Ben ameliyet sonrasında üçüncü gün işe gitmiştim :) merak etme kimse öyle rahatsız edici bakmıo... hatta alışıyolar :) ameliyat sonrasında, 13. gündü sanırım beni görüp farkı anlamayan arkadaşlarım bile olmuştu :) sanırım bildiğimizden olsa gerek kusurlar sadece bizim gözümüze çarpıyo...
cok dogru demis doktorun canim, ilk sok olma burnun sisince zamanla geciyor hepsi, ay benim kocamandi hatirlamak bile istemiyom simdi daha iyi cok sükürkaydirigubbakcemile5
Resimlerde eski ve 8. gündeki hali var burnumun.Görünce burun deliklerimle ve kalkıklığıyla ilgili sorunumu anlayacaksınız kızlar.. :gitme: Yorumlarınızı bekliyorum.[/QUOTpassion burnunu kime yaptırdın mümkünse yazarmısın birde burun kalkıklığı indimi
cnmmm o öle kalmıycak incekkkkk..bakk mesela burada kaç yorum okudumm burnu alçılıyken kalkık deilmiş vee ççok güzel istedigim gibi diyen kişiler sonradan burun ucum düşük diyorr..şimdii böle kalkık olcakki indiginde normal olsunn..hiçç dert etme birebir kuzenimi gördümmmmm onunki acaip kalkıktııı şimdii ise çok ii:)
Resimlerde eski ve 8. gündeki hali var burnumun.Görünce burun deliklerimle ve kalkıklığıyla ilgili sorunumu anlayacaksınız kızlar.. :gitme: Yorumlarınızı bekliyorum.
Resimlerde eski ve 8. gündeki hali var burnumun.Görünce burun deliklerimle ve kalkıklığıyla ilgili sorunumu anlayacaksınız kızlar.. :gitme: Yorumlarınızı bekliyorum.
bazen birşey bilmemek güzel birşey. ben bu siteye katılmadan önce burnumu yaptırmakta çok kararlıydım ama okudukça öğrendikçe gerçekten korkmaya başladım yaa((
Çok iyiyim canım bi sorun yok,ağrı,sızı,tıkanıklık felan.Ama çok şiş dümdüz bi durun şuan o yüzden resmini çeksemde anlamayacaksınız..Çok şiş.Ama resim çekiyorum,düzgün bi resim yakalarsam koyacağım.Ya benim atel çok mu erken çıktı acaba?Sonra bant taktı doktorum ben bi gün erken çıkardım.
burnunuzdaki kalkıklık ne zaaman indiCanlarım burnum şuan iyi gibi :) görünüşünü şiş olmasına rağmen beğeniorum.Abartı kalkıklığı gitti,istediğim gibi şuan.Ama bazı yerlerde çıkıntılar şişlikler var..Doktoruma soracağım bi hafta sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?