Burun ameliyatı ( 8. gün resimleri )

sağol tatlım ben bu durumun da tadını çıkarıyorum yani nasıl olsa iyileşecek o zamana kadar da kendini kasmanın üzmenin anlamı yok. yalnız temizliği nasıl yapıyorsun (özel bişey kullanıyormusun) ben çok zorlanıyorum.
:uhm:

cnm çok geçmiş olsunn bk korktugun gibii diilmiş kalkıklıgı bantlar falan cıkınca geçmşş umarım şişliklerde morluklarda falan hjemencecık inerr istediin gibi olurr... dr.un kimdii bide neden masaj yapmadıını mrk ettim okuduum kadarıylan herkese verılıomuş masaj ve önemlıymiş??

Evet tasalanmanın iyileşme sürecine bi faydası olmuyo nasılsa :umursamaz: ya temizlikte bende zorlanıyorum,deniz suyu tıkanıklığımı açıyor,bol bol sıkıyorum,krem vermişti birde doktorum,onu içine,kenarlarına sürüyorum,çok yumuşatıyor ve kulak temizleme çubuğuyla yumuşayan şeyleri alıyorum.Başka türlü olmuyo canım :gitme: belki biraz daha zaman geçince cımbızla çekebiliriz.

krem ve temizleme çubuğunu bende kullanıyorum canım ya o deniz suyunu söylüyorum ısrarla dr uma o da ısrarla hayır diyor. bu akşam tekrar şansımı deneyecem inşallah bu sefer kabul eder.ama deniz suyu hapşırtıyormu seni? ben öyle duydum çünkü.

Çok teşekkür ederim canım,evet o kalkıklık çok fenaydı,şimdide şiş olduğundan kalkık ama olsun iner elbet :kedi: morluk kalmadı çok şükür..Şişliklerde inerse kendimi daha iyi hissedeceğim... Dr.um Hakan Ağır,özellikle sana masaj önermiyorum dedi,o ara dikişlerimi alıyordu,korkudan soramadım :gitme: Herkese de verilmiyormuş canım.Ama neye göre karar veriyor doktor bilmiyorum.Belki ödem felan olduğunda yaptırır.Kıkırdak koyduğu için burnuma çok hassastır,zarar vermemem içindir belkide..

Niye hayır diyor acaba?Banada günde 6 kez sıkki tıkanmasın burnun,nemli kalsın dedi.Canım mesela genelde masaj yapıyor herkes banada özellikle söylüyorum masaj felan yapmayacaksın dedi.Vardır doktorunun bir bildiği..Deniz suyu hiç hapşırtmıyor beni,hapşırmam geldiğinde yatıyorum geçiyor.Ve hapşırırsan sakın burnunun ucunu tutma dedi,kıkırdakların yamulur,tırstım hehe naniknanik

Geçmiş olsun passion, fotolarda pek belli olmuyor ama geçicektir emin ol
benimde masajım yok, hapşırırkende ağzın açık hapşır demişti bana doktorum ki ben günde 3 5 defa kesin hapşırıyorum:kedi: ama hiç bişey olmuyo aç ağzını hapşuuuuuuuu bukadarr:lepi:

Teşekkür ederim canım,sanada çok geçmiş olsun.İnşallah dilediğimiz gibi olur.Valla bugün 4 kez haşırdım.Ağzımı açtım dediğin gibi.Tutamadım zaten ardarda geldi delikafadulden Bu arada sigara kullanan var mı arkadaşlar estetik sonrası?Korkuyorum içmeye.

canm nasil oldun? burnununresimlerin ekleyecekmisin? benim 2. alcim daha cikmadi. hala bekliyorum

Çok iyiyim canım bi sorun yok,ağrı,sızı,tıkanıklık felan.Ama çok şiş dümdüz bi durun şuan o yüzden resmini çeksemde anlamayacaksınız..Çok şiş.Ama resim çekiyorum,düzgün bi resim yakalarsam koyacağım.Ya benim atel çok mu erken çıktı acaba?Sonra bant taktı doktorum ben bi gün erken çıkardım.

ya arkadaşlar benımde 6.günüm ama burnum bana dümdüz geliyor öle kalkık felan değil gibi normalmi bu yoksa benım hüsnükurumtummu sizce

Canlarım burnum şuan iyi gibi :) görünüşünü şiş olmasına rağmen beğeniorum.Abartı kalkıklığı gitti,istediğim gibi şuan.Ama bazı yerlerde çıkıntılar şişlikler var..Doktoruma soracağım bi hafta sonra.

burun deliklerin resimlerdeki gibi değil dimi artık resimde çok delikler karşıya bakıyordu..insan korkuyo bi an düzelmicek diye.bende oldum ameliyat ama benimki hiç karşıya bakmıyordu.yanlız benim burun delikleri acayip inceltilmiş ve kocaman eskisinden büyük..

geçmiş olsun canım anladığım kadarıylaa bantlar senin burnunu hayli yukarı çekmiş...bandajlar çıkıp bir süre geçincee şişliklerde indiğindee çok memnun kalacaksındırr..

Resimlerde eski ve 8. gündeki hali var burnumun.Görünce burun deliklerimle ve kalkıklığıyla ilgili sorunumu anlayacaksınız kızlar.. :gitme: Yorumlarınızı bekliyorum.

Canım o haliyle kalmayacaktır. Doğal olarak bir süre sonra kendini bırakacaktır. üzülme.. Karar vermek için çok erken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…