Bende ayni sorunlardan dolayi 23ocakta ameliyat olcam canim. Vecok korkuyorum. Doktorum 4saat surcegini soyledi ameliyatimin. O gun eve gonderirim dedi hastanede kalmana gerek yok dedi. Ama istersen kalabilirsin dedi.. ilk gun sieye ve morarmaya baslarsin dedi. 3. Veya 4. Gun gibide inmeye baslarsin dedi. 2haftaya yuzundeki hersey alincak dedi. 3.haftaya girdiginde aslinda burnunun bundan sonraki sekli ortaya cikar dedi. Ama tabi sis olarak dedi. O sisler zamanla inecek dedi. Bide ilk zamanlar yuksek yastikta ve sirtustu yatmamiz gerekiyomus.Merhabaa:))
Ben 15 gun sonra burun ameliyati olucamm
Benim burnum kemerli ve kikirdak egriligi var nefes alamiyorum
Yani ozguvenim 0 diyebilirim
Her fotografta yan durmaktan kacinmak nedir en iyi benim gibi olanlar bilir
Evet simdi asil konuma geliyorum :)
Ameliyat esnasinda bizi neler bekler?
Narkozluyken sacma sapan konusurmuyuz?
Sonrasinda dikkat etmemiz gereken konular neler?
Hastanede ne kadar kaldiniz?
Ne kadar surede burnunuz tam seklini aldi?
Herkes birbirine merak ettiklerini sorsun, icimizde rahatlasin
Mutlaka sunu bunu yap diyebileceginiz bir sey var miii hanimlar hadi destek cikalim benim gibi ameliyat olacaklara :)
ıste sorunda o. hanı olcaz falan ama ya sonrasında begenmezsek. ama cogu kısı sunuda dıyo; bundan daha kotusu olmaz heralde dıye.... nasıl yapcaz hıc bılmıyorum..Çoğu kişi yazms yok yamuk oldu yok begnmedm flan
ameliyat olalı 8 gün oldu. kendi başıma gelenleri soruların doğrultusunda anlatayım.Merhabaa:))
Ben 15 gun sonra burun ameliyati olucamm
Benim burnum kemerli ve kikirdak egriligi var nefes alamiyorum
Yani ozguvenim 0 diyebilirim
Her fotografta yan durmaktan kacinmak nedir en iyi benim gibi olanlar bilir
Evet simdi asil konuma geliyorum :)
Ameliyat esnasinda bizi neler bekler?
Narkozluyken sacma sapan konusurmuyuz?
Sonrasinda dikkat etmemiz gereken konular neler?
Hastanede ne kadar kaldiniz?
Ne kadar surede burnunuz tam seklini aldi?
Herkes birbirine merak ettiklerini sorsun, icimizde rahatlasin
Mutlaka sunu bunu yap diyebileceginiz bir sey var miii hanimlar hadi destek cikalim benim gibi ameliyat olacaklara :)
Hiç duymadım canım bende ankarada olmak istiyorum ama cok kararsız ve benım ikinci ameliyatın olcak Haldun bey mı tevfik bey mi iyi bilmiyorum cok paraya verememArkadaşlar ben Hakan Gence ye deviasyon ve rinoplasti olmayı düşünüyorum ne fiyat veriyorlar çok aciilllll cevap
Tatlım sorularım sana merak ettim çokBende ayni sorunlardan dolayi 23ocakta ameliyat olcam canim. Vecok korkuyorum. Doktorum 4saat surcegini soyledi ameliyatimin. O gun eve gonderirim dedi hastanede kalmana gerek yok dedi. Ama istersen kalabilirsin dedi.. ilk gun sieye ve morarmaya baslarsin dedi. 3. Veya 4. Gun gibide inmeye baslarsin dedi. 2haftaya yuzundeki hersey alincak dedi. 3.haftaya girdiginde aslinda burnunun bundan sonraki sekli ortaya cikar dedi. Ama tabi sis olarak dedi. O sisler zamanla inecek dedi. Bide ilk zamanlar yuksek yastikta ve sirtustu yatmamiz gerekiyomus.
Bu arada darbeden dolayi yamulan burunlarda ameliyattan 3 5sene sonra tekrar yamulma durumu oluyomus. Burun yillarca o sekle alistigi icin. Doktorum dediki eger suanki burnunu duzeltirsem, yalan yok yine yamulur dedi. Ama ben kikirdagi cikarip, burnunu tekrardan insaa edicem dedi. Sende dikkat ettigin surece bisey olmaz insallah dedi zamanla... o yuzden benim ameliyat o kadar uzun surcekmis. Normalde burun ameliyatlari 2saat falan suruyomus
Canim bende sonradan yuldugunu burdaki yazilardan gordum. Bide bi arkadasim 8yil once burnu yamuk oldugundan estetik olmus. Ve 3.yilinda burnu eskisi gibi yamuk oldugu tarafa dogru egilmeye baslamis.. ki yakin zamanda gordum kizi. Cok dikkatli bakmayinca farkedilmiyo. Ama ben yillardir bu ameliyati arastirdigimdan ilk gordugumde direk farketmistim. gecen yilda bi doktorla gorusmustum oda demisti ameliyattan sonra burnun bu seklini yeniden alabilir demisti. Ben o yuzden o doktordan vazgecmistim... simdi ameliyat olacagim doktora sordum bu durumu. Oda dedi evet bu seklini alir dedi. Ama ben direk, bu burun ustunden calisirsam sagdan soldan kirip, ikide kikirdak eklersem sagina soluna evet yamulur yine dedi. E dedim o zaman ben o kadar para verip, bundan bikac yil sonra yime ayni burna sahip olcaksam hic ameliyat olmam dedim. Oda sey dedi. Bi teknik adi soyledide yabanci isimleydii.. suan aklimda degil yani. O teknikle yapicam dedi. Peki o teknik nasil dedim. Kikirdaklarini ameliyat sirasinda cikarcm masaya koycam ve burnun diger taraflarinda kirilmasi gereken yerleri kirip, geri kikirdaklari yerlestircm dedi. Yani burnu yeniden insa edicm dedi.. o yuzdende ameliyatin 4saat surcek dedi. Peki dedim sonradan yine ayni yamulurmu dedim. Eger dikkatli kullanirsan, Allahinda izniyle bisey olmaz dedi.. daha saglam teknigi uygulucam yani dedii.Tatlım sorularım sana merak ettim çok
Yamuk burun başka nasıl düzeltiliyor ki şu yeniden yamulma durumuna üzüldüm umarım böyle bişey yoktur
Teşekkür ederim canım cevabın için temmuzda muyene olucam Emre beye Detaylı konuşurum bu konuyu bakalım neler söyleyecek sen ne zaman ameliyat oluyorsun? Senin burnundaki sorun nedir?Canim bende sonradan yuldugunu burdaki yazilardan gordum. Bide bi arkadasim 8yil once burnu yamuk oldugundan estetik olmus. Ve 3.yilinda burnu eskisi gibi yamuk oldugu tarafa dogru egilmeye baslamis.. ki yakin zamanda gordum kizi. Cok dikkatli bakmayinca farkedilmiyo. Ama ben yillardir bu ameliyati arastirdigimdan ilk gordugumde direk farketmistim. gecen yilda bi doktorla gorusmustum oda demisti ameliyattan sonra burnun bu seklini yeniden alabilir demisti. Ben o yuzden o doktordan vazgecmistim... simdi ameliyat olacagim doktora sordum bu durumu. Oda dedi evet bu seklini alir dedi. Ama ben direk, bu burun ustunden calisirsam sagdan soldan kirip, ikide kikirdak eklersem sagina soluna evet yamulur yine dedi. E dedim o zaman ben o kadar para verip, bundan bikac yil sonra yime ayni burna sahip olcaksam hic ameliyat olmam dedim. Oda sey dedi. Bi teknik adi soyledide yabanci isimleydii.. suan aklimda degil yani. O teknikle yapicam dedi. Peki o teknik nasil dedim. Kikirdaklarini ameliyat sirasinda cikarcm masaya koycam ve burnun diger taraflarinda kirilmasi gereken yerleri kirip, geri kikirdaklari yerlestircm dedi. Yani burnu yeniden insa edicm dedi.. o yuzdende ameliyatin 4saat surcek dedi. Peki dedim sonradan yine ayni yamulurmu dedim. Eger dikkatli kullanirsan, Allahinda izniyle bisey olmaz dedi.. daha saglam teknigi uygulucam yani dedii.
Yukarida bahsetrigim arkadasima sordum senin ameliyatin nasil oldu diye. Onun doktoru bu kadar ayrintili anlatmamis. Saniyorum direk basit bi yontemle yapti ki simdi bu sekli aldi bilemiyorum... doktor cok onemli cidden. Insallah hepimiz istedigimiz burunlara kavusurzz
bendede kıkırdak egrılıgı var. ve yandan kemerlı bı burnum var. yuzume gore buyuk duruyo yanı. bıde nefes sorunu var. olmusken estetıkte olucam bakalım. 23 ocakta olcam ınsallah, tarıh aldımm yanı :)Teşekkür ederim canım cevabın için temmuzda muyene olucam Emre beye Detaylı konuşurum bu konuyu bakalım neler söyleyecek sen ne zaman ameliyat oluyorsun? Senin burnundaki sorun nedir?
bence çok fazla araştırma yapmamalısınız internet yararlı olduğu kadar boş bilgiyle de dolu iyi bir estetik cerrah bulup istediğin burun şeklini tam olarak doktorun anladığından emin olduğun zaman her şey hallolur.Bende çok korkyrm sürekli araştırma icersndeym kurcaladkca işin icndn cikamiyrm kafaya taktm olcm burn estetiği ama nasl
dr kim merak ettim deBende ayni sorunlardan dolayi 23ocakta ameliyat olcam canim. Vecok korkuyorum. Doktorum 4saat surcegini soyledi ameliyatimin. O gun eve gonderirim dedi hastanede kalmana gerek yok dedi. Ama istersen kalabilirsin dedi.. ilk gun sieye ve morarmaya baslarsin dedi. 3. Veya 4. Gun gibide inmeye baslarsin dedi. 2haftaya yuzundeki hersey alincak dedi. 3.haftaya girdiginde aslinda burnunun bundan sonraki sekli ortaya cikar dedi. Ama tabi sis olarak dedi. O sisler zamanla inecek dedi. Bide ilk zamanlar yuksek yastikta ve sirtustu yatmamiz gerekiyomus.
Bu arada darbeden dolayi yamulan burunlarda ameliyattan 3 5sene sonra tekrar yamulma durumu oluyomus. Burun yillarca o sekle alistigi icin. Doktorum dediki eger suanki burnunu duzeltirsem, yalan yok yine yamulur dedi. Ama ben kikirdagi cikarip, burnunu tekrardan insaa edicem dedi. Sende dikkat ettigin surece bisey olmaz insallah dedi zamanla... o yuzden benim ameliyat o kadar uzun surcekmis. Normalde burun ameliyatlari 2saat falan suruyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?