlıyorlar burnunu cnm ??
Ateli çıkardığında nefes alabilmeye başladınız mı? Benim tamponlarım çıktı ama atel henüz duruyor. 5.günümdeyim. Birkaç gün sonra da atel çıkacak ama nefes alamıyorum yoruldum artıkCanım burnun daha iyi oturması için bantlıyo burnunu. Birde zaten suan cok sis oldugundan bantsiz gezmek biraz zor olabilir:) ilk alci ciktiginda çok şiş oluyor burun . Benimki de şuan doğal olarak çok şiş ama şekli çok güzel tam istediğim gibi.
Tabi en güzeli de nefes alabilmek..
Benim atel ve tamponlarım aynı anda çıktı cok rahat nefes alıyorum şuan. Aslında tampon çıkınca almıştım direk. Niye öyle oldu ki? Bi doktorunuzla gorusseniz iyi olabilirAteli çıkardığında nefes alabilmeye başladınız mı? Benim tamponlarım çıktı ama atel henüz duruyor. 5.günümdeyim. Birkaç gün sonra da atel çıkacak ama nefes alamıyorum yoruldum artıkacaba atel kaynaklı mı bu nefes alamamak?
Aslında genelde bu sıkıntı herkeste var. Burada çok arkadaşımızın paylaşımını okudum bir süre bu sıkıntıyı çekmişler. Siz şanslı kesimdensiniz ama anlaşılan :)Benim atel ve tamponlarım aynı anda çıktı cok rahat nefes alıyorum şuan. Aslında tampon çıkınca almıştım direk. Niye öyle oldu ki? Bi doktorunuzla gorusseniz iyi olabilir
Evet benim bu revizyon:) ilk ameliyatta tamponlar cıktıktan 1 saat sonra nefes alamamıştım hiç , zaten sonra da sağlık sorunlarım devam etti. Bunda öyle olmadı. İnşallah seninde istediğin gibi sağlıklı olmuştur burnun canım.Aslında genelde bu sıkıntı herkeste var. Burada çok arkadaşımızın paylaşımını okudum bir süre bu sıkıntıyı çekmişler. Siz şanslı kesimdensiniz ama anlaşılan :)
Çok teşekkür ederim canım hepimize sağlıklı günlerEvet benim bu revizyon:) ilk ameliyatta tamponlar cıktıktan 1 saat sonra nefes alamamıştım hiç , zaten sonra da sağlık sorunlarım devam etti. Bunda öyle olmadı. İnşallah seninde istediğin gibi sağlıklı olmuştur burnun canım.
Evet benim bu revizyon:) ilk ameliyatta tamponlar cıktıktan 1 saat sonra nefes alamamıştım hiç , zaten sonra da sağlık sorunlarım devam etti. Bunda öyle olmadı. İnşallah seninde istediğin gibi sağlıklı olmuştur burnun canım.
canım evet oluyor merak etme inecek şişlerin, ifaden de düzelecek. Burun tıkanıklıgın için nasorinse plus pompayı tavsiye ederim. Burnuna sıktığında müthiş açıyor temizliyorCnm sana birşey soracağım bnm atel cıktı nefes aldım ama şimdi içi o kadar doluki nefes almak ne mümkün Birde burnum sanki günden güne şişti atel cıkınca sanki gözlerim birbirinden ayrı duruyor ifaden değişti sanki sanada böyle bişi olmudu mu yani bu şiş mi?Gecermi tecrübelisin belki bilirsin cnm 2.ameliyatın oldugu için gercekten moralim cok bozuk ifadem değişti sanki
canım evet oluyor merak etme inecek şişlerin, ifaden de düzelecek. Burun tıkanıklıgın için nasorinse plus pompayı tavsiye ederim. Burnuna sıktığında müthiş açıyor temizliyor
merhaba 3.ayımdayım sislikler inmeye burnum yumusamaya balsladı su an dokununca yumusacık geliyor düzeliriimi yanı burun kanatlarım falan dokununda yumusacık
İhmal etme derim. Bende senin gibiyim ama ihmal etmemek lazım.Sanırm benimde ameliyat olma ihtimalim var. 3 yıl önce aldığım bi darbeden dolayı burnumda hafif bi şişlik mi eğrilik mi ne bişey vardı.. Bu aralar ona takmaya başladım, doktora gittim. Büyük ihtimal kırık dedi tomografi çekilecek. Ona göre bakıcam. Korkuyorum biraz bakalım ne olacak..
Valla ben sonuç göremedim. Cilt bakımı işe yarayabilir belki. Fakat bantlar konusunda da kaliteli birşey kullanırsan faydasını görebilirsin. Yada düzenli yüz temizliği cilt bakımı gibi seçenekleri değerlendir bence.Arkadaşlar ben 24. Günum deyim siyah noktalardan rahatsız oluyorum burun bandı uygulasam bir sorun çıkar mı ?
Geçmiş olsunBurdan burun ameliyati olacaklara vercegim en guzel tavsiye olmayin arkadas!!!kemerli bi burnum vardi ama gayet orta hattinda normal bicimli burundu benimki.kafaya taktim ameliyat olcam diye ailemi zor ikna ettim ameliyata girdim. Ameliyattan cikinca doktorum cok iyi gecti dedi.amelyattan sonra hic agrim olmadi . 7.gun alcim alindi 10. Gun tamponlarim alindi gayet rahat nefes almaya basladim yalniz doktorum 1 ay boyunca bantlama sekli gosterdi ve 1 ay boyunca bantla gezicaksin dedi. Ona da tamam dedim .ilk banti acip burnumu actigimda ben bi şok yasadim tabi( burnum bariz yamuk. Oyle dusundugunuz gibi bi tarafa da kayik degil s gibi bisey .eski kemerim gibi asla degil ama az da olsa kemer var burnumda. Ailrm hergun burnun yamuk diyip duruyo psklojimi iyice altust ediyo. Ameliyattan once 3 5 10 kere dusunun. Kumar oynamakla eş deger...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?