- 4 Ağustos 2016
- 117
- 45
- 13
- 44
Burun ilk bir hafta cok cok hassas oluyormus o nedenle bir zarar gelmesin diye alciyi 1 hafta tutuyorlar en az. Sizin doktorunuzun dusuncesi ne bilmem ama bence siz en az 1 hafta hic ellemeyin burnunuza alcili gibi davranin.ne olur ne olmaz.Burun ameliyatından iki gün sonra doktor sargılarla tamponları çıkardı. bu normal mi kızlar
Eskiden tampon kullanıyorlardı, ve onu çıkarmak çok acıtıyordu.Ama şimdilerde yokmuş.Öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar.Ben nefes alamadığım için bilhassa ameliyat olmaya karar verdim sağ tarafımda kemik vardı. Hazır bıçak altına yatmışken estetikte aradan çıksın dedim. Estetik ameliyatı biraz daha uzun sürüyor. Narkoz dan korkmanıza gerek yok damardan iğne yöntemiyle bayıltılıyorsunuz..uyurken de hiçbir şey duyulmuyor.Sadece 2 gün biraz ağrılı geçiyor. Rahatlık için ağrılara katlanmaya değer..Ben özel hastanede oldum ama önemli olan doktorun iyi olması.
[/URL][/IMG]resmimi de ekliyorum
Bence başka doktora da sor.Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce rinoplasti ameliyatı oldum. Burnumun sol tarafındaki ödem çok fazla. Burun ucum da sağ tarafa doğru gözüküyor. Doktorum ödemden dolayı olduğunu söyledi. Siz de böyle sorunlar yaşamış mıydınız? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Benim de aynı oldu acı ağrı bir de üstüne boğaz enfeksiyonu üzerinize afiyet.. Şıp diye geçecek dedikleri bende hiç de şıp diye geçmedi aksine canım çok yandı tansiyonum 9/5- 9/4 dolaştım. Velhasılkelam herkesin bünyesi aynı değil aynı tepkileri vermiyor. Mesela ben hemen yemek yedim su içtim ne mide bulantısı ne baş ağrısı ama müthiş bir acı, basınç hisse bol morluk ve şişlik eşliğinde.. Hala da öcü gibiyim mosmorKızlar anestezi falan hikaye de ilk hafta gerçekten zor geçiyor ya .. Yanı çektiğim baş ağrısını mide bulantısını bir ben bir Allah biliyor ..burnumda hafif sızlıyor. Doğruya doğru şimdi herkeste aynı olmayabilir ama benim burun ameliyatlarım genelde ağrılı geçiyor ilk haftası.
Cok erkenn degik mi sargilar derken burnun ucuna yapilandan mi bahsediosun.benim burnumun icindeki tampon silikon ve eriyen bi tamponmus cikarmak gibi bi durun yok her saat basi solisyon ve damla kullaniyorum sonra ucunu tekrar kapatiyorum ve oraya jelleserek akiyo tamponBurun ameliyatından iki gün sonra doktor sargılarla tamponları çıkardı. bu normal mi kızlar
Kesinlikle Selcuk Inanli ya ameliyat olun.Ben 10 gün önce ameliyat oldum şuan bile harika duruyor . Burun ameliyatını iyi bir doktora olun bence çünkü beğenmezseniz 2.ameliyat çok daha zorlu gećerMerhaba arkadaslar ben istanbul da burun ve gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum ama fiyatlar cok yuksek onerebiliceginiz iyi ve uygun bir dr varmi lutfen yardimci olun bana tesekkurler
Geçmiş olsun kemer yerinizde ameliyat sonrası şişlik tümsek gibi bir şişlik oldu mu?Merhaba, bu forumu çok okudum. Son bir aydır ameliyst sürecini beklerken, okudukça korkularım arttı. Uyuyamaz olmuştum artık. 5 gün önce ameliyst oldum Ankara'da Gazi hastanesinde. Açıkçası cok büyük bir beklentim yoktu. Kemerimden kurtulmak istiyordum. Aklınıza gelebilecek tüm sıkıntıları da yaşadım. Ameliyat sonrası tüp yüzünden tahriş oldu. Boğazım hala ağrıyor. Doktorum tamponla çalışmadığı için tampon koymadı. Bu yüzden memnunum ama fazla kanamam oldu. Atel çok rahat. Morluk ve şişlik bence tamamen ne kadar kırıldığıyla ve cilt yapınızla alakalı. Mesela benim tüm suratım şişti. Gözlerim mosmor. Zaten cildim hassas, bir de doktor tum burnumu kırmak zorunda kalmış. Açtığında içi çok kırık doluymuş. Damağımdan alnıma kadar yapmış. Yani şunu soylemek istiyorum. Eğer yaptiracaksanız burnunuzu, morlukmuş, şişlikmiş dusunmeyeceksiniz bence. Zamanla geçecek zsten hepsi. Benim kemiklerimi de burnumun ucunu da bastan yaptı. Doktorumdan da cok memnunum, cok guler yuzlu ve ilgiliydi Kemal Bey. Göz iltihabı oluyor. Gözyaşı yolunuz tıkandığı için. Burun ağrısından çok damak ve boğaz ağrısı cekiyorum ben. Damağımın oralarda içte dikiş var sanırım. Ondeki dikişleri aldırmaktan korkuyorum çok hassas çünkü burun. Ameliyat sonrası oyle ya da böyle geçiyor. Ben dış görünüş kaygısıyla gitmiştim fakat burnum bastan sona kırılmış, kendi sekli bu degildi bile dedi doktor. Bazen pisman olur gibi oluyorum özellikle uyku vakti çok zor oturur gibi uyumak. Yani geçiyor hepsi bir şekilde. :))
hanımlar merhaba.
burun estetiği olan tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.
Ameliyat olalı 1 ay 10 gün falan oldu ve burun ucum bana uzun ve büyük geliyor.
hafif kavis vereceğini söylemişti doktorum.burun ucuma dokunduğumda yumuşak ve hafif kıpırdıyobu şiş olduğu anlamına mı gelir? küçülüp küçülmeyeceğini merak ediyporum.başlarda bu şekilde uzun olup daha sonra küçülen arkadaşlar var mı?burun ucuma kavis verdiği yer ve burun sırtımın birleştiği yerde şu an hafif bir çukur var ,burun ucum da inince -inerse tabii -eşitlenir umarım.henüz tam istediğim şekil yok ortada .
başlarda şeklini beğenmeyen sonradan şekli güzelleşenler bir anlatsa ?öptüm hepınızı
bence burnunuz güzel olmuş. çok doğal.Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı 2 ay oldu açıkcası çok memnun değilim. Doktor doğal bir burun yaptığını ve burun ucumu kurallara uygun kaldırdığını söyledi. 20 gündür masaj yapıyorum ama bana mısın demiyor hatta daha da şişlik oluşuyor. Sizce kavislenir mi gün geçtikçe. Böyle bi durum yaşayan varsa yazarsa çok memnun olurum.Eki Görüntüle 2073402
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?