Burun ameliyatı ( 8. gün resimleri )

PaSSioNn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
148
0
96
38
İstanbul
Resimlerde eski ve 8. gündeki hali var burnumun.Görünce burun deliklerimle ve kalkıklığıyla ilgili sorunumu anlayacaksınız kızlar.. :gitme: Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• $IMG_0631.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 5.424
  • $IMG_0628.webp
    19 KB · Görüntüleme: 6.695
  • $IMG_0579.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 5.022
cnmmm o öle kalmıycak incekkkkk..bakk mesela burada kaç yorum okudumm burnu alçılıyken kalkık deilmiş vee ççok güzel istedigim gibi diyen kişiler sonradan burun ucum düşük diyorr..şimdii böle kalkık olcakki indiginde normal olsunn..hiçç dert etme birebir kuzenimi gördümmmmm onunki acaip kalkıktııı şimdii ise çok ii:)

nemcim çok güzel söylüyosun valla,tamam vallahi inanıyorum inecek :kedi: teşekkür ederim tatlım.Sabredip beklemem lazım :sinifsinif:

kesinlikle o kalkıklık iniyor. Benim ilk fotolarımda daha kalkık görünüyodu ama şimdi indi.Böyle kalmıyo değişiyor canım. Dertetme

cdabag var mı ilk günlerden foton hala?Görebilir miyim ?:kedi:bide ne kadar sürede indi?Ben 12 gün sonra okula gitmek zorunda kalacağım.Çok teşekkür ederim canım..

Son düzenleme:
Telaş yapma bence benimde ilk günlerde öyleydi... Hatta ameliyat sonrası eve ilk gittiğimde aynaya bakmak bile istemiyodum annem sürekli bakıp böyle mi kalcak diyodu... Şimdi birinci ayım bitio, bayaa indi... alçı ve bandajlar çıktıktan sonra kendiliğinden bikaç günde indi zaten...

minerva85 atel çıktıktan bi kaç gün sonrayı bekliyorum bende sabırsızlıkla.Dışarı çıkabilecek,dikkat çekmeyecek şekilde olsun yeter :sinifsinif: Teşekkür ederim :)

vallahi ben anlamıyorum ama bana gayet hoş geldi neyi dert ettin ki canım

vallahi ben anlamıyorum ama bana gayet hoş geldi neyi dert ettin ki canım

Canım burnum yandanda öndende bakıldığında burun deliklerim gözüküyor sadece,çok kalkık olduğu için.Burnun zamanla düştüğünü öğrendim :kedi: ama benimki fazlamı kalkık diye ekledim resimleri,çünkü okuluma başlamama az kaldı,millet dalga geçsin istemedim mafoldumben

Ben ameliyet sonrasında üçüncü gün işe gitmiştim :) merak etme kimse öyle rahatsız edici bakmıo... hatta alışıyolar :) ameliyat sonrasında, 13. gündü sanırım beni görüp farkı anlamayan arkadaşlarım bile olmuştu :) sanırım bildiğimizden olsa gerek kusurlar sadece bizim gözümüze çarpıyo...

canm benimkide suanda böyle tabi benim daha 5.gün seninki cok da sis durmuyor benim burun ucum zenci burnu gibi duruyor

3. gün mü ?:lepi: harikasın valla.Evet bildiğimiz için ve endişelendiğimiz için herkes bize bakacakmış gibi geliyor..İnşallah banada yorum yapan olmaz çok fazla,zaten geceleri çıkacağım okul haricinde kaydirigubbakcemile3

canm benimkide suanda böyle tabi benim daha 5.gün seninki cok da sis durmuyor benim burun ucum zenci burnu gibi duruyor

Canım senin burnuna ne gibi işlemler uygulandı?Benimkinin burun ucuyla çok oynandı,daraltıldı,küçültültü,kaldırıldı.Zavallıcık çok şiş mafoldumben Bakalım atel çıkınca nasıl durcak?Benim yarın çıkıyor.

bak o burun ucundan gecen bant var ya o işte burnunu yukarı dogru cekiyor, o cıkınca burnunun ucu inecek merak etme öyle kalmaz benm de öyleydi, simdi de sürekli kontrol ediyorum ki burnumun kalkıklıgı inmesin diye :)

bak o burun ucundan gecen bant var ya o işte burnunu yukarı dogru cekiyor, o cıkınca burnunun ucu inecek merak etme öyle kalmaz benm de öyleydi, simdi de sürekli kontrol ediyorum ki burnumun kalkıklıgı inmesin diye :)

ayhh varyaa gerçekten bunalıma giriyordum,o kadar içimi rahatlattınız ki,çoookkk teşekkür ederim kızlar,iyiki varsınız.. :1hug: ebrucum canım ozaman yarın o bant çıkınca bi kaç gün içinde ohhhh bee dicem zemuszemus ama sonrada inmesin diye kontrol etmek var diyosun heheh..

cnm bant cıktıgı anda bile farkedeceksin indigini, benm annem o haldeyken cok korkmustu burnum öle kalcak diye bant cıkınca rahatladı

cnm bant cıktıgı anda bile farkedeceksin indigini, benm annem o haldeyken cok korkmustu burnum öle kalcak diye bant cıkınca rahatladı

kaydirigubbakcemile3 benimde burun deliklerime abim kafayı taktı.Böyle kalırsa güzelliğine güzellik katıcaksın diye dalga geçiyor.. hehe...ayhhh canım bnm çok saolasın valla.

selam passion,bence biraz sabret şiler indikçe burnunun kalkıklığıda normale dönücek.şimdi kalkık dursunki sonraki oluşacak kalkık görüntü hoşuna gitsin.ilk zamanlarda benimde öyleydi.kendimi bariz domuza benzetmiştim.ama şimdi kalkıklığı tam kıvamında.eminim seninde öyle olucak.doktorun senin istediğin gibi ayarlamıştır.paniğe yer yok, güzel buruna merhaba.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…