selam passion,bence biraz sabret şiler indikçe burnunun kalkıklığıda normale dönücek.şimdi kalkık dursunki sonraki oluşacak kalkık görüntü hoşuna gitsin.ilk zamanlarda benimde öyleydi.kendimi bariz domuza benzetmiştim.ama şimdi kalkıklığı tam kıvamında.eminim seninde öyle olucak.doktorun senin istediğin gibi ayarlamıştır.paniğe yer yok, güzel buruna merhaba.opuyorumnanaktan
cdabag var mı ilk günlerden foton hala?Görebilir miyim ?:kedi:bide ne kadar sürede indi?Ben 12 gün sonra okula gitmek zorunda kalacağım.Çok teşekkür ederim canım..
burun deliklerin benim ilk haftaki halimin aynısı cnm şuan 16. günüm ve büyük ölçüde indi bunu ben değil herkes sölüyor korkmana gerek yok..ben burnuma alıştım şuan ve her geçen gün daha çok seviyorum keratayı=)..benim derdim de göz altlarım hala sarı yeşil=(..böyle kalıcak hiç geçmiycek die çok korkuyorm çünkü 5 gündür aynı kaldı gelişme yok hiç:'(
arkadaşlığı kabul edip görebilirsin canım. 10-15 gün sonra artık inmeye başlıyo yavaşyavaş.Merak etme 12 güne çok belli olmaz ameliyatın.Yani benim yle oldu seninkide sorunsuz olur inşallah
canım kalkıkla ilgili bi sorun goremedim ben sen nden şikayetcisinki ?
gayet hoş bi sorun goremedim ben
canım çok geçmiş olsun bence güzel olmuş fazla kafana takma benim 6.günüm ve şuan çalışıyorum alçım bugün çıkacak yani başkaları ne diyecek diye düşünme tatlım
canim bosuna dert ediyorsun sen bence, bana cok güzel bi burun olmus gibime geldi, eskiside cok düsükmüs, cok büyük degisim olmustur suratinda, olumlu degisikliklerzemuszemus ben sahsen seviyorum kalkik burunlari seninkide cok hos duruyora.s
cok dogru demis doktorun canim, ilk sok olma burnun sisince zamanla geciyor hepsi, ay benim kocamandi hatirlamak bile istemiyom simdi daha iyi cok sükürkaydirigubbakcemile5
noldu kalkıklıgı indi degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?