Çok teşekkür ederim canım,zaten milletin laflarını kafama taka taka takıntılı oldum çıktım :gitme: bu huyumdan vazgeçmeliyim.Sanada çok geçmiş olsun,ayrıca 6. gün işe gittiğin için tebrik ediyorum seni... kaydirigubbakcemile5
sağol tatlım ben bu durumun da tadını çıkarıyorum yani nasıl olsa iyileşecek o zamana kadar da kendini kasmanın üzmenin anlamı yok. yalnız temizliği nasıl yapıyorsun (özel bişey kullanıyormusun) ben çok zorlanıyorum.
:uhm:
cnm çok geçmiş olsunn bk korktugun gibii diilmiş kalkıklıgı bantlar falan cıkınca geçmşş umarım şişliklerde morluklarda falan hjemencecık inerr istediin gibi olurr... dr.un kimdii bide neden masaj yapmadıını mrk ettim okuduum kadarıylan herkese verılıomuş masaj ve önemlıymiş??
krem ve temizleme çubuğunu bende kullanıyorum canım ya o deniz suyunu söylüyorum ısrarla dr uma o da ısrarla hayır diyor. bu akşam tekrar şansımı deneyecem inşallah bu sefer kabul eder.ama deniz suyu hapşırtıyormu seni? ben öyle duydum çünkü.
Geçmiş olsun passion, fotolarda pek belli olmuyor ama geçicektir emin ol
benimde masajım yok, hapşırırkende ağzın açık hapşır demişti bana doktorum ki ben günde 3 5 defa kesin hapşırıyorum:kedi: ama hiç bişey olmuyo aç ağzını hapşuuuuuuuu bukadarr:lepi:
Resimlerde eski ve 8. gündeki hali var burnumun.Görünce burun deliklerimle ve kalkıklığıyla ilgili sorunumu anlayacaksınız kızlar.. :gitme: Yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?