Burun ameliyatı ( 8. gün resimleri )

minerva85 siz izmir demi oldunu ameliyatınızı bende izmirdeyim ve burada olmak istiyorum genelde hep istanbulda oluyorlar.Aslında orada sadece Bat-rış Çakır ı inceledi ama sizin dr. izmir de ise bana tavsiye edermisiniz bilgi verebilirmisiniz. Tşklerrrr

canim burnun böyle kalmaz iner daha ama normal derecede kalkik olacak ucu düsük bir burun olmaz dr kim söyleyebilirmisin

Benim arkadaşımda yeni ameliyat oldu, ve onun burnuda bana aşırı kalkık gelmişti ve hatta ben buyüzden ameliyat olmaktan vaz geçmiştim fakat daha sonra site de yapılan yorumları okuduğumda birçok kişinin aynı durumda olduğunu ve bu sürecin normal olduğunu gördüm buyüzden panik yapmanıza gerek yok :))

Son düzenleme:
Resimlerde eski ve 8. gündeki hali var burnumun.Görünce burun deliklerimle ve kalkıklığıyla ilgili sorunumu anlayacaksınız kızlar.. :gitme: Yorumlarınızı bekliyorum.

benmde burnum kalkık oyüzden üzülüyorm resmlerim albümümde var bakabilrsnz ama zamanla inicek inşallah kızlar tecrübeli arkadaşların yaşadığı durumda aynıymş zamanla oturmuş burunları

Resimlerde eski ve 8. gündeki hali var burnumun.Görünce burun deliklerimle ve kalkıklığıyla ilgili sorunumu anlayacaksınız kızlar.. :gitme: Yorumlarınızı bekliyorum.

henüz ameliyat olmadım ama bu sitede her şey yazıo ve bildiğim kadaryla bunlar normal kafana takma gayet de hoş durmuş daha çok yeni şiştir eminim inince çok güzel olcak :)

bazen birşey bilmemek güzel birşey. ben bu siteye katılmadan önce burnumu yaptırmakta çok kararlıydım ama okudukça öğrendikçe gerçekten korkmaya başladım yaa((

ateliniz kaçıncı gun çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…